- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.241
Bende son durum su baslangic 65 iken simdi 60 dielimBelin iyiymiş, boylarimiz yakındı yanlış hatırlamıyorsam. Benimki 80 belim
ayyy cok guzeldi valla veranocum, keske daha vaktim olsaydi da kalsaydim gezilcek cok sey vardi:) ama dalis yaptim bi gemi enkazi bi de mercan bolgesine, gezimin en guzel kisimlari onlardikremsokola nerdesin yahu ozledik
Anlat bakalim neler yaptin tropik adalarda bosver sporu fln nasil guzelmiymis
Mercan bolgesi varmi orda ne guzel yaaa , gemi enkazi da cok orjinalmis. Yine gidersin insayyy cok guzeldi valla veranocum, keske daha vaktim olsaydi da kalsaydim gezilcek cok sey vardi:) ama dalis yaptim bi gemi enkazi bi de mercan bolgesine, gezimin en guzel kisimlari onlardi
cok guzel incelmissin veranocum yaaaBende son durum su baslangic 65 iken simdi 60 dielim
Kol 28-26,5oldu 1,5 cm
Gogus 95 -93 2cm
Bel 75-69 6cm
Simit 86-78 8cm
Kalca 100-95 5cm
Ust bacak 58-53 5cm
Altbacak 36-35 1cm
Boy 1.58
Sen almismiydin olculerini
Kac kilosun suan gerci yarin tarti gunu amaÖlçü konusu benim için muamma. Eminim cok fazladir oyuzden olcmuyorum suan. Gardolabimin cogunu kullanamiyorum.ilk hedef 6 7 kilo verip kiyafetlerimi giyebilmek.
Yarın tartı günü dimi .
evet evet cok mercan var, acayip renkli baliklar deniz kaplumbaglari falan cirit atiyo:) uygun bi zamanini kovaliyip gidin firsat olunca bence:)Mercan bolgesi varmi orda ne guzel yaaa , gemi enkazi da cok orjinalmis. Yine gidersin ins
hosgeldin mavi bu arada:) kusura bakma ben ancak donebildim gruba:) bana cuma gunku ve hedef kilolarini yazabilir misin listeye ekliyim:)Ölçü konusu benim için muamma. Eminim cok fazladir oyuzden olcmuyorum suan. Gardolabimin cogunu kullanamiyorum.ilk hedef 6 7 kilo verip kiyafetlerimi giyebilmek.
Yarın tartı günü dimi .
Ya ben de ona sasiriorum tartida tik yok ama guzel inceldim bilemiorum sokolacim. Artik tek kistasim kiyafetlerim onlara girim yeter ki zaten 34 bedendi malesef hepsicok guzel incelmissin veranocum yaaaben almistim olucleri ama en son baktigimda 2'ser cm falandi incelmeler en fazla
ay ne guzel kistasmis o:) benim vucut tipim degismis ya cok komik duruyo eski kiyafetlerim. eski sortlarin bacaklari bol oluyo ama dugmeleri kapanmiyo falanYa ben de ona sasiriorum tartida tik yok ama guzel inceldim bilemiorum sokolacim. Artik tek kistasim kiyafetlerim onlara girim yeter ki zaten 34 bedendi malesef hepsi
Burdan zor canim ya firsat olursa cancun fln anca o bile zor. Cuma gunu de washington new york yapioruz 10 gunlugune. Sen gel bostona firsat bulursanevet evet cok mercan var, acayip renkli baliklar deniz kaplumbaglari falan cirit atiyo:) uygun bi zamanini kovaliyip gidin firsat olunca bence:)
karliymis diyolar amaBurdan zor canim ya firsat olursa cancun fln anca o bile zor. Cuma gunu de washington new york yapioruz 10 gunlugune. Sen gel bostona firsat bulursan
Ben instagramda yogaci bacilara bakiorum, genelde oyle kol bacaklar cok guzel sutun aama bel kalinligi oluo o da mecburen core guclendirmek icin. Benim de bacaklardan gitti nedense pilates yaparken inceltememistim agirlik calismasi etkisi sanirim. Pilateste de karin guzel sekillenio. Popoya bi formul bulamadim hem kucuk hem bicimsiz onu da yapan solesin. Kol ve baldir da zaten en zor giden yer. Buarada cok gecmis olsun sokolacim dikkat et kendineay ne guzel kistasmis o:) benim vucut tipim degismis ya cok komik duruyo eski kiyafetlerim. eski sortlarin bacaklari bol oluyo ama dugmeleri kapanmiyo falanelma-armut hibridi oldum:))
sagol canim. valla benim karnim duz ve bicimli olsun da cm'ine bakmiom. popom azicik kuculse fena olmicak amaBen instagramda yogaci bacilara bakiorum, genelde oyle kol bacaklar cok guzel sutun aama bel kalinligi oluo o da mecburen core guclendirmek icin. Benim de bacaklardan gitti nedense pilates yaparken inceltememistim agirlik calismasi etkisi sanirim. Pilateste de karin guzel sekillenio. Popoya bi formul bulamadim hem kucuk hem bicimsiz onu da yapan solesin. Kol ve baldir da zaten en zor giden yer. Buarada cok gecmis olsun sokolacim dikkat et kendine
Bitecektir heralde biter yani , cok guzel dogasi var sonracigima deniz eh ama cape cod guzel diolaar daha gitmedim. Universiteler mit harward, new york da 4 saatcik. Cezbedebildim mikarliymis diyolar ama
ben aksam eve gelip hizlica biseyler hazirliyorum, 8.15 gibi spora gidiyorum. donuste acikmis olursam da smoothie iciyorum. ama ev-is-spor hepsi dip dibe oldugu icin yolda zaman kaybetmiyorum oyle bi avantajim var, uzaktalarsa sorun tabi.Evet gelemedim bu aralar üzgünüm
Aranızda hem evli hem 8.18 mesai yapıp hem de spora vakit ayırabilenler varsa bana nasıl olduğunu anlatabilirler mi acaba
oldum oldum, saka yapiyorum zaten:)) dogu yakasina gelmeyi cok istiyorum da bi konferans bulayip bedavaya gelsin istiyorum:))Bitecektir heralde biter yani , cok guzel dogasi var sonracigima deniz eh ama cape cod guzel diolaar daha gitmedim. Universiteler mit harward, new york da 4 saatcik. Cezbedebildim mi
Almıştım ocak ve geçen haftaki ölçülerim:Bende son durum su baslangic 65 iken simdi 60 dielim
Kol 28-26,5oldu 1,5 cm
Gogus 95 -93 2cm
Bel 75-69 6cm
Simit 86-78 8cm
Kalca 100-95 5cm
Ust bacak 58-53 5cm
Altbacak 36-35 1cm
Boy 1.58
Sen almismiydin olculerini
Hoşbuldum, Cuma tartılmadım canım bilmiyordum yarın tartılır yazarım olur muhosgeldin mavi bu arada:) kusura bakma ben ancak donebildim gruba:) bana cuma gunku ve hedef kilolarini yazabilir misin listeye ekliyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?