- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.140
- 398
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #2.801
Şimdi okudum 2 kılon kalmış.kac kılo verdın ve ne kadar zamanda merak ettımKır pidesi
Afıyet olsun tatlım.yazdıkların guzel de öğlen neyleri tadımlık yedin ben onu merak ettımBugünkü menüm
Tarçınlı lımonlu su
Haşlama yumurta
Zeytın peynır domates salatalık biber
Öğlen mısafırlıkteydım.
Tadımlık sadece yedım. Gerısını çocuklara yedırdım
Akşam
Yumurtalı acı filiz
Bol yesıllık
Ayran
1 saat pilates
20 dk cardıo
60 sn plank
Yarım saat hızlı tempolu yürüyüş
Baya ter attım iyi oldu.
Yarın sadece yürüyüş yaparım galıba.
Verano_porteno
Afıyet olsun cnm.muffın bıldıgımız cupkek ya english olanı nasıl oluyorBen de bu sabah erkenden ciktim. O yuzden disarda yaptim kahvaltiyi. Disarda burda pek secenek yok, english muffin arasi yumurta sandvich yedim. Simdi eve gecip yemek yapcam. Mercimek corba, 6 izgara kofte bide kefir. Toplam 1170 kalori yapio. Sonra da spor
Kaç gündür canım sarma cekıyordu. Arkadaş da sarma yemıs ondan 2-3 yedım ama küçüktüler taze yaprak olunca.Afıyet olsun tatlım.yazdıkların guzel de öğlen neyleri tadımlık yedin ben onu merak ettım
Sporun harıka
Kucuk boy bazlama ekmegi tuzlu bu tatli deilAfıyet olsun cnm.muffın bıldıgımız cupkek ya english olanı nasıl oluyor
Bol kalorı yakmalar
Bulmamak en uyudu bulunca Mıdeye nasıl gıdıyor anlamıyorsun bıle.
Menu cok guzel canim haftasonu sporu telafi edersin artikEki Görüntüle 2138045 İyi akşamlar kızlar bu ara işler yoğun eve gelince direk kendimi koltuğa atıyorum (tabi yemek yaptıktan sonra)
Menümü yazayım , spor yok , walla çok Yorgun'um
kalori olarak oldukça az. Çok güzel menü vallaEki Görüntüle 2138045 İyi akşamlar kızlar bu ara işler yoğun eve gelince direk kendimi koltuğa atıyorum (tabi yemek yaptıktan sonra)
Menümü yazayım , spor yok , walla çok Yorgun'um
Iki gun ustuste ne diyim nefsine kuvvetBulmamak en uyudu bulunca Mıdeye nasıl gıdıyor anlamıyorsun bıle.
Bende bayadır yemegınce azıcık yedım. Yarında mısafırlıge gıdıyorum ıns orda salata tarzı bırseyler olur.
Patates püresi karbonhidrat sadece , hatta protein fazla olmuş diye düşünmüştüm oranları şöyle bakAfiyet olsun, bana göre bol karbonhidratlı :)
Gördüm canım teşeklürlereveet kizlar tabloyu guncelledim, hata varsa beni etiketleyinbnnu -100 gramini yazdim canim 100 gr 100 grdir:) @cgdmk senin hesaplaman da -3 puan dogruymus tatlim, pegasus07 cum guncel kiloya boldu heralde, ya da asagi yuvarladi bilemedim:) en yakin tam sayiya yuvarliyorum ama ben herkesi, ondan -3 yazdim sana.
Daha Çarşamba perşembe cuma var yarına toparlarım diye umuyorum hafta sonu kasmışım kendimi ,kaslarım dinleniyor şu an :)) , hamlamışım birden yüklenince bir de işler de yorunca 2 gün dinlendim diyelim , azimliyim yarın yapılan yaparım saatcik yürüyüş o daMenu cok guzel canim haftasonu sporu telafi edersin artik
Teşekkürlerkalori olarak oldukça az. Çok güzel menü valla
Eywah kekMenu yazayım
Sabah ılık limonlu şu
Okulda biraz tirtikladim kirpidesinden
12.30 kasarli kavurmali 2 yumurta yağda
8Zeytin 2 kk beyaz biraz telli peynir
Domates slatalik
18.00
1 tabak alinazik 1 kase mercimek çorbası
Salata
Spor yok
Su 2 lt
Çay ile kek
Bi sandviç mi yedin sabahtan akşama kadarBen de bu sabah erkenden ciktim. O yuzden disarda yaptim kahvaltiyi. Disarda burda pek secenek yok, english muffin arasi yumurta sandvich yedim. Simdi eve gecip yemek yapcam. Mercimek corba, 6 izgara kofte bide kefir. Toplam 1170 kalori yapio. Sonra da spor
Spor çok güzel , tadımlıklar da kararındaysa güzel bir gün olmuş , yumurtalı acı filiz nasıl birşeyBugünkü menüm
Tarçınlı lımonlu su
Haşlama yumurta
Zeytın peynır domates salatalık biber
Öğlen mısafırlıkteydım.
Tadımlık sadece yedım. Gerısını çocuklara yedırdım
Akşam
Yumurtalı acı filiz
Bol yesıllık
Ayran
1 saat pilates
20 dk cardıo
60 sn plank
Yarım saat hızlı tempolu yürüyüş
Baya ter attım iyi oldu.
Yarın sadece yürüyüş yaparım galıba.
Verano_porteno
Canim var da saglikli secenekler pahali 1 salata 8 dolar, koca sadwich 3 dolar gibi. Mecburen yaniEywah kek
Bi sandviç mi yedin sabahtan akşama kadar
Bir de seçenek olmaması çok fena , dışarıda ben de bazen çok çaresiz kalıyorum , ama sporla telafi edersin , kefiri de çok severim iyi hatırlattın yatın ben de alayım çok faydalı
Spor çok güzel , tadımlıklar da kararındaysa güzel bir gün olmuş , yumurtalı acı filiz nasıl birşey
Oradakiler boşuna obez değil desene.. hamburger ucuz. Gerçi Burda da bi salata yiyorsun 20 lira en düşüğü. Bizim evde yaparken ucuz oluyor işteCanim var da saglikli secenekler pahali 1 salata 8 dolar, koca sadwich 3 dolar gibi. Mecburen yani
60 saniye gövde döndürme 2Patates püresi karbonhidrat sadece , hatta protein fazla olmuş diye düşünmüştüm oranları şöyle bak
Eki Görüntüle 2138048
Gördüm canım teşeklürler, yalnız benim başlangıç 9 Nisan 9 Nisanda da 61.5 kiloydum , 13 Nisanda 60.8 16 Nisanda da 60.7 idim , tabloyu görünce şaşırıyorum :)
Tarçınlı süt iç cnm.regl dönemindesin ondandır.ben yine karman çorman bişiler yedim ama ne yedim bende bilmiyorummmtatlı krizimde tuttuu akşam akşaaam fındık yediim çok fazlaaa ama halaa gözümün önünde tatlılar uçuşuyoo
Kaç gündür canım sarma cekıyordu. Arkadaş da sarma yemıs ondan 2-3 yedım ama küçüktüler taze yaprak olunca.
Tatlı vardı şeker pare 2-3 çatal aldım. O kadar. Daha 2-3 cesıt vardı ama onlardan yemedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?