Hedef 15 Haziran!

Cardıo ve pilates yaparken daha dısıplınlı oluyorum sporumu bölmüyorum o yüzden belkı terleme yorulma olmuyor. Ben Ebru Salı’yı takıp ederek yaptıgım ıcın platesi ara vermeden o yuZden muthıs hoşuma gıdıyor resmen bütün vücudum yanıyor.
Sağol canım. Ben de senı tebrık ederım.
Benim favorim 21 gunde yaglarinizdan kurtulun videosu, yani 2 haftadir spor salonuna gidiorum o daha iyi sekillendirmisti beni. Pilatesin vucudu bi baska oluo bence cok zarif yapio yeniden baslayabilsem keske

Alerlerim yok, bi lastiğim var. Varmış gibi yapsam :KK70:
Haha en onemlisi lastik zaten bence kucuk top da onemli onla olan hareketlerde de bi minder fln is gorur. Buyuk topla olan hareketlerin bazilari zor atlasan bile olur. Bide ebrunun iticiligine katlan tamamdir :KK70::KK70:

Benim favorim 21 gunde yaglarinizdan kurtulun videosu, yani 2 haftadir spor salonuna gidiorum o daha iyi sekillendirmisti beni. Pilatesin vucudu bi baska oluo bence cok zarif yapio yeniden baslayabilsem keske
Daha önce 21 günlük olanı yapmıştım.o zaman bu kadar fazlalığımda yoktu ve cok çabuk kılolarımı atmıştım ve sekıllenmıstı vücudum.
Suan ıkı hafta da yağlarınızdan kutulun dvd sını ızleyerek yapıyorum bı kaç defa yapmama rağmen degısıyor hemen vücut.

cgdmk cgdmk pilatesi yaptığımın ertesı günü boyunumdan ayağıma kadar muthıs bır yanma hıssedıyorum. O zaman doğru ılerledıgıme mutlu oluyorum.

Daha önce 21 günlük olanı yapmıştım.o zaman bu kadar fazlalığımda yoktu ve cok çabuk kılolarımı atmıştım ve sekıllenmıstı vücudum.
Suan ıkı hafta da yağlarınızdan kutulun dvd sını ızleyerek yapıyorum bı kaç defa yapmama rağmen degısıyor hemen vücut.

cgdmk cgdmk pilatesi yaptığımın ertesı günü boyunumdan ayağıma kadar muthıs bır yanma hıssedıyorum. O zaman doğru ılerledıgıme mutlu oluyorum.
Sağolun kızlar yaaa arada böyle güzel videolardan bahsedin. Ben de bakayım benim kız uyurken yapmaya çalışayım bari, kardeşim nişanlanacak ben daha yetimde sayıyorum En Büyük KK:KK12:

Tamam mutlaka deniycem. Bu hafta bi haftalık yapsam yine de azcik şekillenir mi acaba? Haftaya ptesi memlekete gidicez de :dondurma:

Herkese günaydınlar:KK200:

Özellikle sporla ilgili olan arkadaşlara bi sorum olacak. Ben dün 2500 bölgesel hareket yapınca bugün +700 gördüm. Ben kendimce sıkı spor yapınca böyle oluyorum. İki üç hafta düzenli spor yapınca da eksi görmedim, sabit kaldım. Bıraktım hastalikla beraber tabi -1500 gördüm 5 günde. Şimdi yine başladım dün ve +700. Bence tesadüf değil sanki, spor bende +görmeme sebep oluyor. Sizce neden?

Tamam mutlaka deniycem. Bu hafta bi haftalık yapsam yine de azcik şekillenir mi acaba? Haftaya ptesi memlekete gidicez de :dondurma:

Herkese günaydınlar:KK200:

