Hedef 15 Haziran!

Günaydınlar ❤️❤️
Düne yediklerimi yazmamıştım ama kacamak yapmadım zaten.
cgdmk cgdmk cnm yeşil mercımek serbestmi.sarma yapıcam bu gun kendıme mercımeklı yapayım dıyorum serbestse:kk77:
Sabah çocukları yürüyerek götürdüm yarım saat yurumuş oldum daha 3 defa gıdıp gelecegım bu gun okul yolunu.gunluk yürüyüşüm tamamlanmış olur böylece:halay:
KAlkabılırsem callen yapacagım:olamaz:gun içinde uğrarım ,kacamak yapmayın sakın :KK47:
Kuru fasulye ve yeşil/kırmızı mercimek serbest canım. İstediğin kadar ye :KK66:

Saat kaç oldu daha bişi yemedimm zaten ağrım var die yataktan baya bi geç kalktımm :işsiz: limonlu su içtim kahve içtimm . şu ne yesem olayı sanırım beni bozuyor :D şöle bi liste bulsam sabah bunu öğlen şunu akşam onu yiceksin gibii onla ilerleesem daha kolay olacak gibi sanki. :işsiz: bulabilir miyim sizce kızlar öyle bi liste ya

Saat kaç oldu daha bişi yemedimm zaten ağrım var die yataktan baya bi geç kalktımm :işsiz: limonlu su içtim kahve içtimm . şu ne yesem olayı sanırım beni bozuyor :KK70: şöle bi liste bulsam sabah bunu öğlen şunu akşam onu yiceksin gibii onla ilerleesem daha kolay olacak gibi sanki. :işsiz: bulabilir miyim sizce kızlar öyle bi liste ya
Ben de senin gibiyim. Ne yesem diye düşünmeyi hiç sevmiyorum. Bana da liste lazım. Bu aralar sıvı beslenicem ben, iştahsızlığım devam ediyor zaten. Katı istemiyor canım. Bol bol meyve, yoğurt, ayran, çorba icicem. Gerekli vitamin ve proteinleri de almış olurum diye düşünüyorum. En azından ptesiye kadar deneyeyim. Ctesi piknik var ama inşallah iyileşir giderim, mangal olacak sonuçta :kk77:

Ben de senin gibiyim. Ne yesem diye düşünmeyi hiç sevmiyorum. Bana da liste lazım. Bu aralar sıvı beslenicem ben, iştahsızlığım devam ediyor zaten. Katı istemiyor canım. Bol bol meyve, yoğurt, ayran, çorba icicem. Gerekli vitamin ve proteinleri de almış olurum diye düşünüyorum. En azından ptesiye kadar deneyeyim. Ctesi piknik var ama inşallah iyileşir giderim, mangal olacak sonuçta :kk77:
Geçmiş olsun canım yaa inşallaah toparlanırsın biran önce. benimde gündüz canım pek bişi yemek istemiyor buzdolabının kapağını heralde bi 4-5 kere açıp kapadım :D en son artık yulafla müsliyi pişirdim sütle içinede biraz çilek . gündüzleri böle doğru düzgün yemeyince işte akşam cozutasım geliyor :D aslındaa iyi fikir sıvı beslenmeek bende deniyim bunuu bakalımm ;)

59lardan emin adımlarla ilerliyorsun :KK55:
Bense 61e bile inemedim:kızgın:
Maaşallah sana:nazar:
İlerlemende gözüm yok ama ardında bıraktığın kilolarda gözüm var :rolleyes:
canım benim :KK19:
sen benden hızlı ilerleyeceksin bence
regl oldum
huysuz ve mutsuzum,
reglimin en yoğun dönemleri işyerimde geçince çok sinir oluyorum :KK11:
keşke evde olsaydım :işsiz:

