Hedef 15 Haziran!

Ben üç kez yaptım. İkisinde geri almadım. Birinde aldım çünkü sonrasında abimler gelmişti 10 günlüğüne ve tabi yedim, içtim, aldim :) yapıp da kilo vermeyeni bilmiyorum ama dikkat etmezsen alınır geri.
Ben İsveç diyeti yaptım ama 1 gr veremedim :KK70: nasıl oldu ben de bilmiyorum :oha:

İsveç'i bende yapmıştımm ama o zamanlar bu kadar kilom yoktu tabii :KK43: 6 gün yapmıştım ben 2 kg falan vermiştimm zorlamıştı beni biraz o yüzden devam etmedim bugünlerde tekrar yapmayı düşünürken sevgili @pegasus07 cum beni karataycı yaptı :KK70: bugünde iyi geçiyor bakalımm inşallah faydasını görcem :halay:
karatay yapıpta zayıflamayana rastlamadım hiç.inşallah görürsün cnm:KK76:

Ben İsveç diyeti yaptım ama 1 gr veremedim :KK70: nasıl oldu ben de bilmiyorum :oha:
Bünyeye ters demekki:KK48:
Bu atada günaydın herkese, ben de yazayım Pazartesi 74 bugün 73,5. benim tartım dijital değil o yüzden küsürat alamıyorum yuvarlıyorum. Umarım 73 e takın bi 73,5 tur dinimiz amin :KK70:
:KK70:tebrıkler cnm.

Son düzenleme:
78313772-1D78-40F4-8DA2-FA2446E954DA.jpeg Pazartesi:73,2
Bu gun:72,7

Günaydın canlarrr..
ptesi 54.1
cuma: 54

almadım sonuçta. Hatta daha az ama haftasonu istanbula gidicem. İnşallah kaçırmam, ama kaçıracağımı hi. sanmıyorum, motivasyonum iyi şu anda. Hedefe kitlendim.
Tebrıkler cnm.bence cok ıyı o kadar dıyet bozar yıyecekten kendını koruyabıldın.pazartesi cok daha iyi olacaktır mutlaka ❤️

Tebrıkler cnm.bence cok ıyı o kadar dıyet bozar yıyecekten kendını koruyabıldın.pazartesi cok daha iyi olacaktır mutlaka ❤️
Ay canım İstanbula gidicem, yolda falan abartmazsam bişe olmaz inşallah. Bakalım bilmiyorum.
Sen de çok güzel gidiyorsun yaa bravo.. yarım kilo gitmiş bak.

Ay canım İstanbula gidicem, yolda falan abartmazsam bişe olmaz inşallah. Bakalım bilmiyorum.
Sen de çok güzel gidiyorsun yaa bravo.. yarım kilo gitmiş bak.
Tesekkurler cnm.evet dıkkat edıp sporda yaptığımızda gıdıyormuş demekki:KK71:
Yok yok abartmazsın.hedeffını vede verdıgın emeklerı düşün yeter:KK36:

Günaydın arkadaşlar:KK36:
Ben kahvaltı etmeden önce tartılıp yazarım. Onikiyi bulabilir ;)
Kilo veren arkadaşları tebrik ederim ;)
Veremeyenler de ptesiye kadar gayretle eksiye geçecektir diye düşünüyorum.
Grubun motivasyonunu arttıran etkenlerden biri de sohbet muhabbettir. Bu hafta katılım çok azdı. Buna bi care:KK75:

Back