Hedef 15 Haziran!

İyi geceler kızlar kızım bugün canıma okudu, hava değişiminden olsa gerek bugünkü menümü yazıp kaçıyorum o kadar çooooook fena uykum var ki sabah iki dilim ekmeğin dış kabukları ( içini kocam yiyor) domates salatalık roka Öğlen 1 küçük yerli muz, akşam çiriş otu kavurması iki kaşık yoğurt, gece 2 tane suda beklettiğini kayısı yarım bardak yarım yağlı süt hadi bana iyi uykular

3 gün boyunca sadece kahvaltılarımı kontrol altında tutabildim maaleseff öğlen ve akşam ayrı yemedim neysekii dolanmaktan hep bölee saat 4-5 gibi yiyince kalorisi bol şeyleri bi daha yemek yeme ihtiyacı duymadım ama işte maalesef ki nişanlımın ailesine ayak uydurmak zorunda kaldım sağlık olsun napalımm çok güzel ve yorucu bi gezi oldu benim için. yarın yenii bir günn kaldığım yerden devam önceliğim tabikii hava değişiminden kaynaklanan kabızlığı ve yolculuktan kaynaklanan ödemi halletmek. özellikle sağ ayakbileğimin şişkinliğini görseniz korkarsınız o derece yani sabah tartıda kaç çıkıcam çok meraktayım. kilo veren canlaaar hepinizi tebrik ediyorumm harikasınızzzz istediği sonucu olamayan canlaaar moral bozmak yooook yarın yeni bir güüüüüüünnn

Merhaba kızlar
Bugün işe başladım yazamadım gün içinde
Öğlen yemek yiyemedim
Akşam sadece 1 tane bulgurlu kabak dolması yedim
1800 tanecik te adım atmışım

ben yoldan geldim kilo verdim sueno bak, darisi basina:))

Merhaba kızlar
Bugün işe başladım
Öğlen yemek yiyemedim
Akşam sadece 1 tane bulgurlu ka
Tebrikler canim ama nasi verdin ne yaptin bilmioruz , menu paylasin gelin iki hos bes yapalim :)
canınm bugün işe başladım ilk iş günümde yazamadım
Ben sabahları 2 yumurta zeytin peynir yiyorum yeşillik roka dereotu falan
Öğlen salata yiyordum ama artık salatayı içim almıyor bende badem ceviz yada yoğurt yiyorum
16:00 çok nadir yiyorum artık
Akşam 18:00 gibi yemeğimi yeyip kapanışı yapıyorum
Spor yapıyordum ama
İşten dolayı biraz aksıyacak sanırım onuda bi yoluna koyucam ama
Birde kaçamak yapmıyorum hiçç

ben yoldan geldim kilo verdim sueno bak, darisi basina:))
Harikasınn canım yaa ama ben verdiğimi pek sanmıyorumm bu 3 gündeki tek başarımm tatlı isteklerimi engelleyebilmiş olmam ama onun dışında maalesef ki o bol kalorili bol karbonhidratlı yiyecekler mideye indi bi kere ödem ve kabızlıkta bonusu

belli olmaz tatlim hareketli miydin? ben cok yedim ama cok da hareket ettim, o ise yaradi heralde:)

aksam yogaya gitmeye calisicam gene, ama grip yuzunden dart vader gibi nefes aliyorum nasi olcak yoga isi bilemedim

belli olmaz tatlim hareketli miydin? ben cok yedim ama cok da hareket ettim, o ise yaradi heralde:)
bugün yolda geçti zateen ama dün baya bütün gün yürüdük gezdikk önce ki günde biraz dolandık bakalımm inşallaah sabit kalayım bari hiç değilse onada razıyım

aksam yogaya gitmeye calisicam gene, ama grip yuzunden dart vader gibi nefes aliyorum nasi olcak yoga isi bilemedim
geçmiş olsuun canımm benimde boğazımm bi batmaya başladıı inşallaah bu kadarla kalır . sende dikkat et kendinee spor yapıp ter atmak iyi gelir belki ama vücudunu da çok yorma iyileşme sürecini uzatırsınn yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…