Hedef 15 Haziran!

Günaydıııın.. sen bu saate kadar neredeydin çabuk söyle bakıyım. pegasus07 pegasus07 da yok ortalarda
Canım uzunnn zamandır hiç böyle dalgın, rahat ve uzunnnn uyumamistim :KK36:11de uyandım.
Hepimiz uyumusuz, büyük olan yani kızım pirelidir, erken uyanmış, oyun oynamış, o da uyandırmadi, pek iyi oldu:KK76:

Kendimi çok enerjik hissediyorum, dışarı falan da cikmicaz, evi de dün güzelce temizledim. Bugün spor günü, hem de tüm gün:halay:
1500 ü zorlamak istiyorum, haberiniz olsun:rapci:

Walla sabahin korunde kalktim spora gitcem die cunku dersleri hep sabaha koymuslar. Hava guzel yuruyus de yaparim. Bakalim kac puan olacak ustunu evde biseylerle tamamlamaya caliscam artik
Evde de bol bol bölgesel yap puan getirsin. Yuruyus çok etkilidi, evde yapıyordum, pek zamanım olmadı şu aralar. Bölgesel benim pek zamanımı da almıyor, etkili de oluyor.

Çok iyi gerçekten :KK66:
Hava cok ruzgarliydi sanirim etkilendim bogazimda bi gicik var gibi ama 1 gunde gecer sanirsam. Buraya geldigimizden beri esim de ben de hic grip fln olmadik :)
Bugun bolgesel yapamam ama yarin sadece zumba ve spinning var o yuzden salonda kalip bolgesel yapabilirim

Oo sporlar coşmuş. Ben birazdan durumuma bi bakıcam. Yola çıkmadan hazırlıkları bitirdim de ev temizliği yaptım o çok yordu beni. Hiç halim kalmadı valla

Hava cok ruzgarliydi sanirim etkilendim bogazimda bi gicik var gibi ama 1 gunde gecer sanirsam. Buraya geldigimizden beri esim de ben de hic grip fln olmadik :)
Bugun bolgesel yapamam ama yarin sadece zumba ve spinning var o yuzden salonda kalip bolgesel yapabilirim
Aman dikkat et, benim de giciklanmayla başladı, sonra hepten hasta ediyor, yapışkan bi de gitmek bilmiyor hastalık. Şimdi de eşim ayni oldu, dün işteyken boğazlarım giciklaniyor gibi dedi. Bugün yatakta :)

Slm kızlar.sabah 9 da çıktım yeni geldim.3 numaranın maçı vardı onu götürdüm.şimdide temizlik yapacağım ben babamız gelirse pikniğe gıdecegız.bu günlük beni idare edın kızlar.yarın telafı ederım.çok çok öpüldünüz❤️❤️
Evde olanlar bu grup hepımızın,sohbet edelim .bırbırımızı daha yakından tanıyalım.❤️

Oo sporlar coşmuş. Ben birazdan durumuma bi bakıcam. Yola çıkmadan hazırlıkları bitirdim de ev temizliği yaptım o çok yordu beni. Hiç halim kalmadı valla
Akşam mı çıkacaksınız yola? Öyleyse biraz daha spor yapabilirsin, sonra da arabada oturacaksin zaten hep.

Akşam mı çıkacaksınız yola? Öyleyse biraz daha spor yapabilirsin, sonra da arabada oturacaksin zaten hep.
Yok ya 1 1.5 saate çıkarız. Dur ben en azından ip atlayım da hiç yapmadım demeyim.
Gruptaki diğer kızlar gerçekten ip atlamanın yararını gördüğümü düşünüyorum size de tavsiye ederim.
Benimle yarışmak isteyen olursa da seve seve yaparım

Yok ya 1 1.5 saate çıkarız. Dur ben en azından ip atlayım da hiç yapmadım demeyim.
Gruptaki diğer kızlar gerçekten ip atlamanın yararını gördüğümü düşünüyorum size de tavsiye ederim.
Ben de bi ara atliyordum, özellikle karın kaslarimin çalıştığını hissetmiştim ama devam ettirmedigim için nazik göbeğim erimedi bile :D
Ben bugun yarın bolgesele sarılıp durumu biraz kurtarmaya çalışayım puanlar da daha degismemisken :D
Ptesi de atlamanin puanına göre seninle yarisabilirim :D

Bu spor puanlarina bakarken gordum. Hizli ip atladiginda yani dk da 100 u geciceksin 120 civari fln atlaman lazim saatte 700kusur kalori yakilio. En iyi kardiyolardan :)

Ben de bi ara atliyordum, özellikle karın kaslarimin çalıştığını hissetmiştim ama devam ettirmedigim için nazik göbeğim erimedi bile :KK70:
Ben bugun yarın bolgesele sarılıp durumu biraz kurtarmaya çalışayım puanlar da daha degismemisken :KK70:
Ptesi de atlamanin puanına göre seninle yarisabilirim :KK70:
Azmi’ne hayranım. Her telden çalıyorsun maşallah. Ben de bu 2 gün yapamam zaten. Pazartesi başlayalım.

Bu spor puanlarina bakarken gordum. Hizli ip atladiginda yani dk da 100 u geciceksin 120 civari fln atlaman lazim saatte 700kusur kalori yakilio. En iyi kardiyolardan :)
O dediğin atlama şekliyle 75 yapabiliyorum sadece. Bacaklarım çok ağrıyor. Bir kerede en fazla 300 atlıyorum 3 4 dk da yani, ama çok yoruyor.

Back