- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #2.941
Ben de 11 gün sana eşlik edeyimGünaydın kızlar.ben bu gün 20 günlük kesintisiz spor a başlıyorum evde.öncelıkle callen i aralıksız yapacağım ,squat gırl vıdeosu var 30 dk da 500 kalorı dıye onu yapacağım ve bu en az 5000 adım yürüyeceğim dışarda.yaz geldi her yerım bıngıl bıngıl gezıyorum
Hadıyın gazam mübarek olsun
Aklında hep 53 az kaldı de, ona göre yekızlar ben bugün misafirliğe gidicem, ne yicem bilmiyorum ama kendimi tutamayabilirim napacam ben yaa.
Neyse en az hasarla atlatırım inşallah
ayyy çiğdem şu 53 ü nasıl istiyorum. Bugün bi öğretmen arkadaş sen zayıfladın mı dedi? ben de nerden anladın dedim?Aklında hep 53 az kaldı de, ona göre ye
53 ü hiç unutma o zaman bu akşam :)ayyy çiğdem şu 53 ü nasıl istiyorum. Bugün bi öğretmen arkadaş sen zayıfladın mı dedi? ben de nerden anladın dedim?
Popon küçülmüş dedi
aynen bakalım. haftaya 53 ü görürüm gibi geliyor da bakalım. İnşallah diyelim.53 ü hiç unutma o zaman bu akşam :)
Spor da popoyu küçülttü demek ki. Spora devam
iyi çok güzel, tutabilmişsin demekki.. Zaten bu kilo bile çok iyi. Baloda kıyafetle bi foto alırız artık.Birkaç gündür yoktum memleketteyim demiştim kızlar. Bugün yolcuyum inşallah gidiyorum evime. Bu sabah dayanamayıp tartıldım 49.8
Umarım yarına daha fazla eksi görürüm. Baloya son 6 gün
Bencr ptesi ucundan yakalayabilirsinaynen bakalım. haftaya 53 ü görürüm gibi geliyor da bakalım. İnşallah diyelim.
Yeme sakin. ...kızlar ben bugün misafirliğe gidicem, ne yicem bilmiyorum ama kendimi tutamayabilirim napacam ben yaa.
Neyse en az hasarla atlatırım inşallah
Yok canım. Ben istedim araları az olsun Die de. O ara doğum kiloarimi verip 58 olmsstm. Hamilelikte yemek serbest tabi.Sürpriz galıba kucumen.
Benım Kızlar gıbı araları az olmuş senınde.
Ya çok haklısın dün gerçekten saçma bi modda ydim. 2 dilim kek vardı bi de.Butella veya helva ikisinden biri olsa daha iyi olurdu canım ama onun dışında bence iyi
Evet canım ya akşam yenir mi hiç bazlamaEki Görüntüle 2138405
Kızlar günaydınnnnn
dün bi arkadaşım şehir dışından geldi geceye kadar dışarıdaydık yiyecek bulamadım kavurmalı bazlama yedim abarttım mı acaba
Kolay gelsin ne güzel sakin azmini enerjini kaybetme. Gerçi spor insanı mutlu edio. Motivasyonu sağlı oGünaydın kızlar.ben bu gün 20 günlük kesintisiz spor a başlıyorum evde.öncelıkle callen i aralıksız yapacağım ,squat gırl vıdeosu var 30 dk da 500 kalorı dıye onu yapacağım ve bu en az 5000 adım yürüyeceğim dışarda.yaz geldi her yerım bıngıl bıngıl gezıyorum
Hadıyın gazam mübarek olsun
Kaçamak yaptın diye asla pes etme bugün yeni bir gün dünü unut diyete devam etYa çok haklısın dün gerçekten saçma bi modda ydim. 2 dilim kek vardı bi de.kızlar kizmayin lütfen . Yavas yavaş pes ediyorm galiba 5li sayıları goremicem gal iba
bende aralık ayında boş gebelik geçirdim, o kilolarım benimde. 2.5 aylıkken alındı, ama ben o ara hayatım boyunca hep diyet yapıcam bari hamileliğimde yeyim dedim, aldım kiloyu. Şimdi onları vermeye çalışıyorum.Yok canım. Ben istedim araları az olsun Die de. O ara doğum kiloarimi verip 58 olmsstm. Hamilelikte yemek serbest tabi.yemek için hamile kaldım dermisimmm
tamam bugün çık hadi o moddan, 2 kiloyu da ver bitsin gitsin.. Benimde 2 kilom var, yarışabilirizYa çok haklısın dün gerçekten saçma bi modda ydim. 2 dilim kek vardı bi de.kızlar kizmayin lütfen . Yavas yavaş pes ediyorm galiba 5li sayıları goremicem gal iba
Tabi ki foto gelmez mii. 2.5 kilo daha versem çok iyi olur. Sonrası sıkılaşma ve koruma:)iyi çok güzel, tutabilmişsin demekki.. Zaten bu kilo bile çok iyi. Baloda kıyafetle bi foto alırız artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?