Hedef 15 Haziran!

Belin iyiymiş, boylarimiz yakındı yanlış hatırlamıyorsam. Benimki 80 belim
Bende son durum su baslangic 65 iken simdi 60 dielim
Kol 28-26,5oldu 1,5 cm
Gogus 95 -93 2cm
Bel 75-69 6cm
Simit 86-78 8cm
Kalca 100-95 5cm
Ust bacak 58-53 5cm
Altbacak 36-35 1cm
Boy 1.58
Sen almismiydin olculerini

kremsokola nerdesin yahu ozledik
Anlat bakalim neler yaptin tropik adalarda bosver sporu fln nasil guzelmiymis
ayyy cok guzeldi valla veranocum, keske daha vaktim olsaydi da kalsaydim gezilcek cok sey vardi:) ama dalis yaptim bi gemi enkazi bi de mercan bolgesine, gezimin en guzel kisimlari onlardi

ayyy cok guzeldi valla veranocum, keske daha vaktim olsaydi da kalsaydim gezilcek cok sey vardi:) ama dalis yaptim bi gemi enkazi bi de mercan bolgesine, gezimin en guzel kisimlari onlardi
Mercan bolgesi varmi orda ne guzel yaaa , gemi enkazi da cok orjinalmis. Yine gidersin ins

Kol 28-26,5oldu 1,5 cm
Gogus 95 -93 2cm
Bel 75-69 6cm
Simit 86-78 8cm
Kalca 100-95 5cm
Ust bacak 58-53 5cm
Altbacak 36-35 1cm
Boy 1.58
cok guzel incelmissin veranocum yaaa ben almistim olucleri ama en son baktigimda 2'ser cm falandi incelmeler en fazla

Ölçü konusu benim için muamma. Eminim cok fazladir oyuzden olcmuyorum suan. Gardolabimin cogunu kullanamiyorum.ilk hedef 6 7 kilo verip kiyafetlerimi giyebilmek.
Yarın tartı günü dimi .
hosgeldin mavi bu arada:) kusura bakma ben ancak donebildim gruba:) bana cuma gunku ve hedef kilolarini yazabilir misin listeye ekliyim:)

cok guzel incelmissin veranocum yaaa ben almistim olucleri ama en son baktigimda 2'ser cm falandi incelmeler en fazla
Ya ben de ona sasiriorum tartida tik yok ama guzel inceldim bilemiorum sokolacim. Artik tek kistasim kiyafetlerim onlara girim yeter ki zaten 34 bedendi malesef hepsi

Ya ben de ona sasiriorum tartida tik yok ama guzel inceldim bilemiorum sokolacim. Artik tek kistasim kiyafetlerim onlara girim yeter ki zaten 34 bedendi malesef hepsi
ay ne guzel kistasmis o:) benim vucut tipim degismis ya cok komik duruyo eski kiyafetlerim. eski sortlarin bacaklari bol oluyo ama dugmeleri kapanmiyo falan elma-armut hibridi oldum:))

evet evet cok mercan var, acayip renkli baliklar deniz kaplumbaglari falan cirit atiyo:) uygun bi zamanini kovaliyip gidin firsat olunca bence:)
Burdan zor canim ya firsat olursa cancun fln anca o bile zor. Cuma gunu de washington new york yapioruz 10 gunlugune. Sen gel bostona firsat bulursan

ay ne guzel kistasmis o:) benim vucut tipim degismis ya cok komik duruyo eski kiyafetlerim. eski sortlarin bacaklari bol oluyo ama dugmeleri kapanmiyo falan elma-armut hibridi oldum:))
Ben instagramda yogaci bacilara bakiorum, genelde oyle kol bacaklar cok guzel sutun aama bel kalinligi oluo o da mecburen core guclendirmek icin. Benim de bacaklardan gitti nedense pilates yaparken inceltememistim agirlik calismasi etkisi sanirim. Pilateste de karin guzel sekillenio. Popoya bi formul bulamadim hem kucuk hem bicimsiz onu da yapan solesin. Kol ve baldir da zaten en zor giden yer. Buarada cok gecmis olsun sokolacim dikkat et kendine

sagol canim. valla benim karnim duz ve bicimli olsun da cm'ine bakmiom. popom azicik kuculse fena olmicak ama

Evet gelemedim bu aralar üzgünüm

Aranızda hem evli hem 8.18 mesai yapıp hem de spora vakit ayırabilenler varsa bana nasıl olduğunu anlatabilirler mi acaba
ben aksam eve gelip hizlica biseyler hazirliyorum, 8.15 gibi spora gidiyorum. donuste acikmis olursam da smoothie iciyorum. ama ev-is-spor hepsi dip dibe oldugu icin yolda zaman kaybetmiyorum oyle bi avantajim var, uzaktalarsa sorun tabi.

tavsiye verdim ama evlilik cuzdanim yok:)

Bitecektir heralde biter yani , cok guzel dogasi var sonracigima deniz eh ama cape cod guzel diolaar daha gitmedim. Universiteler mit harward, new york da 4 saatcik. Cezbedebildim mi
oldum oldum, saka yapiyorum zaten:)) dogu yakasina gelmeyi cok istiyorum da bi konferans bulayip bedavaya gelsin istiyorum:))

Kol 28-26,5oldu 1,5 cm
Gogus 95 -93 2cm
Bel 75-69 6cm
Simit 86-78 8cm
Kalca 100-95 5cm
Ust bacak 58-53 5cm
Altbacak 36-35 1cm
Boy 1.58
Almıştım ocak ve geçen haftaki ölçülerim:
Kilo 67-62
Kol 32-27
Göğüs 100-97
Bel 90-80
Simit 101-91
Kalça 106-101
Bacak 63-58
Boy 1.56

Verano_porteno
Sen daha önceden spor yaptığın için daha incesin
Ben de 8 sene önce bi kapri almıştım 55 kilolardayken sonra hamilelikler falan bi daha o kiloya inemedim ama geçen gün yazlıkları çıkarırken o kapriyi giydim ve bacaklar gayet bol, bel de tam oturuyor. Şaşırdım. Kilom 62. Vücudum demekki değişmiş. Çok da giyememistim onu bir ay falan ancak. Atmadım da inatla girmek istedim, sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…