Hedef 15 Haziran!

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah hayatınız düzene girer tekrar.

Yanlış anlama da canım 2500 adet hangi bölgesel hareketleri yaptın gerçekten Merak ettim

Yanlış anlama da canım 2500 adet hangi bölgesel hareketleri yaptın gerçekten Merak ettim
Bırdakı herkes su kadar bölgesel hareket yaptım dedıgınde sorgulanmıyorda benımkı nıye sorgulandı gerçekten anlamadım. Sorgularken neden sorguladıgınıda yazsaydın ıyı olurdu dgılmı.

off ben bu hafta baya hareketliydim aslinda da kayit tutmadim ya, yoksa kesin birinciydim

Ooo sen de 2500 yapmışsın
Ben terledim ve yoruldum yaa ama hiç pilates ve cardio yapmadığım için kiyaslayamam.

Ooo sen de 2500 yapmışsın
Ben terledim ve yoruldum yaa ama hiç pilates ve cardio yapmadığım için kiyaslayamam.
Cardıo ve pilates yaparken daha dısıplınlı oluyorum sporumu bölmüyorum o yüzden belkı terleme yorulma olmuyor. Ben Ebru Salı’yı takıp ederek yaptıgım ıcın platesi ara vermeden o yuZden muthıs hoşuma gıdıyor resmen bütün vücudum yanıyor.
Sağol canım. Ben de senı tebrık ederım.

Ben zorlandim yaa ,pestilim çıktı, şimdi yatıyorum o zaman pilatesi falan denemeyeyim ben hiç
Ben bişeye bağlı kalıp yapamıyorum, yani tv den, pc den falan izleyip yapamam sanırım, sıkılırım. Böyle kendi başıma iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…