Hedef 15 Haziran!

Haşlama patates yerıne daha besleyıcı bırseyler yıyebılırsın.
yumurta haslama bol yesıllıklı salata daha ıyı olur. Yada et tarzı bırseyler.
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Öğlen bir haşlanmış patates bir bardak yoğurt
Akşam ne yesem bilmiyorum kızlar ya acıktım gibi de sizce ne yapsam bir tane haşlanmış patates mi yiyim yine?

pegasus07 pegasus07 canim ben seninkini yaparim iki kabak nedir allah icin 100 kalori yaaa. Spor yapiorum yigilir kalirim walla. Sabah ispanakli yumurta saat 5 gibi de kabak oh mis

Evde tv keyfi temalı menüm

Sabah spordan sonra 1.5 yumurta 3 yk lor ile Tereyağı omlet bol yeşillik yarım kibrit kutusu peynir bir de 2 avuç yer fıstığı

Öğle 4 petibör bisküvi birsürü minik galeta

Akşam 2 yk patlıcan Musakka 1 yk yoğurt

Ara patlamış mısır Milka beyaz çikolata
Hedefıne yaklaştıkça kaçamakların çoğalmış galıba.
Çıkılara bıskuvıler vs ben ne zaman yesıl ışık Yakacağım acaba.

Kizlar 2 saat sporumu yaptim yarim saat trx die bisey onu aletli sayiorim 105 puan, yarim saat beach body o da agirlikli ve kardiyolu biseydi 105 de o 1 saat de zumba 210 da o 420 puan adim da olur baya aksama kadar pazar fln gezcem bugun
Menumu de yazim
Kahvaltim yulafli avokadolu omletim baya zEytin
Aksama da kiymali karnabahar yerim bol salatayla

Hedefıne yaklaştıkça kaçamakların çoğalmış galıba.
Çıkılara bıskuvıler vs ben ne zaman yesıl ışık Yakacağım acaba.
Ben zaten haftanın 2 veya 3 günü diyet yapıyorum kalan günler böyle oluyor görüntümden memnunum ondan kasmıyorum bir de minik bir depresyon moduna girdim bugün ondan tv karşısında yedim içtim :D

Çocuk oyunları yag satarım bal satarım da ilçe 1. Si oldular. Sonra futbol yarışları oldu. Pazartesı de çuval yarışı varmış.
Evet kılolar gıtmeye başladı sevınıyorum.
Bırde tam olarak spora dönüş yapsam daha ıyı olcak. Bı kaç gündür sadece yürüyüş yapabıldım. Bugün temızlık olunca o da YÖK.
Enerjımı toplayıp gece spor yapmam lazım. Pazartesı hedefım 66.9 :)))))
Ne tatli ya tebrik ederiz canim, buarada gonulcum senin iddian var sporda 4. Dun sanirim aksama yapsan iyi olur

Kizlar 2 saat sporumu yaptim yarim saat trx die bisey onu aletli sayiorim 105 puan, yarim saat beach body o da agirlikli ve kardiyolu biseydi 105 de o 1 saat de zumba 210 da o 420 puan adim da olur baya aksama kadar pazar fln gezcem bugun
Menumu de yazim
Kahvaltim yulafli avokadolu omletim baya zEytin
Aksama da kiymali karnabahar yerim bol salatayla
Menün de sporun da harika ;)

Ayy ne güzelsiniz valla bana moral oluyorsunuz kiminiz gezmelere pikniklere kiminiz şehir dışına ziyaretlere... ben de evde takılıyorum kızımla :anne: çok zor bi hafta oldu benim için. İnşallah önümüzdeki haftam güzel geçer :dua: bol bol yazın okudukça moral buluyorum :KK200::KK54:

Ayy ne güzelsiniz valla bana moral oluyorsunuz kiminiz gezmelere pikniklere kiminiz şehir dışına ziyaretlere... ben de evde takılıyorum kızımla :anne: çok zor bi hafta oldu benim için. İnşallah önümüzdeki haftam güzel geçer :dua: bol bol yazın okudukça moral buluyorum :KK200::KK54:
Hayirdir canim nie zor bi hafta oldu?

Allah yardımcı olsun canım inşallah zor haftan bitmiştir güzel günler sizinle olsun

Hayirdir canim nie zor bi hafta oldu?
Eşim hastalanınca hayat durdu :KK51: hasta hasta çalışıyor ona üzülüyorum. İki hafta oldu pazara bile gidemedi, ben gideyim desem kızımı bırakamıyorum hasta diye :mad: Üç gündür çorba içiyoruz inşallah kilo vermişimdir. Gerçi bugün yarım paket bisküvi yedim offf inşallah çabuk iyileşir :dua::KK51:

Back