- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.381
Ilk sayfadaki puan sistemini guncelledim canim simdi, senin diger mesaji gormemislerdir belki:)Kizlar eski puanlara alistiniz ama puanlar yenilendi B bilinmeyenkullanicibnnu ben sizinkileri tekrar hesaplarim. Yuruyusleri adim deil de sure olarak yazarsaniz sevinirim. 3 cesit var hizli tempo( nefes nefese ), normal tempolu, bide yavas yani salina salina. Ev isi de buyukse cam, banyo gibi yani kendinizi hirpaladiysaniz belirtin puani fazla cunku.Sayet gunlukse daha az, onu da gunluk temizlik die belirtin supurme, vileda gibi
Eline saglik sokolacimIlk sayfadaki puan sistemini guncelledim canim simdi, senin diger mesaji gormemislerdir belki:)
ben de alisveristen sonra depresyona giriyorum geneldeEline saglik sokolacimbende spor yok bugun. Bugun magaza gezdim biraz ama pek mutlu etmedi daha cok yolum varmis onu anladim
Seni bu konuda cok ciddiye alamicigimmm beybi gormesek tamam fistik gibisin. Bi toton varmis soyledigine gore o da gider yakinda. Ben de onden memnundum aslinda 3 tane ayna koymuslar, arkami bi gordum oh my goddd dedimben de alisveristen sonra depresyona giriyorum geneldegecen hele bi bikini denedim, amanin evlere senlik. sonra dedim bozuk bu bikini bende bi sikinti yok
taytli foto cekil sen de fistik cikarsin verano, bikiden yaglar fiskiriyo ama sonraSeni bu konuda cok ciddiye alamicigimmm beybi gormesek tamam fistik gibisin. Bi toton varmis soyledigine gore o da gider yakinda. Ben de onden memnundum aslinda 3 tane ayna koymuslar, arkami bi gordum oh my goddd dedimtum spor perspektifim yenilendi.
Yok sokolacim benim taytli da olurum yok keske olsa gerci guzel topluolar ama iste. Neyse yaaa temmuza duzelir miyiz ne diosun. Kilo vermekle de bitmio is, spora asilmak lazim bugun gidemedim gezicem dietaytli foto cekil sen de fistik cikarsin verano, bikiden yaglar fiskiriyo ama sonra
duzelmemiz lazim verano, agustos basinda turkiye'ye gidicemYok sokolacim benim taytli da olurum yok keske olsa gerci guzel topluolar ama iste. Neyse yaaa temmuza duzelir miyiz ne diosun. Kilo vermekle de bitmio is, spora asilmak lazim bugun gidemedim gezicem die
Yani biz duzelelim de vucut duzelir mi, cok az zaman var. Benim 2 ayim senin 3 ayin var. Hedefe hala 7 kilom var, senin cok yok neyseki. Ocak 15 den beri 3 ay desek 6 kilo verebildim. Bundan sonra daha da zor vermek, vermek yetmez sekillenmek lazim. Off off sokoladuzelmemiz lazim verano, agustos basinda turkiye'ye gidicem
hizli incelme icin cardioya yuklenebilirsin veranocum, bende cok hizli etki ediyo. yanina agirlik/pilates/yoga da yaparsin ama onlar daha gec etkisini gosteriyo ne yazik kiYani biz duzelelim de vucut duzelir mi, cok az zaman var. Benim 2 ayim senin 3 ayin var. Hedefe hala 7 kilom var, senin cok yok neyseki. Ocak 15 den beri 3 ay desek 6 kilo verebildim. Bundan sonra daha da zor vermek, vermek yetmez sekillenmek lazim. Off off sokola
Cok gecmis olsun canim ya, baya da buyukmus cok fena. Insallah kimseye bisey olmamistirKızlarrr depremmmm
İyi sallandık 5.5
Uykudan uyandırdı
Biliyorsunuz Adıyaman'da oturuyorum, merkez üssü Adıyaman samsat
Olmamıştır inşallah canımCok gecmis olsun canim ya, baya da buyukmus cok fena. Insallah kimseye bisey olmamistir
Canım geçmiş olsun. Ben de geçen yaz aydın da çok yaşadım o korkuyu. Seni çok iyi anlıyorum, etkisinden kurtulamamıştım.Olmamıştır inşallah canım
Ben dedim zaten sueno bizi bırakmaz dedim, işleri vardır onum dedim. Ee n’aptın ankaralarda bakıyımgeldiiimm geldimm canım yeni döndük Ankaradan sürekli dolaşma halinde olunca yazamadım hiçç
Canim yuruyuste 3 seviye var hizli olan baya nefes nefese, normal , bide salina salina. Seninkini normal saydim hizliysan baya degistiririm :) 135 puan bu haliyleIyı akşamlar kızlar.bu hafta büyüğümün 2 küçük kızımın 1 sınavı var ve benım gelmeye zamanım bu kadar oluyor.buyuk kızımın yarın İngilizce sınavı cuma bıyoloji si var.onlarla hem ögrenıp hem öğretmiyorum bende
Yediklerimi yazayım
Sabah
2 haşlanmış yumurtalı kahvaltım
Akşam
Pirzola,salata,ayran
Canım turşu istıyor kızlar
Su
2,2 lt
Spor 30 dk cocukları okuldan alırken tempolu yuruyebıldım sadece.sonra zamanım olmadıVerano_porteno
Aynen canim 315 kalori yakmissin 315 puan :)Menüm
Sabah
1 yumurtayla sucuk
Peynir zeytin domates salatalık
12:00
Bir avuç kuru üzüm
13:00
Biraz yaprak sarma 10 tane kadar
15:00
Kuruyemiş 2 avuç
17:00
Tavuklu salata
Çok mu yemişim ya..
su 1.5 lt yi geçmiştir, gelip gidip su içtim.
Verano_porteno ben Leslie yaptım 45 dk 45*7 mi olacak
Adim ve adet belirtmioruz artik canim , sure belirtirsen onlari da eklerim.Digerleri 1030 puan50 dakika hızlı yürüyüş 125
4000 adım 60
1 saat ağırlık 210
60 bölgesel 36
30 dakika bisiklet 90
Toplam 521 puan
Verano_porteno
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?