Hedef 15 Haziran!

Bugünkü menüm
Kahvaltı
Yeşil Soğanlı yumurta
Biraz peynir
domates salatalık
10 kadar zeytin

Akşam
Bir tabak yoğurtlu kabak

2400 su
600 bitki çayı

Kabak detoksunu seninkine göre yaptım canım bakalım etki edecek mi yarına
pegasus07

Sen de bayadir spor yapiosun demekki yag kas oranin degismis, 55 kilodayken olan biseye 62 kilodayken girmek super yani. Olculer de harika sen dogum yaptin ondan bel oyledir duzelir. Bide naptin kollarina bi sirri varmi 5 cm ne arkadas

Sen de bayadir spor yapiosun demekki yag kas oranin degismis, 55 kilodayken olan biseye 62 kilodayken girmek super yani. Olculer de harika sen dogum yaptin ondan bel oyledir duzelir. Bide naptin kollarina bi sirri varmi 5 cm ne arkadas
Kollarıma ben de şaşırdım açıkçası :)
Kışın plank yapıyordum bayağı, ve bu aralar da bol bol duvar şınavı, baş üstünde alkışlama, mekik çekiyorum kol egzersizi olarak. Bunların etkisi demek ki dumbell çalışicam bir de, memleketten dönünce. Öyle daha da ince değil aslında.

herkes tarti gunune hazirlik erkencikten yatti sanirim. o zaman gelsin yarin eksiler:)
Ben ayaklarımin ağrısından uyuyamıyorum yatsam da :) çok yoruldum.
Tüm gün çarşı pazar, akşam da spor.

Bu arada Verano_porteno
1525 bölgesel hareketler 915 puan
5 saat yavaş tempo yürüyüş 300 puan
1215 puan

Spor CesidiPuani1 Saatte Yakilan Kalori
Son hiz kosmak, Ip atlamak dk 100 ve daha fazla 14840
Tempolu kosu,Insanity(p90),Tabata12720
Dovus Sporlari11660
Cardio,Spinning10.5630
Ip Aatlama (Normal tempo sn de 1 adet ),Kondisyon Bisikleti (Yuksek Hiz), Plank10600
Aerobik(Zor), T25,Kurek, Merdiven, Hiit9.5570
Yuzme9540
Takim Sporlari(basketbol, voleybol, futbol, tenis vs)8.5510Aerobic( Orta),Step, Jillian,Power Yoga,Zumba, Oryantal, Hizli Dans8.5510
Agirlik Calismasi (Yapilabilen En Yuksek Agirlikla)8480
Bisiklet Surme( Dogada, Parkurda, Sokakta), Kondisyon Bisikleti (Normal tempo)7.5450Pilates, Leslie, Trambolin7420
Hizli Tempolu Yuruyus( Nefes Nefese), Hiking6.5390
Aerobic(Hafif),Agirlik (Hafif ,dumbel vs),Callanetics,Orta Seviye Yoga (Asthanga vs), Eforlu Cocuk Oyunlari (Kovalamaca tarzi)6360
Buyuk Temizlik (Cam, Utu, Banyo, Elle yer silme vs.5.5330
Yavas Tempo Yoga (Hatha tarzi), Taichi5300
Normal Tempo Yuruyus (Carsi, Pazar, Ise Giderken vs)4.5270
Cocuklarla Basit Oyun (Pesinde gezme , park vs), Bebek Bakimi (Emzirme,Banyo, Kucakta Sallama vs.)4.5270
Esneme streching,4240
Salina salina yurume3.5210

[tr]

[tr]

[/tr][/tr]
[tr][tr][/tr][/tr]

Arkadaslar simdi bu puanlari farkli farkli yerlerden derleyerek yaptim. Yuvarlamadan dolayi net rakam deil tabiki, 1 saatte yakilan kalori de 70 kg biri icin hesaplanmis mecburen oyle oldu biraz fazla gelmesi normal. Cok kullanilanlarda seviye var 3 adet , yuruyus ve aerobic gibi. Adet ve adim uzerinden hesaplama yapmayalim diorum tek kistasimiz sure olsun ama yok olsun derseniz onlara da bi care dusunuruz :) Akliniza gelen baska spor varsa da ekleyelim.Puanini begenmediginiz varsa soyleyin. Kaynaklarim myfitnesspal, caloriecount,mapmywalk,ace, harward school,ortalama aldim. Fikirlerinizi soyleyin maksat kalici bisey olsun, spor hep hayatimizda artik dimi ama. Cocuklu ,bebeli , temizlik sever kadinlarimizi da tesvik olsun yarismaya katilsinlar die diger puanlari koydum. Yoksa uyumak bile kalori ama iste pozitif ayrimcilik anlayin iste :) son olarak rakamlar degisti eski puanlarla kiyaslamayin. Bunun bence guzel tarafi haftada kazandigimiz puan kalorimize es olacak .1kilo vermek icin 7000 kalori yakmak gerekiyor. Atiorum o hafta 3500puan aldiginizda sadece sporla yarim kilo vermelisiniz matematiksel olarak. Kullanmak zorunda degiliz yok biz eskisine alistik sevioruz diosaniz sikinti yok

Baska spor varsa soleyin kizlar sporlari toparliorum bide kremsokola ilk 5 e puan verelim mi hatta 8 bile olabilir spor etkisi artsin. Cekisme olsun yeni puanlari da hazirladim bilmiorum begenirmisiniz
benim icin hava hos, yapabiliriz ilk 5. ama soyle bi dusuncem var, sonucta yarismanin esas amaci kilo vermek. spora tesvik edelim ama spor kilo vermenin onune gecmesin derim ben. ha gecerse benim icin daha iyi olur o ayri, malum kilom pek azalmiyo

bence cok guzel olmus canim, eline saglik:)

Ya acayip emek sarfrtmişsin gerçekten hakkını helal et canım ben de aynen böle yaptığım sporları tek tek telefona kaydediyorum bende ek olarak kürek çekme eliptik filan da var programım samsung health. Çalışman süper olmuş epey vakit harcamışsın bizler için

gunaydin kizlaar:) yatmadan menumu paylasiyim
oglen: sebzeli soslu et sote (sosu tatliydi kesin cok seker vardi), haslanmis sebze
ara: yarim dilim ekmek, 1 kasik krem peynir, bi dilim fume et, yarim domates
aksam: 3 tane hindi kofte, haslanmis kuskonmaz, yogurtlu kabak
Toplam: 1600 kalori

Spor: yarim saat yoga. onu da adam akilli yapamadim zaten burnumun akip durmasindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…