Özellikle sporla ilgili olan arkadaşlara bi sorum olacak. Ben dün 2500 bölgesel hareket yapınca bugün +700 gördüm. Ben kendimce sıkı spor yapınca böyle oluyorum. İki üç hafta düzenli spor yapınca da eksi görmedim, sabit kaldım. Bıraktım hastalikla beraber tabi -1500 gördüm 5 günde. Şimdi yine başladım dün ve +700. Bence tesadüf değil sanki, spor bende +görmeme sebep oluyor. Sizce neden?
Geçen hafta bende oyleydım hatırlıyorsan.
Cok fazla spor ve fazla sıvı alımı ödem tutuyor vücut. Suan ben 2 lt ıcıyorum ama fazlası olmuyor pek. Çünkü evde cok fazla su ıstedıgı duymuyorum. Cok aşırı su ıcmeyınce kılo vermeye başladım. Geçen hafta yuzuklerım olmuuordu.
Hava aşırı sıcakladıkca su daha fazla ıcerım. Evelı sene hamıleyken gunde 4-5 lıtre ıcıyordum sıcaklarda. :))

Geçen hafta bende oyleydım hatırlıyorsan.
Cok fazla spor ve fazla sıvı alımı ödem tutuyor vücut. Suan ben 2 lt ıcıyorum ama fazlası olmuyor pek. Çünkü evde cok fazla su ıstedıgı duymuyorum. Cok aşırı su ıcmeyınce kılo vermeye başladım. Geçen hafta yuzuklerım olmuuordu.
Hava aşırı sıcakladıkca su daha fazla ıcerım. Evelı sene hamıleyken gunde 4-5 lıtre ıcıyordum sıcaklarda. :))
Ben böbreklerim taş yaptığı için suyu mecbur 2.5 civarı içiyorum yoksa kendini hissettiriyor, durtuyor su iç diye. Ocak ayindan beri özellikle çok dikkat ediyorum en azından 2-2.5 içmeye. Spora düzenli olarak yapmaya yeni başladım bu grupla diyebilirim. Spor yapınca eksilmiyorum. Yarın şu dediginizi bi haft denemek istiyorum. Sonra memlekette yapamam zaten iki hafta kadar. 57-58 e ininceye kadar da memleketten gelince spor yarışlarından cekilebilirim. O yüzden düşüncelerinizi sordum, başına gelen ya da bilen var mı diye, merak ediyorum.

Günaydın güzellikler.hastalara geçmişolsun❤️❤️
Dün ne yedim
Sabah klasık Karatay kahvaltımı yaptım,sonra futbol sahasına gıttık.ben o futbol sahasının etrafında oğlumun peşinden koştururken 8000 küsür adım attım,sonra ev iş temizlik derken babamız geldi pikniğe gittik.ordada ızgara et,çöp şiş vede mantar yedım.yanında ayran ve salatayla.kendim yoğurduğu çiğ köfteyi tatmadım bile,nıye şeker orucunda bulgur yasak dıye:63:
Sonra bız orda 2 saate yakın top oynadık.voleybol ve yakan top bunlar.
Yanı. Verano_porteno Verano_porteno cnm toplam 14872 adım,2 saatte top oynama.top oynarken adımsayarımı çıkardım,eşimle dağ bayır gezdık o zaman taktım.
Callen yapamadım ama bu gün 2 set yapacağım ki 21 gun ü tamamlayayım
Temızlıgı bitirip gelırım:KK36:

Günaydın güzellikler.hastalara geçmişolsun❤️❤️
Dün ne yedim
Sabah klasık Karatay kahvaltımı yaptım,sonra futbol sahasına gıttık.ben o futbol sahasının etrafında oğlumun peşinden koştururken 8000 küsür adım attım,sonra ev iş temizlik derken babamız geldi pikniğe gittik.ordada ızgara et,çöp şiş vede mantar yedım.yanında ayran ve salatayla.kendim yoğurduğu çiğ köfteyi tatmadım bile,nıye şeker orucunda bulgur yasak dıye:63:
Sonra bız orda 2 saate yakın top oynadık.voleybol ve yakan top bunlar.
Yanı. Verano_porteno Verano_porteno cnm toplam 14872 adım,2 saatte top oynama.top oynarken adımsayarımı çıkardım,eşimle dağ bayır gezdık o zaman taktım.
Callen yapamadım ama bu gün 2 set yapacağım ki 21 gun ü tamamlayayım
Temızlıgı bitirip gelırım:KK36:
Ay ne güzel bir gün olmuş. Ben de dun gelemedim. Misafirlikte getirilen dondurma ve pudingli bisküvi den yedim :(

Back