Hedef 15 Haziran!

Dün geç gelince menu yazamadım
Sabah sucuklu yumurta ve klasik kahvaltı ciss olarak da helva yedim 1 dilim
Ara da 4 kaşık kısır
Aksam kavurma et yarım tabak
Pilav ekmek yemedim.
3 kaşık mercimek çorbası
cacık
Çay ile 22.00 de :( döndürma ve pudingli pasta neyseki tüm dilim ı yemedim
Spor hakketire su az :(

cgdmk cgdmk bana da oyle oluo hatta esim spor yapmasan mi dio. Burda dogru olan tarti takintimizi birakmamiz cunku 1 kilo yag ile 1 kilo kasin kapladigi alan arasinda fark var
Screenshot_2018-04-22-08-30-45.png

Günaydın güzellikler.hastalara geçmişolsun❤️❤️
Dün ne yedim
Sabah klasık Karatay kahvaltımı yaptım,sonra futbol sahasına gıttık.ben o futbol sahasının etrafında oğlumun peşinden koştururken 8000 küsür adım attım,sonra ev iş temizlik derken babamız geldi pikniğe gittik.ordada ızgara et,çöp şiş vede mantar yedım.yanında ayran ve salatayla.kendim yoğurduğu çiğ köfteyi tatmadım bile,nıye şeker orucunda bulgur yasak dıye:63:
Sonra bız orda 2 saate yakın top oynadık.voleybol ve yakan top bunlar.
Yanı. Verano_porteno Verano_porteno cnm toplam 14872 adım,2 saatte top oynama.top oynarken adımsayarımı çıkardım,eşimle dağ bayır gezdık o zaman taktım.
Callen yapamadım ama bu gün 2 set yapacağım ki 21 gun ü tamamlayayım
Temızlıgı bitirip gelırım:KK36:
Ooo masallah ya ozendim walla havalar duzelsin de biz de bi piknik yapalim. Tabi mangalsiz fln ne kadar olursa artik. Siz de tam keyif adamiymissiniz hem mangal hem cigkofteee off

Kızlar bi İstanbul havası alıp dönüyorum artık. Adalara gittim o kadar güzelmiş ki. Havası evleri renkleri.. İstanbul da yaşanmaz ama Harika bir şehir...
dikkat etmeye çalıştım ama ödem tuttum sanki. Tuvalet sıkıntı olmasın diye de su içemedim fazla. Yarın kendimden umudum yok pek açıkcası.
Ama şu dediğiniz inçe görünme olayına çok katılıyorum. Sayılar değil, önemli olan nasıl göründüğün.

Evet gelemedim bu aralar üzgünüm
:KK43:
Aranızda hem evli hem 8.18 mesai yapıp hem de spora vakit ayırabilenler varsa bana nasıl olduğunu anlatabilirler mi acaba :işsiz:
Gecen sene ben oyleydim cok zor ama iste hirs yapmaya bakar en azindan hiit yapabilirsin. Sadece 20 dk surer. Youtube da videolari var basta zor gelse de en kisa yoldan o ise yarar.
Kızlar bi İstanbul havası alıp dönüyorum artık. Adalara gittim o kadar güzelmiş ki. Havası evleri renkleri.. İstanbul da yaşanmaz ama Harika bir şehir...
dikkat etmeye çalıştım ama ödem tuttum sanki. Tuvalet sıkıntı olmasın diye de su içemedim fazla. Yarın kendimden umudum yok pek açıkcası.
Ama şu dediğiniz inçe görünme olayına çok katılıyorum. Sayılar değil, önemli olan nasıl göründüğün.
Ben de gecen sene bu zamanlar gitmistim istanbula haftasonu tek basima gezmistim cok keyifliydi. Baharda cok guzel oluo ama kalabaliktan keyif alamiosun bicok yerde. Adalara gitme firsatim olmadi hic bidahkine ins. Odemse bile 2 gune gwcer sikma canini

