Hedef 15 Haziran!

Gecen sene ben oyleydim cok zor ama iste hirs yapmaya bakar en azindan hiit yapabilirsin. Sadece 20 dk surer. Youtube da videolari var basta zor gelse de en kisa yoldan o ise yarar.
Her seferinde hırs yaptım diyorum vakit kalmıyor akşamları eşim tek başına masaya oturmak istemiyor ,
Yemekten sonra spor yapayım diyorum evde yürüyüş bandı var bi yarım saat yapmak istiyorum ama o arada da beraber film izlemek istiyor bak diyorum akşam kızlara rapor vericem amaaa
Canım bu olay kurgusuna bir de eşinle ilgilenme Faslını ekler misin o zaman bakiim spor hangi zaman aralığına girecek :))
Ama yok wakit ayırmam şart biliyorum , zorluyorum kendimi ve düzene girmesi lazım 5 kilo vermem gerek

Eline sağlık bu hafta telafi edicem kendime de söz veriyorum

Evli degilim ama 5 senedir birlikte yasadigim bi erkek arkadasim var, o sayilmaz mi?:) bi gun spor yapsaniz bi gun film izleseniz siz de, esin yapmiyo mu spor? biz spora beraber gittigimiz icin o konuda anlasabiliyoruz neyse ki, spor yemek saatlerini ayarlamak kolay oluyo.

geldigimden beri evde her gun hamambocegi goruyorum deliricem ya. neyse ki minik panterim hepsini yakaliyo ama gene de yuregime iniyo ya kimyasal olayina girmiyim diyodum ama ilaclamadan kurtulamicam sanirim.

Gübaydın kızlar
Ben geldimmmnet paketim yenilendiii
Sabah kahvaltım
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Vee kilo mu açıklıyorummmmm
69.8 ben bu 69 gördüm ya bana düğün bayram bugün zaten bayram da 2 kere bayram
Şimdi daha azimle doldummm nasıl oldu anlamadım hiç beklemiyodum

Sadece bisiklet sürmeye çıkarken anlaşıyoruz o da sevdiği için :))
Beraber yapmıyoruz , eşim bazen yapıyor bazen yapmıyor sporu ama dediğin gibi bi günleri ayarlamakta çalışayım :)

Günaydın tebrik ederim walla kilo verenleri görünce ben seviniyorum burda :))

kremsokola
Geçen hafta :60.7
Bu hafta : 60.8

Puan -1.65

İnanılmaz güzel bi sonuç canım ben maalesef haftasonu bana fena patladı.
Geçen hafta 54.5
Bu hafta 55
Puan kaç oluyor -9 galiba kremsokola
Teşekkür ederim cnm.olsun üzülme.evde olmadığımız zaman duzen bozuluyor.haftaya toparlarsın sende
Waoww tebrik eder devamını dilerim
teşekkur ederım cnm.hep beraber daha fazla verırız umarım

geldigimden beri evde her gun hamambocegi goruyorum deliricem ya. neyse ki minik panterim hepsini yakaliyo ama gene de yuregime iniyo ya kimyasal olayina girmiyim diyodum ama ilaclamadan kurtulamicam sanirim.
ay cnm hastalık birse böcek ilaçlamadan geçmez bence.

Hoşbuldum canım. . 54 ten bi kurtulsaydım yaa.
senın kurtulmak istedıgın kıloda olabılseydım keşke hiç kıskanmıyorum

günaydınn geçen hafta 71.6
bugün 71.0
fark 0.6
puan 8 kremsokola
7leri görmek istemiyorum artık
Gunaydın cnm.tebrikler.bende görmek istemiyorum artık o 7 leri
kremsokola
Geçen hafta 50.3
Bu hafta 49.5
16 puan
5 gündür tuvalete çıkmıyorum afedersiniz bugün müshil içecem akşama kadar çıkmazsam. yarın balo var. Fotoğraf atacağım
tebrikler tatlım.beklıyorum fotoları

gunaydın cnm hoşgeldin.

uzulme tatlım.haftaya toparlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…