- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.341
bildirim yapmazsin tatlim onemli degil:)kremsokola canım ben cumartesi pazar pazartesi olmayacağım tartı işini nasıl yapalım haftaya ? Van a gidiyorum düğün için ve orada gezeceğim için bir sırt çantası alıcam tartı götürmem mümkün değil yani
kuzu yalniz puan pazartesiye gore hesaplaniyo ya, pazartesi 54.1missin sanirim. -16 yani puanin, toplam puan 0 yapti baslangic kilona dondugun icin.İnanılmaz güzel bi sonuç canım ben maalesef haftasonu bana fena patladı.
Geçen hafta 54.5
Bu hafta 55
Puan kaç oluyor -9 galibakremsokola
tatlim simdiye kadarki puanlarin 23, -3 ve 14 mus, toplam 34 yapiyo. Sporda bi birinci bi ikinci bi ucuncu oldun sanirim, +6 geldi, 40 yani. Yanlis mi hesapladin acaba?kremsokola canım benim puanım 50 olacak, 40 yazmışsın
Bu haftaki kilo farkı 14+34+2=50 olmuyor mutatlim simdiye kadarki puanlarin 23, -3 ve 14 mus, toplam 34 yapiyo. Sporda bi birinci bi ikinci bi ucuncu oldun sanirim, +6 geldi, 40 yani. Yanlis mi hesapladin acaba?
Spor puanını ayrıca gün gün mü listeliyorsunuz.
Ben bugün 165 puanlık hareket etmisim
tamam canim duzeltiyorumYani geçen haftaki puanım 34dü, bu haftaki fark 14, spordan da 2 geldi.
Teşekkür ederimtamam canim duzeltiyorum
Afıyet olsun cnm.hoşgeldin bu aradaİyi akşamlar canlar,
Bugün ki menüm
Sabah 1dilim kızarmış ekmek,az peynir, maydanoz, domates
Öğle 1kepc e yayla corbadi,z.yağlı bezelye 4yk,yoğurt
Ara nescafe 3 adet hurma
Akşam disardaydım maalesef 1 karışık tost,cay
Ara 2top meyveli dondurma
Yarım saat hızlı yürüyüş, yarım saat plates
Sporlara puan hesapliyormuyuz bilemedim
hi baby welcomehellooo geldim tabloyu duzenliyorum:)
cnmSpor puanını ayrıca gün gün mü listeliyorsunuz.
Ben bugün 165 puanlık hareket etmisim
Daha da inceldim anamBen zaten seni fotodan biliorum bana gore daha incesin, nedeni boymus mantikli :)
Istersen cumartesi veya cuma sabahı yapabilirmbildirim yapmazsin tatlim onemli degil:)
valla ben de gecen hafta pazardan yapmistim bildirimimi, cumartesi yaparsan sorun olmaz bence:)Daha da inceldim anam
Istersen cumartesi veya cuma sabahı yapabilirm
Canım ben de başta öyle hesaplamıştım demekki kilomu yanlış hatırlamışım. Tamamdır canım emeğine sağlıkkuzu yalniz puan pazartesiye gore hesaplaniyo ya, pazartesi 54.1missin sanirim. -16 yani puanin, toplam puan 0 yapti baslangic kilona dondugun icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?