Günaydın güzellikler.hastalara geçmişolsun❤️❤️
Dün ne yedim
Sabah klasık Karatay kahvaltımı yaptım,sonra futbol sahasına gıttık.ben o futbol sahasının etrafında oğlumun peşinden koştururken 8000 küsür adım attım,sonra ev iş temizlik derken babamız geldi pikniğe gittik.ordada ızgara et,çöp şiş vede mantar yedım.yanında ayran ve salatayla.kendim yoğurduğu çiğ köfteyi tatmadım bile,nıye şeker orucunda bulgur yasak dıye:63:
Sonra bız orda 2 saate yakın top oynadık.voleybol ve yakan top bunlar.
Yanı. Verano_porteno Verano_porteno cnm toplam 14872 adım,2 saatte top oynama.top oynarken adımsayarımı çıkardım,eşimle dağ bayır gezdık o zaman taktım.
Callen yapamadım ama bu gün 2 set yapacağım ki 21 gun ü tamamlayayım
Temızlıgı bitirip gelırım:KK36:
Süper bir gün olmuş senin için ;)

Dün geç gelince menu yazamadım
Sabah sucuklu yumurta ve klasik kahvaltı ciss olarak da helva yedim 1 dilim
Ara da 4 kaşık kısır
Aksam kavurma et yarım tabak
Pilav ekmek yemedim.
3 kaşık mercimek çorbası
cacık
Çay ile 22.00 de :KK43: döndürma ve pudingli pasta neyseki tüm dilim ı yemedim
Spor hakketire su az :KK43:
Canım çok karbonhidrat tuketiyorsun, sen de biliyorsun.azaltsan biraz ;)

Evet canım da benim 55 olmam lazım yaa:mad: sonraki hedefim 50 de o zaman kas yapıp 50den vazgecebilirim ancak :KK12:
Ilk hedefin 55 ya, 55 den sonra aynada kendini begendigin zaman durabilirsin. 54 olur 53 olur artik kac olursa. Ben de goruntu ve eski kiyafetlerime gore karar vericem. Hedefim 52 ama 54 e cekebirim. Bide olcu cok onemli belim 62 fln olsun istiorum mesela suan 70

Selamlar
Hava mis gibiydi.pikniğe gittik öğlende. Kahvaltıda yarim dilim ekmek peynir yedim.
Piknik te de köfte yedim ekmeksiz salata ve 1bardak ayran. Ama azıcık adeti fazlaydı. Hic soylemiyim. Eve geldim midem agriyor. Yeşil çay türk kahvesi anca normalleştim.
Platese bende başladım ebru ablayla . her gün yarim saat yürüyüş yarım saatte plates yapıyorum. Pazar günü hariç. Çok azimliyim 15hazirana incelicem inşallah

Kızlar kahvaltı ve öğle yemeğine misafir vardı menü kötü o yüzden yarın kesin artı gelirim bu menü ile

Sabah
5 6 bardak çay
2 sigara böreği
Yarım katmer
2 yk Kızartma karışık

Öğle
2 dilim ıslak kek
10 15 tane yaprak sarma
Nescafe

Kızlar kahvaltı ve öğle yemeğine misafir vardı menü kötü o yüzden yarın kesin artı gelirim bu menü ile

Sabah
5 6 bardak çay
2 sigara böreği
Yarım katmer
2 yk Kızartma karışık

Öğle
2 dilim ıslak kek
10 15 tane yaprak sarma
Nescafe
Çok iyi yaz psikolojik obezim ben. İsmiyle bile canım çekiyor. Ama güç bende artık. Yemiyorum

Selamlar
Hava mis gibiydi.pikniğe gittik öğlende. Kahvaltıda yarim dilim ekmek peynir yedim.
Piknik te de köfte yedim ekmeksiz salata ve 1bardak ayran. Ama azıcık adeti fazlaydı. Hic soylemiyim. Eve geldim midem agriyor. Yeşil çay türk kahvesi anca normalleştim.
Platese bende başladım ebru ablayla . her gün yarim saat yürüyüş yarım saatte plates yapıyorum. Pazar günü hariç. Çok azimliyim 15hazirana incelicem inşallah
Canim yaptigin spora beni etiketliosun haftalik spor yarismamiz var, hangi spor ve suresi ne birlikte yaz gunluk olarak

Ilk hedefin 55 ya, 55 den sonra aynada kendini begendigin zaman durabilirsin. 54 olur 53 olur artik kac olursa. Ben de goruntu ve eski kiyafetlerime gore karar vericem. Hedefim 52 ama 54 e cekebirim. Bide olcu cok onemli belim 62 fln olsun istiorum mesela suan 70
Belin iyiymiş, boylarimiz yakındı yanlış hatırlamıyorsam. Benimki 80 belim

Back