Hedef 15 Haziran!

Bana çok karbonhidratlı geliyor senin menülerin canım. Dünkü de bol karbonhidratlı olmuş. Bu şekilde kilo veriyorsa vücudun, şanslısın :KK66:
Spor yaparsam veriyorum bir de akşamları sadece yoğurt yersem , ama bu hep mümkün olmuyor eşimle aynı masaya oturuyoruz ben yemiyorum diip kalkamıyorum huzursuz hissederim kendimi , mümkün olduğunca az bi tabak alıyorum veya sebze yapmaya çalışıyorum dünki zaten kötüydü akşam bozmak zorunda kaldım geç oldu arkadaşla buluşmam lazım ama yiyecek birşey yok tansiyonum düştü vs derken yedim :(

Evet canım ya akşam yenir mi hiç bazlama
Haklısınız walla ne yesem bilemedim baktım benim değerler bozuldu kendimi iyi hissetmiyorum yedik , giyebileceğim en hafif şey oydu düşün yani :( ki yanında patates kızartması vardı hiç yemedim bile :/

Afıyet olsun cnm.:super:nasıl gıdıyor zorlanma varmı
teşekküüür ederimm canımm vallaa dün rahat geçtii bugünde öylee sadece gece çok geç uyudumm o yüzden canım bişiler istemedi değil hanii :KK48: bişi sorcaamm bu ceviz fındık badem vs falan onları ne kdar yiyebiliyoruz gündee acabaa :KK64:

teşekküüür ederimm canımm vallaa dün rahat geçtii bugünde öylee sadece gece çok geç uyudumm o yüzden canım bişiler istemedi değil hanii :KK48: bişi sorcaamm bu ceviz fındık badem vs falan onları ne kdar yiyebiliyoruz gündee acabaa :KK64:
İnçe bellı 1 çay bardağı kadar.çiğ olmalı kavrulmamış.sabah kahvaltıda yıyoruz ekmek yerıne gecıyor.sabahları yumurtanı tereyağlı yapabılırsın.erkenmı yemiştin akşamı.en gec 8 de bıtmış olmalı akşam yemegi.
Umarım tartıda fark görürsün cnm❤️❤️

İnçe bellı 1 çay bardağı kadar.çiğ olmalı kavrulmamış.sabah kahvaltıda yıyoruz ekmek yerıne gecıyor.sabahları yumurtanı tereyağlı yapabılırsın.erkenmı yemiştin akşamı.en gec 8 de bıtmış olmalı akşam yemegi.
Umarım tartıda fark görürsün cnm❤️❤️
Aman iyi barii çok yememişimm o zaman :D yok erken yemedimm 7 yi geçiodu heralde ama uyumam 3 ü falan bulunca tabii saat 1 den sonra böle bi geldiler bana :D ama neyseki yemedimm darısıı bu akşamında başına inşallaah :halay: sağol canım ya şu regl bitse ödemi gitse öyle anlıcaz bakalımm farkıı. seninde spor azmin gözümden kaçmadıııı helall sanaaa :KK73::KK5:

Aman iyi barii çok yememişimm o zaman :KK70: yok erken yemedimm 7 yi geçiodu heralde ama uyumam 3 ü falan bulunca tabii saat 1 den sonra böle bi geldiler bana :KK70: ama neyseki yemedimm darısıı bu akşamında başına inşallaah :halay: sağol canım ya şu regl bitse ödemi gitse öyle anlıcaz bakalımm farkıı. seninde spor azmin gözümden kaçmadıııı helall sanaaa :KK73::KK5:
Teşekkürler cnm.sporsuz olmuyor gercektende.akşam yeşil çay iştah kesıyor haberın olsun :))

Kizlar ben koptum listeden gibi oldu. Ama oyle olmasın. Giremedim bir kaç gündür kusuruma bakmayin. Okudum atlayarak da olsa sayfaları.
Duyduğuma göre pegasus07 pegasus07 21 gunluk spora başlamışsın off çok pis gaza geldim :KK53:
bende katılmak istiyorum callen kısmına. Hatta kalkıp şimdi başlıyorum kaç dakika yapabilirsem yazicam sana. :super: ilk denemem hadi bismillah:KK54:

