Hedef 15 Haziran!

Ben de sana soracaktım kilo bildirimi yaptın mı diye. Ama gezdin tozdun normal canım. Bu hafta ikimizde toparlayalım. Ay sen bi de gelinlik giycen, seni gaza getirmemiz gerekiyor
Eveet yaa inşallaah ödemden kabızlıktan falandır kesinliklee bugünden itibaren çok sıkı tutucam kendimiii bana yardımmm edinn gaza getiriiinn fikir verinn yerden yere vurun benii dövün ağzımaa kırmızı biber sürün kaçamak yaparsam

Menüm geliyor

Sabah Nescafe ve 6 7 tane erik

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta biraz peynir 1 kızarmış Tbe üstüne tereyağ bal ve bol yeşillik çay

Ara
Cappuccino mu nasıl yazılıyor o işte malum randevuda :)

Öğle
Patlamış mısır çay

Akşam tazefasulye yoğurt içine buğday ve bulgur karışımı

Kaçamaklardan uzak durmak lazım mümkün olduğunca. İlerlememizi engelliyor. Anlık keyif sonrası eziyet. Ömrümüz ü diyet yaparak geçirmeyelim cıslara hayır diyelim.
Valla geziye çıkana kadar çok iyiydi zaten kaçamak durumları ama ayak uydurmak zorunda kalınca tabii ipin ucu kaçtı biraz napalımm artıkın bugün herşeye sıfırdan başlamış oldumm cıslaraaaa hayııııııırrrrr

Tamam canım zira ben dün ev için baya yoruldum sadece 8 puancık eklemiştim

Seninki de canim 2 saat ev isi 480 puan , adim deil sure belirt onu da eklerim.
Yürüyüş bir saat sürmüştür normal tempoda yürüyüştü akşam tiyatro vardı tiyatro öncesi çevreyi biraz dolaşmıştık

Bence makul hatta daha iyi olur
Mesaide olunca fazla boşluk bulamıyorum ama akşamları çok zorda kalmazsam menümü yazmaya gayret ediyorum ama bu önerilen yöntem daha teşvik edici

Ben de sana soracaktım kilo bildirimi yaptın mı diye. Ama gezdin tozdun normal canım. Bu hafta ikimizde toparlayalım. Ay sen bi de gelinlik giycen, seni gaza getirmemiz gerekiyor
Bu hafta yarış yapalım mı en çok kim verecek diye, benim de şu spordan aldıklarımı vermem lazım. Cumadan bu yana +700 deyim

Kaçamaklardan uzak durmak lazım mümkün olduğunca. İlerlememizi engelliyor. Anlık keyif sonrası eziyet. Ömrümüz ü diyet yaparak geçirmeyelim cıslara hayır diyelim.
Kesinlikleeee ay bu kış diyetle geçti, ver al, ver al. Bu hafta özellikle çok sıkı tutmaliyim.

Senin menülerine yorum yapicam ama sen kilo vermek istemiyorsun artık :)

Bu hafta yarış yapalım mı en çok kim verecek diye, benim de şu spordan aldıklarımı vermem lazım. Cumadan bu yana +700 deyim
Benle yapma da ben 1 ileri 1 geri, ne olacaksa böyle. Oruç tutmayı denedim bakalım ne olacak? Tabi oruç amaç, diyet araç.

Haklısın cnm.ilk hedefımız,hedefımıze ulaşmak olsun
onlar kalıcı degıldır.yarın toparlarsın

Yapalımmı
Kızlar ben çevremdeki her şeye ilgimi kaybetmiş durumdayım aşık oldum sanırım aklımda hep tek bir şey var o da diyet değil
sen evli degılmıydın.ben senı evli sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…