Arkadaslar simdi bu puanlari farkli farkli yerlerden derleyerek yaptim. Yuvarlamadan dolayi net rakam deil tabiki, 1 saatte yakilan kalori de 70 kg biri icin hesaplanmis mecburen oyle oldu biraz fazla gelmesi normal. Cok kullanilanlarda seviye var 3 adet , yuruyus ve aerobic gibi. Adet ve adim uzerinden hesaplama yapmayalim diorum tek kistasimiz sure olsun ama yok olsun derseniz onlara da bi care dusunuruz :) Akliniza gelen baska spor varsa da ekleyelim.Puanini begenmediginiz varsa soyleyin. Kaynaklarim myfitnesspal, caloriecount,mapmywalk,ace, harward school,ortalama aldim. Fikirlerinizi soyleyin maksat kalici bisey olsun, spor hep hayatimizda artik dimi ama. Cocuklu ,bebeli , temizlik sever kadinlarimizi da tesvik olsun yarismaya katilsinlar die diger puanlari koydum. Yoksa uyumak bile kalori ama iste pozitif ayrimcilik anlayin iste :) son olarak rakamlar degisti eski puanlarla kiyaslamayin. Bunun bence guzel tarafi haftada kazandigimiz puan kalorimize es olacak .1kilo vermek icin 7000 kalori yakmak gerekiyor. Atiorum o hafta 3500puan aldiginizda sadece sporla yarim kilo vermelisiniz matematiksel olarak. Kullanmak zorunda degiliz yok biz eskisine alistik sevioruz diosaniz sikinti yok