Hedef 15 Haziran!

Cnm sabah normal kahvaltını yapıyorsun.arada hıc bişey yemiyorsun.akşam 1 kabak rendeleyıp 1 yemek kaşıgı zeytınyagında pişirip yoğurtla yıyorsun.istedıgın baharatı koyabılırsın,yoğurdu sarımsakla yapabılırsın.gun içinde Bol su içmen lazım.❤️
Ben öğlen de yeniyor diye biliyorum. Belki kahvaltı etmeyip direkt onu yerim, bi de akşam.

Kızlar ıyı muhabbet etmıssınız.
Bugün full temızlık vardı bende. Az bı ısım kaldı artık.
Bu hafta pek spor yapamadım. Oğlumun 23 nısan yarışmaları vardı hep. Sınıfça ılce 1.si oldular. Oraya gıttım geldım bı kaç gün. Bırde bugün temzılık derken halım kalmadı.
Aksama kendımı ıyı hıssedersem yaparım sporumu.

Kızlar ıyı muhabbet etmıssınız.
Bugün full temızlık vardı bende. Az bı ısım kaldı artık.
Bu hafta pek spor yapamadım. Oğlumun 23 nısan yarışmaları vardı hep. Sınıfça ılce 1.si oldular. Oraya gıttım geldım bı kaç gün. Bırde bugün temzılık derken halım kalmadı.
Aksama kendımı ıyı hıssedersem yaparım sporumu.
Hangi alanda yarışıyor canım. Cuma bildirimin de gözümden kaçmadı, vermiştin. Pazartesi bekliyoruz seni..

Cnm sabah normal kahvaltını yapıyorsun.arada hıc bişey yemiyorsun.akşam 1 kabak rendeleyıp 1 yemek kaşıgı zeytınyagında pişirip yoğurtla yıyorsun.istedıgın baharatı koyabılırsın,yoğurdu sarımsakla yapabılırsın.gun içinde Bol su içmen lazım.❤️
Kolaymis yaaa olur ben de katilirim sana yarin tarti oncesi iyi olur

Değişik versiyonları var demek ki, günde iki kabak diye okumuştum ben de, birer birer. Öğünde iki kabak bana çok gelir zaten. Birer denerim önce.
gecen hafta kızkardeşim yaptı dedıgım gibi,2 günde 2 kılo gıttı cnm.oda Karatay yapıyor verdıklerınıde almadı ve normal kılo vermeye devam edıyor.ben bakmadım netten yalan olmasın sadece kızkardeşimin tarıfını yazdım.belkıde doğrusu sızın dedıgınız gıbıdır.
Yanı kısacası herkes bıldıgı detoksu yapsın o zaman ,bende böyle yapacağım:confused:

Hangi alanda yarışıyor canım. Cuma bildirimin de gözümden kaçmadı, vermiştin. Pazartesi bekliyoruz seni..
Çocuk oyunları yag satarım bal satarım da ilçe 1. Si oldular. Sonra futbol yarışları oldu. Pazartesı de çuval yarışı varmış.
Evet kılolar gıtmeye başladı sevınıyorum.
Bırde tam olarak spora dönüş yapsam daha ıyı olcak. Bı kaç gündür sadece yürüyüş yapabıldım. Bugün temızlık olunca o da YÖK.
Enerjımı toplayıp gece spor yapmam lazım. Pazartesı hedefım 66.9 :)))))

gecen hafta kızkardeşim yaptı dedıgım gibi,2 günde 2 kılo gıttı cnm.oda Karatay yapıyor verdıklerınıde almadı ve normal kılo vermeye devam edıyor.ben bakmadım netten yalan olmasın sadece kızkardeşimin tarıfını yazdım.belkıde doğrusu sızın dedıgınız gıbıdır.
Yanı kısacası herkes bıldıgı detoksu yapsın o zaman ,bende böyle yapacağım:confused:
2 gunde 2 kılo cok ıyı bende denıyeyım su kabak detoksunu.

Evde tv keyfi temalı menüm

Sabah spordan sonra 1.5 yumurta 3 yk lor ile Tereyağı omlet bol yeşillik yarım kibrit kutusu peynir bir de 2 avuç yer fıstığı

Öğle 4 petibör bisküvi birsürü minik galeta

Akşam 2 yk patlıcan Musakka 1 yk yoğurt

Ara patlamış mısır Milka beyaz çikolata

Back