- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #2.821
içiyiimmm dimii yaa içiyiimm geç oldu die şeyetmedimm amaa içeyiimm sıcak sıcakk ağrımıda alır belki birazTarçınlı süt iç cnm.regl dönemindesin ondandır.
3 ayda 10 kılo verdim. Toplamda 75ten 61 é düştüm. De işte . 2 Kilo gitmiiooŞimdi okudum 2 kılon kalmış.kac kılo verdın ve ne kadar zamanda merak ettım
Evdeki kekleri yeme sakın
Ya bu tablo yani benim sonunculugum pek degismick gibi. Keşke alt değiştirme bebekle ilgilenme parka götürME neyin deHatalari duzelttim sanirim kizlar, kusuruma bakmayin. Sonunculugu paylastigim sevgili arkadaslarKanatsizkus ve vorones napcaz biz ya
İç cnm afıyet olsuniçiyiimmm dimii yaa içiyiimm geç oldu die şeyetmedimm amaa içeyiimm sıcak sıcakk ağrımıda alır belki biraz
Cevap basit gömmeyeceksinizHatalari duzelttim sanirim kizlar, kusuruma bakmayin. Sonunculugu paylastigim sevgili arkadaslarKanatsizkus ve vorones napcaz biz ya
Aman cnm 14 kılo vermişsin 2 kıloda bişeymi3 ayda 10 kılo verdim. Toplamda 75ten 61 é düştüm. De işte . 2 Kilo gitmiioo
Bu arada tebrikler cnm.cok güzel vermişsin .unuttum söylemeyi3 ayda 10 kılo verdim. Toplamda 75ten 61 é düştüm. De işte . 2 Kilo gitmiioo
sağol canımm gell beraber olssunİç cnm afıyet olsun
Sıcak su torbası varsa ayaklarının altına koy sıcak olursa agrı azalır.
ben ne zaman gramdan çıkıp kilo verdim diyebilcem acabaaaAman cnm 14 kılo vermişsin 2 kıloda bişeymi
Bende 10 verdım ılk hedefe 13 son hedefe 15 kılo var
Aaa bizde illaki olur höşmerim, ohhh ocak kokar bi de o, enfesss. Mayıs başında ordayım, beklerim yemeyeAaa Hıdırellezde öyle bı alışkanlığımız YÖK.
Koyun hosmerımı her daım mandırada mevcut :)))
Evet cnm mercımekli kıymalı.yani bir pirinç gibi olmasada nefsımı köreltmeye yettı
Gel Karatay yap bak nasıl gramlar kılo oluyorben ne zaman gramdan çıkıp kilo verdim diyebilcem acabaaa
Aaa bizde illaki olur höşmerim, ohhh ocak kokar bi de o, enfesss. Mayıs başında ordayım, beklerim yemeye
Kötü olmadı cnm lezzet olarak.hanı alışmışız ya pırınce o yüzden dedım.yoksa ıyı bır alternatıfBen denemedim hiç ama sanki daha mı iyi olur diye düşünmüştüm.
öyle mii diyosunnnGel Karatay yap bak nasıl gramlar kılo oluyor
En azından 1 hafta deneyebılırsın zaten sonra bırakmak istemezsın
Sabah 1 meyve hakkın var.zaten doyana kadar yedıgın için acıkmıyorsun yanı cok erken kahvaltı yapmıyorsan acıkmazsın.akşamda yıne doyana kadar serbest yıyeceklerden yersen mutlaka verırsın kılolarınıöyle mii diyosunnnama meyvesiz falan bilemiyorum kii nasıl yaparımm
Aaa nasıl yemez bilmezsinHöşmerim ne kız hıc yemedim
Afiyet olsun canımKötü olmadı cnm lezzet olarak.hanı alışmışız ya pırınce o yüzden dedım.yoksa ıyı bır alternatıf
Hıç yemedim cnm.diyetten sonra deneyecegım mutlakaAaa nasıl yemez bilmezsin
İrmikli Peynir tatlısı diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?