Hedef 15 Haziran!

hmmm kitabı falan mı vardı bunun onu okumam mı gerek illa canım ? yok geç ediyorum zaten kahvaltıı o da zorla yanii

hmmm kitabı falan mı vardı bunun onu okumam mı gerek illa canım ? yok geç ediyorum zaten kahvaltıı o da zorla yanii
Ben okumadım kıtap burda bulamadım,ama bütün vıdeolarına baktım,programları izledim zaten aynı şeylerı anlatıyor.bende sevmıyorum kahvaltıyı ama akşam ne bulursam saldırmamak ıcın mecbur yıyorum

aslında benim en sevdiğim öğün kahvaltı ama böle kalabalık keyifle yapılınca tabi bende o zaman izliyiim biraz araştırayım bunu canııım sağolasıııınnn

Ya bu tablo yani benim sonunculugum pek degismick gibi. Keşke alt değiştirme bebekle ilgilenme parka götürME neyin de puan olsaydı
Baska bisey dileseymissin olacakmis ikisi de var listemde ekliyim mi die soracaktim size, spor sayilmasa da spora ayrilan zamani mecburen aldigindan sayilabilir

aslında benim en sevdiğim öğün kahvaltı ama böle kalabalık keyifle yapılınca tabi bende o zaman izliyiim biraz araştırayım bunu canııım sağolasıııınnn
Ben de kahvaltıyı sevmem ama ckaleye gidince dışarıda kahvaltı etmeyi severim, eşim de paralı olunca seviyorsun galiba diyor
Yok boğaz manzaralı olunca, bi de hazır olunca seviyorum diyorum çeşit çeşit

tamamdır cnm.sen düşün karar verırsen burdayım ben

1 saat zumba, 1 saat agirlik yaptim, bu hafta yemekleri hep erken yiyip sporu arkasindan yapmaya caliscam. Insallah fayda eder 10 gune geziye gidioruz. Burdaki tum fotolarda sisman cikmak istemiorum artik
süper spor cnm.erken yemek cok fark edıyor gercektende.hadı umarım istedıgın gıbı gıder kılolar

sen herhalde orda bi cozutacan. Bari baya bi kilo ver de yeme hakkın olsun. Seni mayısta artı 2 görecek gibiyiz.
sırf 2 kıloyu höşmerim say sen,artık kalanlardan ben kadar yer bılmem

Günaydınlar herkese
Tabi ben kızı okula gönderdim, bebiş daha uyuyorken ben de uykuya devam
Son zamanlarım artık, bolca uyuyayim
gunaydın cnm.işemi başlıyorsun yakında.ıyı uykular sana
Bende bızımkılerı yürüyerek götürdüm hava mis gıbıydı.

ben deyim 2 sen de 4 diyorsun yani. Emeklerin boşa gitmez canım merak etme.. Bol su iç yeter.
Ay senin dediğin gibi artık hiç 55 görmüyorum tartıda 54 e düştüm, darısı 53 e artık. Az kaldı hissediyorum
Bi arkadaşın dediği gibi, sen gerçekten yasaklı da yemesen çok daha hızlı verirsin. Metabolizman iyi çünkü. Yerinde olsam 15hedef koyup ağzımı tutarım. Geriye kalan bir ayda da o kiloyu sabitlerim. Zor değil inan, yaparsın sen, bişey kalmadı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…