- 4 Mayıs 2010
- 768
- 360
- 123
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.301
Çok iyi gidiyorsun maaşallah yaa. Harikasın cidden.Eki Görüntüle 2139583
Geçen hafta:73,2
Bu gün:71,8
Fark:1,4
Umarım doğru hesapladım.bol eksili günleriniz olsun hepınızın
İnşallah canım ya yaz geldi kurtulalım fazlalıklardanteşekkur ederım cnm.hep beraber daha fazla verırız umarım
uzulme tatlım.haftaya toparlarsın
Bence kesinlikle spor olmazsa kilo verilmiyorÇok iyi gidiyorsun maaşallah yaa. Harikasın cidden.
Kabak detoksu bana yaramadı ya da yine spor etkiledi. Dünden bu yana sabitim.
kremsokola canım
Geçen hafta 62.9
Bu hafta 62.0
Fark 14.3
Verano_porteno canım ellerine sağlık çok teşekkürler.
Kızlar ben piknikteyim. Akşama görüşürüz
Waaw 60dan inmişiz. Harikasın.kremsokola 22 puan yaz bana beybi
Canım puanda var senin ki 6.7 yani 7 puan.Selamlar herkesehemen kilomu yazayım geçen hafta 74 bugün 73.5 haftaya 74 olmak istemiyorum çok mutluyum bu hafta pazara gidebildim en azından sebze namına bişeyler yiyebilicem artık. Bu arada hepinizin 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu ve daim olsun @kremsokola yı etiketlemeyi unutmayalım
Saol cnm haftalarin birikimi iste gitti bi yerde, sende bugun detox yap yerlesmeden gitsin kiloWaaw 60dan inmişiz. Harikasın.
Tebrikler canim ama nasi verdin ne yaptin bilmioruz , menu paylasin gelin iki hos bes yapalim :)Gübaydın kızlar
Ben geldimmmnet paketim yenilendiii
Sabah kahvaltım
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Vee kilo mu açıklıyorummmmm
69.8ben bu 69 gördüm ya bana düğün bayram bugün zaten bayram da 2 kere bayram
Şimdi daha azimle doldummm nasıl oldu anlamadım hiç beklemiyodum
Tebrikler hedefine ulastin neredeyse, fotografini beklioruz :) spor da yap amakremsokola
Geçen hafta 50.3
Bu hafta 49.5
16 puan
5 gündür tuvalete çıkmıyorum afedersiniz bugün müshil içecem akşama kadar çıkmazsam. yarın balo var. Fotoğraf atacağım
Nie bole oldu bu hafta ben bikac kacamak hatirliorum ama sporun cok iyiydiGeçen hafta 58.4
Bugün 59.1
Fark 0.0.7
Puan - 11.98
Ya tartIda sorun var sanırım babam tartıldı 2 kg fazla çıktı annem öyle dün misafir geldi onlar öyle bilemedim evet kaçamak da çok oldu ama her hafta kaçamak çok olıyordu artı gelmesi üzdü yine deNie bole oldu bu hafta ben bikac kacamak hatirliorum ama sporun cok iyiydi
Tartidir o zaman , sen olcu aliomusunYa tartIda sorun var sanırım babam tartıldı 2 kg fazla çıktı annem öyle dün misafir geldi onlar öyle bilemedim evet kaçamak da çok oldu ama her hafta kaçamak çok olıyordu artı gelmesi üzdü yine de
Evet 3 haftada bir alıyorum haftaya salı yine alacağım ne oldu ki canımTartidir o zaman , sen olcu aliomusun
Hepsini ayni gun yapmasaydin keske hem sabah hem ogle hem aksamKızlar menüm
Sabah
Çay
1 simit
2 minik dilim kol böreği
Ara
Proteini süt
Öğle
Patlamış Mısır
Çay
2 kare Milka beyaz
Nescafe
Akşam
Taze fasulye
Ara
2 tane 50lik bira içicem yanında da yer fıstığı tabi ki
Benim 3 gün böyle oluyor kuzu bir sonraki kaçamak günü perşembeHepsini ayni gun yapmasaydin keske hem sabah hem ogle hem aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?