- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 598
- Konu Sahibi kremsokola
- #3.021
Meni yarın yazayım . Gene süt çıkmadı canım skkin ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben İsveç diyeti yaptım ama 1 gr veremedimBen üç kez yaptım. İkisinde geri almadım. Birinde aldım çünkü sonrasında abimler gelmişti 10 günlüğüne ve tabi yedim, içtim, aldim :) yapıp da kilo vermeyeni bilmiyorum ama dikkat etmezsen alınır geri.
karatay yapıpta zayıflamayana rastlamadım hiç.inşallah görürsün cnmİsveç'i bende yapmıştımm ama o zamanlar bu kadar kilom yoktu tabii6 gün yapmıştım ben 2 kg falan vermiştimm zorlamıştı beni biraz o yüzden devam etmedim bugünlerde tekrar yapmayı düşünürken sevgili @pegasus07 cum beni karataycı yaptı
bugünde iyi geçiyor bakalımm inşallah faydasını görcem
![]()
Bünyeye ters demekkiBen İsveç diyeti yaptım ama 1 gr veremedimnasıl oldu ben de bilmiyorum
![]()
Bu atada günaydın herkese, ben de yazayım Pazartesi 74 bugün 73,5. benim tartım dijital değil o yüzden küsürat alamıyorum yuvarlıyorum. Umarım 73 e takın bi 73,5 tur dinimiz amin![]()
bugün şart değil canım. Pazartesi puanla birlikte şart.kremsokola seni etiketlemeyi unuttum tekrar yazayım Pazartesi 74 bugün 73,5 . Bu aralar çok dalgınım kusura bakma
![]()
bugün şart değil canım. Pazartesi puanla birlikte şart.
e arada uğra o zamn. Neden gelemiyorsun canımmGerçekten dalgınlığın dibine vurmuşum
kaç gündür de sohbetlere katılamıyorum. Sohbetiniz bol olsun
![]()
Tebrıkler cnm.bence cok ıyı o kadar dıyet bozar yıyecekten kendını koruyabıldın.pazartesi cok daha iyi olacaktır mutlakaGünaydın canlarrr..
ptesi 54.1
cuma: 54
almadım sonuçta. Hatta daha az ama haftasonu istanbula gidicem. İnşallah kaçırmam, ama kaçıracağımı hi. sanmıyorum, motivasyonum iyi şu anda. Hedefe kitlendim.
Ay canım İstanbula gidicem, yolda falan abartmazsam bişe olmaz inşallah. Bakalım bilmiyorum.Tebrıkler cnm.bence cok ıyı o kadar dıyet bozar yıyecekten kendını koruyabıldın.pazartesi cok daha iyi olacaktır mutlaka![]()
Gel beraber olsunGerçekten dalgınlığın dibine vurmuşum
kaç gündür de sohbetlere katılamıyorum. Sohbetiniz bol olsun
![]()
Tesekkurler cnm.evet dıkkat edıp sporda yaptığımızda gıdıyormuş demekkiAy canım İstanbula gidicem, yolda falan abartmazsam bişe olmaz inşallah. Bakalım bilmiyorum.
Sen de çok güzel gidiyorsun yaa bravo.. yarım kilo gitmiş bak.
Pompaylamı cekıyorsun sutu yoksa ellemiMeni yarın yazayım . Gene süt çıkmadı canım skkin![]()