Hedef 15 Haziran!

Sabah ılık limonlu su
1 çay kaşığı kaymak 2 lokma tam tahıllı ekmek 1 burgu peynir
12.30
2 haşlama yumurta
2 kk beyaz 4 telli kasar peynir
5 Zeytin
Domates salatalık marul
2 çay kaşığı nutella 2 Çatal yazhelva

Aksam 17.30
1 tabak dolusu yeşil fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
2 kaseye yakın cacık
22.00 çay ile saçmalamanin dibine vurdum. Engel olamıyorm. Kendimé. Zatifladım mezun oldum Die yüz buldum yiyorum. Spor da yapamadım gene. ama tüm gün koşuşturma hiç uzanamadim düzgün

Butella veya helva ikisinden biri olsa daha iyi olurdu canım ama onun dışında bence iyi

10daki yemelerin olmasaymis, bence yine de iyi bi menü, özellikle akşam yemeği.

Günaydınlar
Tartı bugün de yüzümü güldürdü
Eksildikce insanın kaçamak yapasi da gelmiyor. Daha da hevesleniyorsun.
Vücudum 62 direncini kırdı sonunda
Adet dönemi şişkinliği de gidiyor, onun da etkisi var.

Kızlar günaydınnnnn
dün bi arkadaşım şehir dışından geldi geceye kadar dışarıdaydık yiyecek bulamadım kavurmalı bazlama yedim abarttım mı acaba

Kesinlikle eksi görünce mutlu oluyor insan . Ben düne kadar vere vere gidiyordum dün 200 gr almışım gece yedim , sabah görünce bir canım sıkıldı , bu akşam bişiy yemicem yoğurt sadeceee

Eki Görüntüle 2138405
Kızlar günaydınnnnn
dün bi arkadaşım şehir dışından geldi geceye kadar dışarıdaydık yiyecek bulamadım kavurmalı bazlama yedim abarttım mı acaba
Bana çok karbonhidratlı geliyor senin menülerin canım. Dünkü de bol karbonhidratlı olmuş. Bu şekilde kilo veriyorsa vücudun, şanslısın

Kesinlikle eksi görünce mutlu oluyor insan . Ben düne kadar vere vere gidiyordum dün 200 gr almışım gece yedim , sabah görünce bir canım sıkıldı , bu akşam bişiy yemicem yoğurt sadeceee
O zaman gerçekten şanslısın, yine de iyi kilo veriyorsun.
Yoğurt hem tok tutuyor hem de kilo verdiriyor.

Ona ben yine katılırım, bu kez firesiz inşallah
ok cnm.bı dahaki şeker orucunda buluşuruz

gunaydın tatlım
AY cok sevındım .inşallah hep böyle devam eder

Günaydın kızlar.ben bu gün 20 günlük kesintisiz spor a başlıyorum evde.öncelıkle callen i aralıksız yapacağım ,squat gırl vıdeosu var 30 dk da 500 kalorı dıye onu yapacağım ve bu en az 5000 adım yürüyeceğim dışarda.yaz geldi her yerım bıngıl bıngıl gezıyorum
Hadıyın gazam mübarek olsun

canım dün bende squagirl den yaptım gerçekten çok güzel.. Callen de internette var mı ben bulamadım. Ne yazsam çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…