Hedef 15 Haziran!

Kızlar 2 gündür toplayamadım topiğe de uğrayamadım. Grupça güzel gidiyoruz.
Bazı arkadaşları çıkarıcaz galiba. Bildirimleri Yok çünkü.
Verano_porteno Verano_porteno canım
Pazartesi
20 dk yürüme bandı
10 dk eliptik
50 mekik
60 bacak
100 twister yaptım

Salı
30 dk aerobik
150 de bölgesel yaptım
Belki daha yaparım. Puanları çok karışık geldi hesaplayamadım canım ya

Yap yap, ben de Adıyaman'dan çiğ köfte getireyim hatta geçerken ckaleye uğrayıp keşkek de kapıp geleyim :KK70:
Verdiklerimi 2 günde alırız bu yiyişle:KK70:ben 55 olmadan çok açılma Yok.öncelıkle ilk hedefe ulaşıp 60 olayım da bır çiğköfte partısıde ben yaparım:KK70:

@kolera88 dun biraz baktim bi taslak cikardim. Hesaplamayi kaloriye gore yaptim. Bitince paylasirim siz de fikirlerinizi soylersiniz. Bikac eksik kaldi, bu da muthis olmadi cunku kaloriler cok tutarsiz ondan ortalama fln aldim bikac farkli siteden. sueno34 sueno34 simdi disardayim aksam sana gondericem, sen de bi bakarsin

Kızlar 2 gündür toplayamadım topiğe de uğrayamadım. Grupça güzel gidiyoruz.
Bazı arkadaşları çıkarıcaz galiba. Bildirimleri Yok çünkü.
Verano_porteno Verano_porteno canım
Pazartesi
20 dk yürüme bandı
10 dk eliptik
50 mekik
60 bacak
100 twister yaptım

Salı
30 dk aerobik
150 de bölgesel yaptım
Belki daha yaparım. Puanları çok karışık geldi hesaplayamadım canım ya
Toparlarsın cnm merak etme.bende 3 gun kacamak yapmayıp 4. Gun yapardım sonra kızkardeşimle yemin ettık 1 ay kaçamaksız yapacağız dıye.o günden berı ağzıma karataya uymayan tek lokma koymadım.bu gun sarma yaptım pirinçlilerin tadına bakmadım,çocuklara tattırdım:KK70:
Canım cok cıs istedıgınde kendı kendıme konuşup,kendımı ıkna edıyorum:confused:

Kızlar bugün kahvaltıya arkadaşım vardı kararında olmak koşuluyla gün içinde onunla her şeyden yedim ama daha bir hafta önce böyle kaçamakları günlerde nasılsa günü kaybettim diye cips vs de alır yer abartırdım bu sefer onu yapmadım çok şükür

Toparlarsın cnm merak etme.bende 3 gun kacamak yapmayıp 4. Gun yapardım sonra kızkardeşimle yemin ettık 1 ay kaçamaksız yapacağız dıye.o günden berı ağzıma karataya uymayan tek lokma koymadım.bu gun sarma yaptım pirinçlilerin tadına bakmadım,çocuklara tattırdım:KK70:
Canım cok cıs istedıgınde kendı kendıme konuşup,kendımı ıkna edıyorum:confused:
Yeme açısından değil canım. Yoğundum. Diyete devam sıkıntı Yok şu anda.

Merhaba kızlar hepsini okuyamadım
İstanbulda düğün vardı yoğunluktan yazamadım bugün geldim eve
Kilom aynı canım Verano_porteno Verano_porteno 70.9
Kaç gündür yorgunluktan giremedim
Zorda olsa kilomu korumayı başardım :hamarat:
Hosgeldin canim bizde dioruz nerde bu arkadaslar , kilo icin kremsokola kremsokola etiketlenio. Spor icin ben karismis :)

@kolera88 dun biraz baktim bi taslak cikardim. Hesaplamayi kaloriye gore yaptim. Bitince paylasirim siz de fikirlerinizi soylersiniz. Bikac eksik kaldi, bu da muthis olmadi cunku kaloriler cok tutarsiz ondan ortalama fln aldim bikac farkli siteden. sueno34 sueno34 simdi disardayim aksam sana gondericem, sen de bi bakarsin
tamamdır canımm şimdiden emeğine sağlık :halay:

Back