- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.321
Bisey olmadi merak ettim sadece senle deboy kilomuz yakindi sanirim, bi dahaki alisinda yaz sen deEvet 3 haftada bir alıyorum haftaya salı yine alacağım ne oldu ki canım
Yazayım en son ölçülerimiBisey olmadi merak ettim sadece senle deboy kilomuz yakindi sanirim, bi dahaki alisinda yaz sen de
Cok yakinmis olcumuz gogus disinda ayni neredeyseYazayım en son ölçülerimi
Bel 68
Karın 82
Bacak 55
Basen 92
Kol 27 veya 26 olması lazım
Göğüs 85 veya 84
Boyun kaçtı seninCok yakinmis olcumuz gogus disinda ayni neredeyse
1.58 seninBoyun kaçtı senin
1641.58 senin
Tebrikler canım sen de 50ler kervanına katilmissin, yook ben de kıskanmıyorum hiçGecen Ptsi : 60.3
Bu ptsi: 59
pegasus07 kabak detoksu iyiydi tam 1 kilo gitmedi bende ama neyse sonunda bu hafta guzel verdim. Allah bi daha 60 lari gostermesin.
Su cok guzel gelsene cgdmk cimTebrikler canım sen de 50ler kervanına katilmissin, yook ben de kıskanmıyorum hiç
Ben zaten seni fotodan biliorum bana gore daha incesin, nedeni boymus mantikli :)
Çok iyi sen de ilerliyorsun 50lerdeKızlarcım müsait olamadım .Bugün zor giremem artık. Yarın görüşürüz.
Kilom 58,6
kremsokola
Kaçtıımmm öptüm hepinizi
Teşekkürler cnm.insallah duraksama olmadan böyle devam ederÇok iyi gidiyorsun maaşallah yaa. Harikasın cidden.
Kabak detoksu bana yaramadı ya da yine spor etkiledi. Dünden bu yana sabitim.
kremsokola canım
Geçen hafta 62.9
Bu hafta 62.0
Fark 14.3
Verano_porteno canım ellerine sağlık çok teşekkürler.
Kızlar ben piknikteyim. Akşama görüşürüz
tebrikler canım ya.cok güzel vermişsinGecen Ptsi : 60.3
Bu ptsi: 59
pegasus07 kabak detoksu iyiydi tam 1 kilo gitmedi bende ama neyse sonunda bu hafta guzel verdim. Allah bi daha 60 lari gostermesin.
Sabah ve akşam çok iyi, aralar çok kötü :)Menüm
Sabah
1 yumurtayla sucuk
Peynir zeytin domates salatalık
12:00
Bir avuç kuru üzüm
13:00
Biraz yaprak sarma 10 tane kadar
15:00
Kuruyemiş 2 avuç
17:00
Tavuklu salata
Çok mu yemişim ya..
su 1.5 lt yi geçmiştir, gelip gidip su içtim.
Verano_porteno ben Leslie yaptım 45 dk 45*7 mi olacak
bildirim yapmazsin tatlim onemli degil:)kremsokola canım ben cumartesi pazar pazartesi olmayacağım tartı işini nasıl yapalım haftaya ? Van a gidiyorum düğün için ve orada gezeceğim için bir sırt çantası alıcam tartı götürmem mümkün değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?