- 22 Eylül 2011
- 949
- 1.233
- 133
- Konu Sahibi kremsokola
- #3.041
Vaaaav harikasın canım çok iyi böyle giderse hedefe ulaşacaksın maşallah diyelimEki Görüntüle 2138768 Pazartesi:73,2
Bu gun:72,7
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vaaaav harikasın canım çok iyi böyle giderse hedefe ulaşacaksın maşallah diyelimEki Görüntüle 2138768 Pazartesi:73,2
Eşim hasta, kızım artık daha fazla uyanıyor e arada kitap okumaya çalışıyorum. İş güç derken akşam nasıl oluyor anlamıyorum vallae arada uğra o zamn. Neden gelemiyorsun canımm
Teşekkür ederım tatlım.daha ıyıleri sizin olsunVaaaav harikasın canım çok iyi böyle giderse hedefe ulaşacaksın maşallah diyelim
Çok iyi tebrikler wallaEki Görüntüle 2138768 Pazartesi:73,2
Yazınca da çok durmuyor bir tek nesfit gözüme çarptı ben de bir zamanlar çok tüketirdim ama o kadar sağlıksız kiGünaydın hayırlı cumalar olsun herkese
Dün yediklerini yazayım yorumlayan
Sabah 1dilim TB ekmeği, 1omletyumurta, 1dilim peynir,domates,biber
Ara az şekerli türk kahve
Öğle 1dilim TB ekmeği, 1kase tarhana çorbası, karisik yeşil salata
Ara nescafe, 2kare bitter
Ara nesfit kahvaltılık gevrek 1avuç
Aksam 1kepce kelle corbası,1 dilim TB ekmeği, 2 yemek kaşığı patates yemeği, karışık salata
Ara 2avuc beyaz leblebi, 4tane çilek
Ay hoşgeldin cnm.özledim vallaGunaydin kizlaaar, konferansim bitti donus yolundayim, yarindan itibaren sohbet muhabbet tam gaz:)
pegasus07 soylemeden gecemicem cok guzel kilo veriyosun cok kiskaniyorum valla. Tu tu tu masallah:))
Aralar cok olmuş bence.hiç olmasada olur.ekmeklerde fazla,ekmek yedikçe daha çabuk acıkırsın.afıyet olsun :)Günaydın hayırlı cumalar olsun herkese
Dün yediklerini yazayım yorumlayan
Sabah 1dilim TB ekmeği, 1omletyumurta, 1dilim peynir,domates,biber
Ara az şekerli türk kahve
Öğle 1dilim TB ekmeği, 1kase tarhana çorbası, karisik yeşil salata
Ara nescafe, 2kare bitter
Ara nesfit kahvaltılık gevrek 1avuç
Aksam 1kepce kelle corbası,1 dilim TB ekmeği, 2 yemek kaşığı patates yemeği, karışık salata
Ara 2avuc beyaz leblebi, 4tane çilek
Teşekkürler cnmÇok iyi tebrikler walla
Yazınca da çok durmuyor bir tek nesfit gözüme çarptı ben de bir zamanlar çok tüketirdim ama o kadar sağlıksız ki
Tebrikler cnmPazartesı 68.3
Bugün 67.6
Wawww süpersin cnm.tebriklerPtesi 62.9
Cuma 61.4
900 ordan gitmişPtesi 62.9
Cuma 61.4
Sağol canımWawww süpersin cnm.tebrikler
Kilona göre iyi canım, dikkat edersen almazsin, verirsinPtesi - 59,4
Cuma 59,0
geçen cuma ile aynı
umarım haftasonu almam, dikkat etmeye çalışıcam
geçen haftasonu yoğun geçmişti
bu haftasonu pek planım yok
Canım adet dönemi ödemini attım, geçen cuma 62.1 dim aslında. Hastalıkla gelen iştahsızlık da 700 verdirmis demek ki900 ordan gitmiş
600 burdan gitmiş
maşallah canım
ne yaptın 4 günde bu kadar