Hedef 15 Haziran!

Afıyet olsun tatlım.yazdıkların guzel de öğlen neyleri tadımlık yedin ben onu merak ettım
Sporun harıka

Afıyet olsun cnm.muffın bıldıgımız cupkek ya english olanı nasıl oluyor
Bol kalorı yakmalar

Afıyet olsun tatlım.yazdıkların guzel de öğlen neyleri tadımlık yedin ben onu merak ettım
Sporun harıka
Kaç gündür canım sarma cekıyordu. Arkadaş da sarma yemıs ondan 2-3 yedım ama küçüktüler taze yaprak olunca.
Tatlı vardı şeker pare 2-3 çatal aldım. O kadar. Daha 2-3 cesıt vardı ama onlardan yemedım.

İyi akşamlar kızlar bu ara işler yoğun eve gelince direk kendimi koltuğa atıyorum (tabi yemek yaptıktan sonra )
Menümü yazayım , spor yok , walla çok Yorgun'um

Afiyet olsun, bana göre bol karbonhidratlı :)
Patates püresi karbonhidrat sadece , hatta protein fazla olmuş diye düşünmüştüm oranları şöyle bak

Gördüm canım teşeklürler , yalnız benim başlangıç 9 Nisan 9 Nisanda da 61.5 kiloydum , 13 Nisanda 60.8 16 Nisanda da 60.7 idim , tabloyu görünce şaşırıyorum :)

Menu cok guzel canim haftasonu sporu telafi edersin artik
Daha Çarşamba perşembe cuma var yarına toparlarım diye umuyorum hafta sonu kasmışım kendimi ,kaslarım dinleniyor şu an :)) , hamlamışım birden yüklenince bir de işler de yorunca 2 gün dinlendim diyelim , azimliyim yarın yapılan yaparım saatcik yürüyüş o da

kalori olarak oldukça az. Çok güzel menü valla
Teşekkürler

Son düzenleme:
Eywah kek

Bi sandviç mi yedin sabahtan akşama kadar
Bir de seçenek olmaması çok fena , dışarıda ben de bazen çok çaresiz kalıyorum , ama sporla telafi edersin , kefiri de çok severim iyi hatırlattın yatın ben de alayım çok faydalı

Spor çok güzel , tadımlıklar da kararındaysa güzel bir gün olmuş , yumurtalı acı filiz nasıl birşey

Canim var da saglikli secenekler pahali 1 salata 8 dolar, koca sadwich 3 dolar gibi. Mecburen yani

60 saniye gövde döndürme 2
200 ip 40
500 bölgesel 300
7300 adım 109.5
10 dakika bisiklet 30
Toplam 481.5

ben yine karman çorman bişiler yedim ama ne yedim bende bilmiyorummm tatlı krizimde tuttuu akşam akşaaam fındık yediim çok fazlaaa ama halaa gözümün önünde tatlılar uçuşuyoo

Şekerpare dedın benı benden aldın.kac gündür canım istıyor da yapmıyorum.ben yıyemıyorsam kımse yıyemez evde
Taze yaprak sarması ayrı güzel oluyor.ucuz atlatmışsın.yarın da aynı ıradeyı gösterırsın mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…