- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #2.841
Teşekkürler tatlımAfiyet olsun canım
Iyı geceler cnm.gece uyumayıp sabah uyanmayanlar grubuAncak okudum yaa, ne yazmissiniz arkadaş. Gündüz de sinek avlıyor burası
Yattım ben iyi geceler hepinize
hmmm kitabı falan mı vardı bunun onu okumam mı gerek illa canım ? yok geç ediyorum zaten kahvaltıı o da zorla yaniiSabah 1 meyve hakkın var.zaten doyana kadar yedıgın için acıkmıyorsun yanı cok erken kahvaltı yapmıyorsan acıkmazsın.akşamda yıne doyana kadar serbest yıyeceklerden yersen mutlaka verırsın kılolarını
iyi geceleeer canımmmAncak okudum yaa, ne yazmissiniz arkadaş. Gündüz de sinek avlıyor burası
Yattım ben iyi geceler hepinize
ayy inşalllaaaahBende uyudum güzeller.hadı ıyı geceler ağrısız,hastalıksız uykular
Ben okumadım kıtap burda bulamadım,ama bütün vıdeolarına baktım,programları izledim zaten aynı şeylerı anlatıyor.bende sevmıyorum kahvaltıyı ama akşam ne bulursam saldırmamak ıcın mecbur yıyorumhmmm kitabı falan mı vardı bunun onu okumam mı gerek illa canım ? yok geç ediyorum zaten kahvaltıı o da zorla yanii
aslında benim en sevdiğim öğün kahvaltı ama böle kalabalık keyifle yapılınca tabiBen okumadım kıtap burda bulamadım,ama bütün vıdeolarına baktım,programları izledim zaten aynı şeylerı anlatıyor.bende sevmıyorum kahvaltıyı ama akşam ne bulursam saldırmamak ıcın mecbur yıyorum
Baska bisey dileseymissin olacakmis ikisi de var listemde ekliyim mi die soracaktim size, spor sayilmasa da spora ayrilan zamani mecburen aldigindan sayilabilirYa bu tablo yani benim sonunculugum pek degismick gibi. Keşke alt değiştirme bebekle ilgilenme parka götürME neyin depuan olsaydı
Ben de kahvaltıyı sevmem ama ckaleye gidince dışarıda kahvaltı etmeyi severim, eşim de paralı olunca seviyorsun galiba diyoraslında benim en sevdiğim öğün kahvaltı ama böle kalabalık keyifle yapılınca tabibende o zaman izliyiim biraz araştırayım bunu canııım sağolasıııınnn
sen herhalde orda bi cozutacan. Bari baya bi kilo ver de yeme hakkın olsun. Seni mayısta artı 2 görecek gibiyiz.Aaa bizde illaki olur höşmerim, ohhh ocak kokar bi de o, enfesss. Mayıs başında ordayım, beklerim yemeye
Nereye gidiyorsunuz?1 saat zumba, 1 saat agirlik yaptim, bu hafta yemekleri hep erken yiyip sporu arkasindan yapmaya caliscam. Insallah fayda eder 10 gune geziye gidioruz. Burdaki tum fotolarda sisman cikmak istemiorum artik
sen herhalde orda bi cozutacan. Bari baya bi kilo ver de yeme hakkın olsun. Seni mayısta artı 2 görecek gibiyiz.
ben deyim 2 sen de 4 diyorsun yani. Emeklerin boşa gitmez canım merak etme.. Bol su iç yeter.bilemiyorum, inşallah ikiyle kalır
tamamdır cnm.sen düşün karar verırsen burdayım benaslında benim en sevdiğim öğün kahvaltı ama böle kalabalık keyifle yapılınca tabibende o zaman izliyiim biraz araştırayım bunu canııım sağolasıııınnn
süper spor cnm.erken yemek cok fark edıyor gercektende.hadı umarım istedıgın gıbı gıder kılolar1 saat zumba, 1 saat agirlik yaptim, bu hafta yemekleri hep erken yiyip sporu arkasindan yapmaya caliscam. Insallah fayda eder 10 gune geziye gidioruz. Burdaki tum fotolarda sisman cikmak istemiorum artik
sırf 2 kıloyu höşmerim say sen,artık kalanlardan ben kadar yer bılmemsen herhalde orda bi cozutacan. Bari baya bi kilo ver de yeme hakkın olsun. Seni mayısta artı 2 görecek gibiyiz.
gunaydın cnm.işemi başlıyorsun yakında.ıyı uykular sanaGünaydınlar herkese
Tabi ben kızı okula gönderdim, bebiş daha uyuyorken ben de uykuya devam
Son zamanlarım artık, bolca uyuyayim
Bi arkadaşın dediği gibi, sen gerçekten yasaklı da yemesen çok daha hızlı verirsin. Metabolizman iyi çünkü. Yerinde olsam 15hedef koyup ağzımı tutarım. Geriye kalan bir ayda da o kiloyu sabitlerim. Zor değil inan, yaparsın sen, bişey kalmadı çünkü.ben deyim 2 sen de 4 diyorsun yani. Emeklerin boşa gitmez canım merak etme.. Bol su iç yeter.
Ay senin dediğin gibi artık hiç 55 görmüyorum tartıda 54 e düştüm, darısı 53 e artık. Az kaldı hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?