Hedef 15 Haziran!

Ben böyle 200 le 300 le gidersem hedefime ne zaman ulaşırım hesaplayamadım bile :D
pazartesi : 67.2
cuma: 66,9 neysekiii 67 den kurtuldum inşallaaah :D
hala biraz ödem var sanırım yanii ben en çok ellerimden hissediyorum regli bittikten bikaç gün sonra daha iyi anlıcam bakalım ama işin kötüsü yarın nişanlım ve ailesiyle Ankaraya gidiyoruz :işsiz: nasıl idare edicem bilemiyorum :KK43: yolculuk hava değişimi bende hem ödem hem kabızlık yapıyor ki zaten hali hazırda olan şeyler :mad: pazartesi artık kaç çıkarım bilmiyorumm .

Ben böyle 200 le 300 le gidersem hedefime ne zaman ulaşırım hesaplayamadım bile :KK70:
pazartesi : 67.2
cuma: 66,9 neysekiii 67 den kurtuldum inşallaaah :KK70:
hala biraz ödem var sanırım yanii ben en çok ellerimden hissediyorum regli bittikten bikaç gün sonra daha iyi anlıcam bakalım ama işin kötüsü yarın nişanlım ve ailesiyle Ankaraya gidiyoruz :işsiz: nasıl idare edicem bilemiyorum :KK43: yolculuk hava değişimi bende hem ödem hem kabızlık yapıyor ki zaten hali hazırda olan şeyler :mad: pazartesi artık kaç çıkarım bilmiyorumm .
Almadığın sürece 100-300 farketmez eksil yeter ki ;)
Yolculuk kötü denk gelmiş, inşallah en az zararla dönersin

Almadığın sürece 100-300 farketmez eksil yeter ki :KK66:
Yolculuk kötü denk gelmiş, inşallah en az zararla dönersin
doğru söylüyorsunn canımm bide gerçek anlamda bişeylere başlayalı 2-3 gün oldu öncesinde ne yapcamı bilmez durumdaydım biliyosunuz :D şimdi karatayla yolumu çizmiş bulunmaktayım inşallaah güzel sonuçlar alıcam sayenizdeee :KK15: yolculuk durumu evet kötü denk geldii nişanlımın yeğeni ufaklığıı anıtkabire götürüyoruz En Büyük TÜRKİYE napalımm onun için herşeye değer artık . yemek konusunda cozutmamaya çalışcam önemli olan o , ödem kabızlık falan artık dönünce bi çaresine bakıcaam

doğru söylüyorsunn canımm bide gerçek anlamda bişeylere başlayalı 2-3 gün oldu öncesinde ne yapcamı bilmez durumdaydım biliyosunuz :KK70: şimdi karatayla yolumu çizmiş bulunmaktayım inşallaah güzel sonuçlar alıcam sayenizdeee :KK15: yolculuk durumu evet kötü denk geldii nişanlımın yeğeni ufaklığıı anıtkabire götürüyoruz En Büyük TÜRKİYE napalımm onun için herşeye değer artık . yemek konusunda cozutmamaya çalışcam önemli olan o , ödem kabızlık falan artık dönünce bi çaresine bakıcaam
Azmin yeter, azimle ödem mödem tutmaz vücut :D

Merhaba kızlar
Düğündü dernekti derken uzak kaldım sizlerden
Birde üstüne regl oldum yavaşladım
kremsokola kremsokola 70.7 kilom hızım düştü yavaşladım
Sanırım regl olduğum için.
Verano_porteno Verano_porteno spor kaç gündür yapamıyorım
İş başlayacağım evrak koşturuyorum bi kaç gündür üstüne birde net paketim gitti şimdi wifi buluyunca yazayım hemen dedim sakın ha vazgeçtim sanmayın:halay:devam ediyorım ama yazamıyorım sadece
cgdmk cgdmk su içiyorum canım günde az 2 lt mutlaka içiyorım ama yazamıyorum inanın ki yoğunlıktan

hayırlı cumaLar ponçikler :KK200: dün baya yemeyi abartmıştım patates kızartması dondurma yedim bugun hem ceza olarak hemde borcumdan dolayı orucluyuum :) ptesi 71.6 bugun 71.0 En Büyük TÜRKİYE ah birde spor yapabilsem ışık hızıyla gidicekte üşengeçlikten yapamıyorum nisanın ilk haftasında kaldımm En Büyük KK kremsokola kremsokola
Eger kacamak yapmak gibi bır lüksüm olsaydı kesinlikle patates kızartması yerdim:KK70:afıyet olsun cnm vede tebrikler:KK36:

Mükemmel birgünden herkese selamlarrrr

Sabah 1 haş yumurta 1 kk peynir yeşillik
Öğle 2 minik kızarmış patates
Akşam Hatay usulü döner yarım künefe

80 dakika hızlı yürüyüş 200
Ondan hariç 8000 adım 120
200 bölgesel 120
Toplam 440

Yolculuk serüveni başladı şuan avrupa yakasından anadolu yakasına gidiyorum yarın sabah erken çıkıcakmışız yola o yüzden nişanlımda kalacağım. Pazartesi döncekmişiz tartılma olayını nasıl yapıcam bilemedim :( hayırlısı artık bakicizzzzz bu sürede çok aktif olamam heralde hepinizii öpüldünüüüzz

Yolculuk serüveni başladı şuan avrupa yakasından anadolu yakasına gidiyorum yarın sabah erken çıkıcakmışız yola o yüzden nişanlımda kalacağım. Pazartesi döncekmişiz tartılma olayını nasıl yapıcam bilemedim :KK43: hayırlısı artık bakicizzzzz bu sürede çok aktif olamam heralde hepinizii öpüldünüüüzz
Sen istanbuldan Ankara’ya geliyorsun? Bende ankaradan İstanbul’a gideceğim yarın. :rapci:

Back