- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.441
hoşbuldummm canımmm teşekkür ederiiiiimmgüzel olur cnm.birinci burda ikinci kım
sanada gecmişolsun cnm.hoşgeldin
bende öyleyım kaç gündür.bıraksalar 1 hafta uyurum yani
ayyy ben yine 67,2 olmuşummm çildiriiciiiiiiiiiiiiiimmm
Eveet yaa inşallaah ödemden kabızlıktan falandırBen de sana soracaktım kilo bildirimi yaptın mı diye. Ama gezdin tozdun normal canım. Bu hafta ikimizde toparlayalım. Ay sen bi de gelinlik giycen, seni gaza getirmemiz gerekiyor
Valla geziye çıkana kadar çok iyiydi zaten kaçamak durumları ama ayak uydurmak zorunda kalınca tabii ipin ucu kaçtı biraz napalımm artıkın bugün herşeye sıfırdan başlamış oldumm cıslaraaaa hayııııııırrrrrKaçamaklardan uzak durmak lazım mümkün olduğunca. İlerlememizi engelliyor. Anlık keyif sonrası eziyet. Ömrümüz ü diyet yaparak geçirmeyelim cıslara hayır diyelim.
Tamam canım zira ben dün ev için baya yoruldum sadece 8 puancık eklemiştimKizlar eski puanlara alistiniz ama puanlar yenilendi B bilinmeyenkullanicibnnu ben sizinkileri tekrar hesaplarim. Yuruyusleri adim deil de sure olarak yazarsaniz sevinirim. 3 cesit var hizli tempo( nefes nefese ), normal tempolu, bide yavas yani salina salina. Ev isi de buyukse cam, banyo gibi yani kendinizi hirpaladiysaniz belirtin puani fazla cunku.Sayet gunlukse daha az, onu da gunluk temizlik die belirtin supurme, vileda gibi
Yürüyüş bir saat sürmüştür normal tempoda yürüyüştü akşam tiyatro vardı tiyatro öncesi çevreyi biraz dolaşmıştıkSeninki de canim 2 saat ev isi 480 puan , adim deil sure belirt onu da eklerim.
Bence makul hatta daha iyi olurKızlar grupta genel olarak bir sesizlik hakim. Canlandırmak adına bir şeyler yapabiliriz. Biz bir iki şey düşündük, yeni fikirlere de açığız.
1. Her gün menü paylaşımı zorunlu yapılacak, paylaşılanlar arasında en güzel menü seçilecek. Birbirimizin menülerine de yorum yapalım. Buraya bir ödül konulabilir.
2. En çok kilo veren 3 kişi, en az kilo veren ya da veremeyen ya da kilo alan üyeye ceza verecek. Bu ceza her şey olabilir. Sporda olur, yürüyüş de olur, temizlik de olur... Ne biliyim olur da olur..
Sizler ne dersiniz bu konuyla ilgili?
kremsokola
Verano_porteno
cgdmk
pegasus07
@gonulll
sueno34
@hatelove
@seyda586
B bilinmeyenkullanici
@Zmnesrin
@Kanatsizkus
bnnu
mavi1000
@vorones
Bu hafta yarış yapalım mı en çok kim verecek diye, benim de şu spordan aldıklarımı vermem lazım. Cumadan bu yana +700 deyimBen de sana soracaktım kilo bildirimi yaptın mı diye. Ama gezdin tozdun normal canım. Bu hafta ikimizde toparlayalım. Ay sen bi de gelinlik giycen, seni gaza getirmemiz gerekiyor
Kesinlikleeee ay bu kış diyetle geçti, ver al, ver al. Bu hafta özellikle çok sıkı tutmaliyim.Kaçamaklardan uzak durmak lazım mümkün olduğunca. İlerlememizi engelliyor. Anlık keyif sonrası eziyet. Ömrümüz ü diyet yaparak geçirmeyelim cıslara hayır diyelim.
Senin menülerine yorum yapicam ama sen kilo vermek istemiyorsun artık :)Menüm geliyor
Sabah Nescafe ve 6 7 tane erik
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta biraz peynir 1 kızarmış Tbe üstüne tereyağ bal ve bol yeşillik çay
Ara
Cappuccino mu nasıl yazılıyor o işte malum randevuda :)
Öğle
Patlamış mısır çay
Akşam tazefasulye yoğurt içine buğday ve bulgur karışımı
Yap merak ettim kuzumSenin menülerine yorum yapicam ama sen kilo vermek istemiyorsun artık :)
Benle yapma da ben 1 ileri 1 geri, ne olacaksa böyle. Oruç tutmayı denedim bakalım ne olacak? Tabi oruç amaç, diyet araç.Bu hafta yarış yapalım mı en çok kim verecek diye, benim de şu spordan aldıklarımı vermem lazım. Cumadan bu yana +700 deyim
O bence kendiliğinden gider, kasma o kadar. Sen bence hareketli spor yapmalısın. Bölgesel değil de, ip Leslie aerobik gibiBu hafta yarış yapalım mı en çok kim verecek diye, benim de şu spordan aldıklarımı vermem lazım. Cumadan bu yana +700 deyim
Sakin cnm çıkdırmak kalorı yaktırmıyorayyy ben yine 67,2 olmuşummm çildiriiciiiiiiiiiiiiiimmm
Haklısın cnm.ilk hedefımız,hedefımıze ulaşmak olsunKaçamaklardan uzak durmak lazım mümkün olduğunca. İlerlememizi engelliyor. Anlık keyif sonrası eziyet. Ömrümüz ü diyet yaparak geçirmeyelim cıslara hayır diyelim.
onlar kalıcı degıldır.yarın toparlarsınValla geziye çıkana kadar çok iyiydi zaten kaçamak durumları ama ayak uydurmak zorunda kalınca tabii ipin ucu kaçtı biraz napalımm artıkın bugün herşeye sıfırdan başlamış oldumm cıslaraaaa hayııııııırrrrr
YapalımmıBu hafta yarış yapalım mı en çok kim verecek diye, benim de şu spordan aldıklarımı vermem lazım. Cumadan bu yana +700 deyim
sen evli degılmıydın.ben senı evli sanıyordumKızlar ben çevremdeki her şeye ilgimi kaybetmiş durumdayım aşık oldum sanırım aklımda hep tek bir şey var o da diyet değil
Olur tabiki bende excelde zaten bana zorluk olmuo sizin sure belirtmeniz yeterliVerano_porteno o zaman biz sana ne yaptığımızı söyleyelim sen puanları hesaplasan olur mu?
en azından bir süre benim biraz kafam karıştı.
Yarim saat normal tempo yuruyus diorum.Verano_porteno canım dün yazmayi unuttum galiba. Dün 3000 adım attım sadece. Spora biraz ara vericem bakalım kiloda nasıl etki gösterecek, duruma göre ayarlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?