Merhabalar,
Benimde hedefin 15haziran. 10kilo civarı fazla var ,hepsini veremesemde çoğunu vermek istiyorum. Bende katılabilir miyim.
Bel fitigim yüzünden ağır spor yapamıyorum ama her gün enaz yarım saat yürürüm bide plates yapicam. Çok pis boğazım öncelikle cisları kestim. Biraz da yediklerime dikkat ediyorum.henüz midem küçülmedi o yüzden çok acikiyorum. Zamanla miktarları azalticam inşallah..
Yas 35 boy 170 kilim 76

Kizlar ben koptum listeden gibi oldu. Ama oyle olmasın. Giremedim bir kaç gündür kusuruma bakmayin. Okudum atlayarak da olsa sayfaları.
Duyduğuma göre pegasus07 pegasus07 21 gunluk spora başlamışsın off çok pis gaza geldim :KK53:
bende katılmak istiyorum callen kısmına. Hatta kalkıp şimdi başlıyorum kaç dakika yapabilirsem yazicam sana. :super: ilk denemem hadi bismillah:KK54:
Cok sevınırım cnm.beraber başlarsak daha çok heveslenırız.ben ölçü alamıyorum ,fotoğraf cektım.sen ölçü al istersen son gun bakalım incelme varmı.hadı kolay gelsin cnm❤️❤️

Cok sevınırım cnm.beraber başlarsak daha çok heveslenırız.ben ölçü alamıyorum ,fotoğraf cektım.sen ölçü al istersen son gun bakalım incelme varmı.hadı kolay gelsin cnm❤️❤️
Hu huuu ben geldim şekerim yaptim ama hareketleri pek başaramadım. Bazıları çok kolay geldi bazıları çok zor su pelvis kaslarım şimdiye kadar hiç çalışmamış. Ay o callen ablamız neymiş öyle göbek hiç mi hic yok içine çökük hatta :))))
Yapabildiğim kadar devam ederim inşallah. Ölçü almak için mezuram yok. Mezurasiz ölçü olmaz mi. Evde metre var :KK53:
Verano_porteno Verano_porteno 1 saat callenetics egzersizi yaptım bebiiim
cgdmk cgdmk su olayı 2 lt

Merhabalar,
Benimde hedefin 15haziran. 10kilo civarı fazla var ,hepsini veremesemde çoğunu vermek istiyorum. Bende katılabilir miyim.
Bel fitigim yüzünden ağır spor yapamıyorum ama her gün enaz yarım saat yürürüm bide plates yapicam. Çok pis boğazım öncelikle cisları kestim. Biraz da yediklerime dikkat ediyorum.henüz midem küçülmedi o yüzden çok acikiyorum. Zamanla miktarları azalticam inşallah..
Yas 35 boy 170 kilim 76
Hoş geldin canım. 1.sayfada kurallar var. Pazartesileri esas bildirim günümüz. Tarçınlı su içmek iştahı kesiyor. Tarçın çayı da olur.

Önümüzdekı ay İsveç yapayım dıyorum.acaba faydası olurmu.sen yapmıştın sanırım verılen kılolar kolay alınıyormu isvecte
Ben üç kez yaptım. İkisinde geri almadım. Birinde aldım çünkü sonrasında abimler gelmişti 10 günlüğüne ve tabi yedim, içtim, aldim :) yapıp da kilo vermeyeni bilmiyorum ama dikkat etmezsen alınır geri.

Ben hep metreyle olcuyorum :D olmadı iple sar, metreyle ölç ;)
Hu huuu ben geldim şekerim yaptim ama hareketleri pek başaramadım. Bazıları çok kolay geldi bazıları çok zor su pelvis kaslarım şimdiye kadar hiç çalışmamış. Ay o callen ablamız neymiş öyle göbek hiç mi hic yok içine çökük hatta :))))
Yapabildiğim kadar devam ederim inşallah. Ölçü almak için mezuram yok. Mezurasiz ölçü olmaz mi. Evde metre var :KK53:
Verano_porteno Verano_porteno 1 saat callenetics egzersizi yaptım bebiiim
cgdmk cgdmk su olayı 2 lt

Back