- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 598
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #2.921
Çocukların kaç yasındaMsj yazmaya zamn anca bulabiliyorum
Biri 2 yaaşa 1 ay kaldı.Çocukların kaç yasında
Butella veya helva ikisinden biri olsa daha iyi olurdu canım ama onun dışında bence iyiSabah ılık limonlu su
1 çay kaşığı kaymak 2 lokma tam tahıllı ekmek 1 burgu peynir
12.30
2 haşlama yumurta
2 kk beyaz 4 telli kasar peynir
5 Zeytin
Domates salatalık marul
2 çay kaşığı nutella 2 Çatal yazhelva
Aksam 17.30
1 tabak dolusu yeşil fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
2 kaseye yakın cacık
22.00 çay ile saçmalamanin dibine vurdum. Engel olamıyorm. Kendimé. Zatifladım mezun oldum Die yüz buldum yiyorum. Spor da yapamadım gene. ama tüm gün koşuşturma hiç uzanamadim düzgün
Sürpriz galıba kucumen.Biri 2 yaaşa 1 ay kaldı.
Biri 5 aylık olacak
Kesinlikle, tam bahar havasıBende haftasonu piknik düşünüyorum ama bakalım artık.bu havalari degerlendirmek lazim
Ona ben yine katılırım, bu kez firesiz inşallahSlm cnm.seker diyetine devam etmene sevindimben 21 gun sonra bıraz ara verıp tekrar başlamayı düşünüyorum bakalım artık
10daki yemelerin olmasaymis, bence yine de iyi bi menü, özellikle akşam yemeği.Sabah ılık limonlu su
1 çay kaşığı kaymak 2 lokma tam tahıllı ekmek 1 burgu peynir
12.30
2 haşlama yumurta
2 kk beyaz 4 telli kasar peynir
5 Zeytin
Domates salatalık marul
2 çay kaşığı nutella 2 Çatal yazhelva
Aksam 17.30
1 tabak dolusu yeşil fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
2 kaseye yakın cacık
22.00 çay ile saçmalamanin dibine vurdum. Engel olamıyorm. Kendimé. Zatifladım mezun oldum Die yüz buldum yiyorum. Spor da yapamadım gene. ama tüm gün koşuşturma hiç uzanamadim düzgün
Mayısın kaçı?Biri 2 yaaşa 1 ay kaldı.
Biri 5 aylık olacak
Kesinlikle eksi görünce mutlu oluyor insan . Ben düne kadar vere vere gidiyordum dün 200 gr almışım gece yedim , sabah görünce bir canım sıkıldı , bu akşam bişiy yemicemGünaydınlar
Tartı bugün de yüzümü güldürdü
Eksildikce insanın kaçamak yapasi da gelmiyor. Daha da hevesleniyorsun.
Vücudum 62 direncini kırdı sonunda
Adet dönemi şişkinliği de gidiyor, onun da etkisi var.
Bana çok karbonhidratlı geliyor senin menülerin canım. Dünkü de bol karbonhidratlı olmuş. Bu şekilde kilo veriyorsa vücudun, şanslısınEki Görüntüle 2138405
Kızlar günaydınnnnn
dün bi arkadaşım şehir dışından geldi geceye kadar dışarıdaydık yiyecek bulamadım kavurmalı bazlama yedim abarttım mı acaba
O zaman gerçekten şanslısın, yine de iyi kilo veriyorsun.Kesinlikle eksi görünce mutlu oluyor insan . Ben düne kadar vere vere gidiyordum dün 200 gr almışım gece yedim , sabah görünce bir canım sıkıldı , bu akşam bişiy yemicemyoğurt sadeceee
ok cnm.bı dahaki şeker orucunda buluşuruzOna ben yine katılırım, bu kez firesiz inşallah
gunaydın tatlımGünaydınlar
Tartı bugün de yüzümü güldürdü
Eksildikce insanın kaçamak yapasi da gelmiyor. Daha da hevesleniyorsun.
Vücudum 62 direncini kırdı sonunda
Adet dönemi şişkinliği de gidiyor, onun da etkisi var.
canım dün bende squagirl den yaptım gerçekten çok güzel.. Callen de internette var mı ben bulamadım. Ne yazsam çıkarGünaydın kızlar.ben bu gün 20 günlük kesintisiz spor a başlıyorum evde.öncelıkle callen i aralıksız yapacağım ,squat gırl vıdeosu var 30 dk da 500 kalorı dıye onu yapacağım ve bu en az 5000 adım yürüyeceğim dışarda.yaz geldi her yerım bıngıl bıngıl gezıyorum
Hadıyın gazam mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?