- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
- #2.781
Ooo işte bu çok iyi teklif dostumSen çigkofte getır ben sana Keskek acı fılız koyun yoğurdu bulurum. :))))
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo işte bu çok iyi teklif dostumSen çigkofte getır ben sana Keskek acı fılız koyun yoğurdu bulurum. :))))
benim aklım fıkrım yeekte olduğundan herkesı kendım gıbı sanıyorum herhaldeYeme açısından değil canım. Yoğundum. Diyete devam sıkıntı Yok şu anda.
Kendım dedım sımdı kendı canım ıstedı koyun hosmerımı.cgdmk
Ben de koklayıp koreltirim nefsimiToparlarsın cnm merak etme.bende 3 gun kacamak yapmayıp 4. Gun yapardım sonra kızkardeşimle yemin ettık 1 ay kaçamaksız yapacağız dıye.o günden berı ağzıma karataya uymayan tek lokma koymadım.bu gun sarma yaptım pirinçlilerin tadına bakmadım,çocuklara tattırdım
Canım cok cıs istedıgınde kendı kendıme konuşup,kendımı ıkna edıyorum![]()
Afiyet olsunIyı akşamlar grup sakinleri.
Yediklerim
Sabah
Otlu yumurtalı Karatay kahvaltısı
Akşam
1 tabak sarma vede dolma karışık,yoğurt
Su
2,5 geçmiştir havalar ısındı habıre içiyorum
Spor
40 dk callen,1 saat tempolu yürüyüşVerano_porteno
Aaa Hıdırellezde öyle bı alışkanlığımız YÖK.
Hıdırellez yaklaşıyor, yansın höşmerim kazanları![]()
Evet cnm mercımekli kıymalı.yani bir pirinç gibi olmasada nefsımı köreltmeye yettıAfiyet olsun
Sarma ve dolmalar mercimekliydi dimi
Acaba yemegi 7 ye fln mi alsan, bu cay yani kotu canim ya hem aksam olmasi hem de cayin yaninda kuruyemis, meyve , kek,borek neyim yenir cok fena seyler o saatte gun icinde yakarsin da aksam telafisi yok.Menu yazayım
Sabah ılık limonlu şu
Okulda biraz tirtikladim kirpidesinden
12.30 kasarli kavurmali 2 yumurta yağda
8Zeytin 2 kk beyaz biraz telli peynir
Domates slatalik
18.00
1 tabak alinazik 1 kase mercimek çorbası
Salata
Spor yok
Su 2 lt
Çay ile kek![]()
Ayy mesajı mi okuyunca Sankı keke tepkiler gbi yazmışım iltifat ve tepkiler benim zayıflamam içindiMisafirlikten geliyorz..kek yapıp götürmstim . Devamı evde
Bıçok iltifat aldım. Kötü yapmişim gibi tepkiler de aldimkalan 2 kilom var . Bi vereydim
![]()
Afıyet olsun cnm. Tam cok beğenmiştim ki kek i gördüm .biliyorsun kılo verme surecınde bizi yavaşlatacak şeyler yemiyoruz.o zaman ne yapıyoruz kek yemıyoruzMenu yazayım
Sabah ılık limonlu şu
Okulda biraz tirtikladim kirpidesinden
12.30 kasarli kavurmali 2 yumurta yağda
8Zeytin 2 kk beyaz biraz telli peynir
Domates slatalik
18.00
1 tabak alinazik 1 kase mercimek çorbası
Salata
Spor yok
Su 2 lt
Çay ile kek![]()
Kır pidesiAfıyet oldun cnm. Tam cok beğenmiştim ki kek i gördüm .biliyorsun kılo verme surecınde bu iz yavaşlatacak şeyler yemiyoruz.o zamane yapıyoruz kek yemıyoruz
Bıde okulda ben tırtıkladın onu anlamadım![]()
Bende öyle zannettım. Kek acaba kotumu oldu ıyı mı oldu derken yedın zannettım.Ayy mesajı mi okuyunca Sankı keke tepkiler gbi yazmışım iltifat ve tepkiler benim zayıflamam içindi