- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.140
- 398
- Konu Sahibi kremsokola
- #2.761
2 mayıs son gun o zaman 3 mayısta içli köfte yaparım1 Mayıs 20 gün oluyor, oradan hesap etmiştim ben :)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 mayıs son gun o zaman 3 mayısta içli köfte yaparım1 Mayıs 20 gün oluyor, oradan hesap etmiştim ben :)
Oh Sefan olsun. Yap tabi..2 mayıs son gun o zaman 3 mayısta içli köfte yaparım![]()
Yap yap, ben de Adıyaman'dan çiğ köfte getireyim hatta geçerken ckaleye uğrayıp keşkek de kapıp geleyim2 mayıs son gun o zaman 3 mayısta içli köfte yaparım![]()
Karatayda 2 tane serbest.bunada şükür hiç serbest olmayan dıyetlerde varOh Sefan olsun. Yap tabi..
Verdiklerimi 2 günde alırız bu yiyişleYap yap, ben de Adıyaman'dan çiğ köfte getireyim hatta geçerken ckaleye uğrayıp keşkek de kapıp geleyim![]()
Sen çigkofte getır ben sana Keskek acı fılız koyun yoğurdu bulurum. :))))Yap yap, ben de Adıyaman'dan çiğ köfte getireyim hatta geçerken ckaleye uğrayıp keşkek de kapıp geleyim![]()
Hosmerımde varYap yap, ben de Adıyaman'dan çiğ köfte getireyim hatta geçerken ckaleye uğrayıp keşkek de kapıp geleyim![]()
Toparlarsın cnm merak etme.bende 3 gun kacamak yapmayıp 4. Gun yapardım sonra kızkardeşimle yemin ettık 1 ay kaçamaksız yapacağız dıye.o günden berı ağzıma karataya uymayan tek lokma koymadım.bu gun sarma yaptım pirinçlilerin tadına bakmadım,çocuklara tattırdımKızlar 2 gündür toplayamadım topiğe de uğrayamadım. Grupça güzel gidiyoruz.
Bazı arkadaşları çıkarıcaz galiba. Bildirimleri Yok çünkü.
Verano_porteno canım
Pazartesi
20 dk yürüme bandı
10 dk eliptik
50 mekik
60 bacak
100 twister yaptım
Salı
30 dk aerobik
150 de bölgesel yaptım
Belki daha yaparım. Puanları çok karışık geldi hesaplayamadım canım ya
Aynen onu ben de gördüm de mesaj yazamamıştımBi arkadas daha gelmisti arada kaynadi sanki
Yeme açısından değil canım. Yoğundum. Diyete devam sıkıntı Yok şu anda.Toparlarsın cnm merak etme.bende 3 gun kacamak yapmayıp 4. Gun yapardım sonra kızkardeşimle yemin ettık 1 ay kaçamaksız yapacağız dıye.o günden berı ağzıma karataya uymayan tek lokma koymadım.bu gun sarma yaptım pirinçlilerin tadına bakmadım,çocuklara tattırdım
Canım cok cıs istedıgınde kendı kendıme konuşup,kendımı ıkna edıyorum![]()
Hosgeldin canim bizde dioruz nerde bu arkadaslar , kilo icinMerhaba kızlar hepsini okuyamadım
İstanbulda düğün vardı yoğunluktan yazamadım bugün geldim eve
Kilom aynı canımVerano_porteno 70.9
Kaç gündür yorgunluktan giremedim
Zorda olsa kilomu korumayı başardım![]()
tamamdır canımm şimdiden emeğine sağlık@kolera88 dun biraz baktim bi taslak cikardim. Hesaplamayi kaloriye gore yaptim. Bitince paylasirim siz de fikirlerinizi soylersiniz. Bikac eksik kaldi, bu da muthis olmadi cunku kaloriler cok tutarsiz ondan ortalama fln aldim bikac farkli siteden.sueno34 simdi disardayim aksam sana gondericem, sen de bi bakarsin
O da iyiymiş canım. Ama kilo zaten bir anda düşmüyor. Ben 3 gün sonra anca etkisini görüyorum. Makarnada çıkarır tabi dengelersen iyi olur bugünBugun guzel bi eksi gordum anlamadim makarna fln mi istio acaba vucut dun koca tabak makarna yedim saka gibi
Bugun yedigin hurmalar diosun yaniO da iyiymiş canım. Ama kilo zaten bir anda düşmüyor. Ben 3 gün sonra anca etkisini görüyorum. Makarnada çıkarır tabi dengelersen iyi olur bugün