Hedef 15 Haziran!

Bugünkü menüm
Tarçınlı lımonlu su
Haşlama yumurta
Zeytın peynır domates salatalık biber

Öğlen mısafırlıkteydım.
Tadımlık sadece yedım. Gerısını çocuklara yedırdım

Akşam
Yumurtalı acı filiz
Bol yesıllık
Ayran

1 saat pilates
20 dk cardıo
60 sn plank
Yarım saat hızlı tempolu yürüyüş
Baya ter attım iyi oldu.
Yarın sadece yürüyüş yaparım galıba.
Verano_porteno Verano_porteno
Afıyet olsun tatlım.yazdıkların guzel de öğlen neyleri tadımlık yedin ben onu merak ettım:rolleyes:
Sporun harıka:KK9:

Ben de bu sabah erkenden ciktim. O yuzden disarda yaptim kahvaltiyi. Disarda burda pek secenek yok, english muffin arasi yumurta sandvich yedim. Simdi eve gecip yemek yapcam. Mercimek corba, 6 izgara kofte bide kefir. Toplam 1170 kalori yapio. Sonra da spor :KK73:
Afıyet olsun cnm.muffın bıldıgımız cupkek ya english olanı nasıl oluyor:KK70:
Bol kalorı yakmalar :KK6:

Afıyet olsun tatlım.yazdıkların guzel de öğlen neyleri tadımlık yedin ben onu merak ettım:rolleyes:
Sporun harıka:KK9:
Kaç gündür canım sarma cekıyordu. Arkadaş da sarma yemıs ondan 2-3 yedım ama küçüktüler taze yaprak olunca.
Tatlı vardı şeker pare 2-3 çatal aldım. O kadar. Daha 2-3 cesıt vardı ama onlardan yemedım.

ACBBB424-BC62-437E-89B9-424379C8EE1E.png
İyi akşamlar kızlar bu ara işler yoğun eve gelince direk kendimi koltuğa atıyorum (tabi yemek yaptıktan sonra :bicak:)
Menümü yazayım , spor yok , walla çok Yorgun'um :(

Afiyet olsun, bana göre bol karbonhidratlı :)
Patates püresi karbonhidrat sadece , hatta protein fazla olmuş diye düşünmüştüm oranları şöyle bak
5303D6D4-04D4-40F9-8C24-7FB91C0899DD.jpeg

eveet kizlar tabloyu guncelledim, hata varsa beni etiketleyin:KK200: bnnu bnnu -100 gramini yazdim canim 100 gr 100 grdir:) @cgdmk senin hesaplaman da -3 puan dogruymus tatlim, pegasus07 pegasus07 cum guncel kiloya boldu heralde, ya da asagi yuvarladi bilemedim:) en yakin tam sayiya yuvarliyorum ama ben herkesi, ondan -3 yazdim sana.
Gördüm canım teşeklürler :KK76:, yalnız benim başlangıç 9 Nisan 9 Nisanda da 61.5 kiloydum , 13 Nisanda 60.8 16 Nisanda da 60.7 idim , tabloyu görünce şaşırıyorum :)

Menu cok guzel canim haftasonu sporu telafi edersin artik
Daha Çarşamba perşembe cuma var yarına toparlarım diye umuyorum hafta sonu kasmışım kendimi ,kaslarım dinleniyor şu an :)) , hamlamışım birden yüklenince bir de işler de yorunca 2 gün dinlendim diyelim , azimliyim yarın yapılan yaparım saatcik yürüyüş o da :halay:

kalori olarak oldukça az. Çok güzel menü valla
Teşekkürler :KK50:

Son düzenleme:
Menu yazayım :hamarat:
Sabah ılık limonlu şu

Okulda biraz tirtikladim kirpidesinden

12.30 kasarli kavurmali 2 yumurta yağda
8Zeytin 2 kk beyaz biraz telli peynir
Domates slatalik
18.00
1 tabak alinazik 1 kase mercimek çorbası
Salata
Spor yok :KK12:
Su 2 lto_O
Çay ile kek:duduk::kızgın:
Eywah kek :skandal:

Ben de bu sabah erkenden ciktim. O yuzden disarda yaptim kahvaltiyi. Disarda burda pek secenek yok, english muffin arasi yumurta sandvich yedim. Simdi eve gecip yemek yapcam. Mercimek corba, 6 izgara kofte bide kefir. Toplam 1170 kalori yapio. Sonra da spor :KK73:
Bi sandviç mi yedin sabahtan akşama kadar o_O
Bir de seçenek olmaması çok fena , dışarıda ben de bazen çok çaresiz kalıyorum , ama sporla telafi edersin , kefiri de çok severim iyi hatırlattın yatın ben de alayım çok faydalı :KK50:

Bugünkü menüm
Tarçınlı lımonlu su
Haşlama yumurta
Zeytın peynır domates salatalık biber

Öğlen mısafırlıkteydım.
Tadımlık sadece yedım. Gerısını çocuklara yedırdım

Akşam
Yumurtalı acı filiz
Bol yesıllık
Ayran

1 saat pilates
20 dk cardıo
60 sn plank
Yarım saat hızlı tempolu yürüyüş
Baya ter attım iyi oldu.
Yarın sadece yürüyüş yaparım galıba.
Verano_porteno Verano_porteno
Spor çok güzel , tadımlıklar da kararındaysa güzel bir gün olmuş , yumurtalı acı filiz nasıl birşey :sus:

Eywah kek :skandal:

Bi sandviç mi yedin sabahtan akşama kadar o_O
Bir de seçenek olmaması çok fena , dışarıda ben de bazen çok çaresiz kalıyorum , ama sporla telafi edersin , kefiri de çok severim iyi hatırlattın yatın ben de alayım çok faydalı :KK50:

Spor çok güzel , tadımlıklar da kararındaysa güzel bir gün olmuş , yumurtalı acı filiz nasıl birşey :sus:
Canim var da saglikli secenekler pahali 1 salata 8 dolar, koca sadwich 3 dolar gibi. Mecburen yani :KK70:

Patates püresi karbonhidrat sadece , hatta protein fazla olmuş diye düşünmüştüm oranları şöyle bak
Eki Görüntüle 2138048

Gördüm canım teşeklürler :KK76:, yalnız benim başlangıç 9 Nisan 9 Nisanda da 61.5 kiloydum , 13 Nisanda 60.8 16 Nisanda da 60.7 idim , tabloyu görünce şaşırıyorum :)
60 saniye gövde döndürme 2
200 ip 40
500 bölgesel 300
7300 adım 109.5
10 dakika bisiklet 30
Toplam 481.5

ben yine karman çorman bişiler yedim ama ne yedim bende bilmiyorummm :D tatlı krizimde tuttuu akşam akşaaam :işsiz: fındık yediim çok fazlaaa ama halaa gözümün önünde tatlılar uçuşuyoo :KK57:

Şekerpare dedın benı benden aldın.kac gündür canım istıyor da yapmıyorum.ben yıyemıyorsam kımse yıyemez evde:KK70:
Taze yaprak sarması ayrı güzel oluyor.ucuz atlatmışsın.yarın da aynı ıradeyı gösterırsın mutlaka❤️
Kaç gündür canım sarma cekıyordu. Arkadaş da sarma yemıs ondan 2-3 yedım ama küçüktüler taze yaprak olunca.
Tatlı vardı şeker pare 2-3 çatal aldım. O kadar. Daha 2-3 cesıt vardı ama onlardan yemedım.

Back