Hedef 15 Haziran!

Ben de 11 gün sana eşlik edeyim
Bugün zımba gibiyim
Hiç birakmadan her gün ben de 1000 bölgesel hareket yapayım. +5000 de adım.
Her günün sabahında bir önceki gün yapıp yapmadigimizi söyleyelim

Son düzenleme:
Birkaç gündür yoktum memleketteyim demiştim kızlar. Bugün yolcuyum inşallah gidiyorum evime. Bu sabah dayanamayıp tartıldım 49.8
Umarım yarına daha fazla eksi görürüm. Baloya son 6 gün
iyi çok güzel, tutabilmişsin demekki.. Zaten bu kilo bile çok iyi. Baloda kıyafetle bi foto alırız artık.

Kızlar ya. Ben kaçamak yapıyorm ama sanirim yüz bulmakta da haklıyım bugün ise gelirken içine aslâ giremeem sandığım gomlegin içine badi de giyerek . Ve kalem etegimi giyerek geldim . Kalan 2 Kilo yu 5lleeiri görmeden Kilo almak istemiyorum ya

Ekmek yemiyorum gene ama ucundan tadiyorm. Bisküviler sokmazdim ağzıma ama bi ısırık bi tanecik derken yedim . İşin kötü tarafı en ufak kaçamak sabitlik belki de Kilo artış ı olarak geri dönecek. Hep bu modda da yaşamak istemiom aslında .

Sürpriz galıba kucumen.
Benım Kızlar gıbı araları az olmuş senınde.
Yok canım. Ben istedim araları az olsun Die de. O ara doğum kiloarimi verip 58 olmsstm. Hamilelikte yemek serbest tabi. yemek için hamile kaldım dermisimmm

Butella veya helva ikisinden biri olsa daha iyi olurdu canım ama onun dışında bence iyi
Ya çok haklısın dün gerçekten saçma bi modda ydim. 2 dilim kek vardı bi de. kızlar kizmayin lütfen . Yavas yavaş pes ediyorm galiba 5li sayıları goremicem galiba

Kolay gelsin ne güzel sakin azmini enerjini kaybetme. Gerçi spor insanı mutlu edio. Motivasyonu sağlı o

Yok canım. Ben istedim araları az olsun Die de. O ara doğum kiloarimi verip 58 olmsstm. Hamilelikte yemek serbest tabi. yemek için hamile kaldım dermisimmm
bende aralık ayında boş gebelik geçirdim, o kilolarım benimde. 2.5 aylıkken alındı, ama ben o ara hayatım boyunca hep diyet yapıcam bari hamileliğimde yeyim dedim, aldım kiloyu. Şimdi onları vermeye çalışıyorum.

Ya çok haklısın dün gerçekten saçma bi modda ydim. 2 dilim kek vardı bi de. kızlar kizmayin lütfen . Yavas yavaş pes ediyorm galiba 5li sayıları goremicem galiba
tamam bugün çık hadi o moddan, 2 kiloyu da ver bitsin gitsin.. Benimde 2 kilom var, yarışabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…