Geçmiş olsun canım yaa inşallaah toparlanırsın biran önce. benimde gündüz canım pek bişi yemek istemiyor buzdolabının kapağını heralde bi 4-5 kere açıp kapadım :KK70: en son artık yulafla müsliyi pişirdim sütle içinede biraz çilek . gündüzleri böle doğru düzgün yemeyince işte akşam cozutasım geliyor :KK70: aslındaa iyi fikir sıvı beslenmeek bende deniyim bunuu bakalımm :KK66:
Sağol canım. Ceviz de yiyorsun günde iki tane. Benim aklımdaydı bu hep ama böyle iştahsızlık da olunca bana uyacak gibi. Hiç yemesem canım bişey istemiyor. İlaç için dün çorba ve yoğurt yedim sadece. Bugün de bu sıvı beslenmeye başladım. Akşam yine çorba ve yoğurt. Şu saat oldu hala kahvaltı etmedim, karnım da hiç aç değil. Dene bakalım hatta istersen beraber ilerleyelim ptesiye kadar. İyi gelirse devam ederim.

regl oldum
huysuz ve mutsuzum,
Benim de ikinci günüm canım. Dün ondan da artı çıktım sanırım. Benimki de hastalıkla beraber olunca hiç iyi olmadı. İyice halsizlestim. Ev desen dandini. Ancak kendime ve çocuklara bakabiliyorum zar zor. Büyük olan bugün okula giderken kuzum diyor ki, anne bugün iyi gibi görünüyorsun benimle ilgilenebileceksin dimi diyor, ayy çok dokundu.

Benim de ikinci günüm canım. Dün ondan da artı çıktım sanırım. Benimki de hastalıkla beraber olunca hiç iyi olmadı. İyice halsizlestim. Ev desen dandini. Ancak kendime ve çocuklara bakabiliyorum zar zor. Büyük olan bugün okula giderken kuzum diyor ki, anne bugün iyi gibi görünüyorsun benimle ilgilenebileceksin dimi diyor, ayy çok dokundu.
ayyy kıyamam ya :KK42:
içerlemiş içten içe kuzu ya

bir an önce iyileş canım :dua:
anneler hastalanmaz :anne::KK200:

regl oldum
huysuz ve mutsuzum,

Sağol canım. Ceviz de yiyorsun günde iki tane. Benim aklımdaydı bu hep ama böyle iştahsızlık da olunca bana uyacak gibi. Hiç yemesem canım bişey istemiyor. İlaç için dün çorba ve yoğurt yedim sadece. Bugün de bu sıvı beslenmeye başladım. Akşam yine çorba ve yoğurt. Şu saat oldu hala kahvaltı etmedim, karnım da hiç aç değil. Dene bakalım hatta istersen beraber ilerleyelim ptesiye kadar. İyi gelirse devam ederim.

ayy hepimiz regl hepimiz şişkiniizz :D sıvı beslenme uyar ama tam olarak nasıl yapıcam bilmiyorumm elimden geldiğince eşlik edicem sana ;) hem hastasın hem regl iyice iştah kaçmış sende tabii. minik kuzunada kıyamam ben yaa bir an önce toparlan inşallaah bol meyveyle bitki çayıyla halledersen sen bu işi . ama kalk en azından bi iki lokma bişi yee meyve falan en azından güçsüz kalma sonra canım

ayy hepimiz regl hepimiz şişkiniizz :KK70: sıvı beslenme uyar ama tam olarak nasıl yapıcam bilmiyorumm elimden geldiğince eşlik edicem sana :KK66: hem hastasın hem regl iyice iştah kaçmış sende tabii. minik kuzunada kıyamam ben yaa bir an önce toparlan inşallaah bol meyveyle bitki çayıyla halledersen sen bu işi . ama kalk en azından bi iki lokma bişi yee meyve falan en azından güçsüz kalma sonra canım
Çok şükür bugün daha iyiyim.
Meyve de pek sevmem ama mecbur yiyicem artık. pegasus07 pegasus07 cum ben şeker orucunu meyveyle deliyorum. Sen devam et. İyi gidiyorsun. Bi ara yine yaparız ;)
Benim minik de uyuyorken biraz evi toplayayim kızlar, yine gelirim:KK200:

Meyve derken sen şeker orucunda degılmıydın:dondurma:

Çok şükür bugün daha iyiyim.
Meyve de pek sevmem ama mecbur yiyicem artık. pegasus07 pegasus07 cum ben şeker orucunu meyveyle deliyorum. Sen devam et. İyi gidiyorsun. Bi ara yine yaparız :KK66:
Benim minik de uyuyorken biraz evi toplayayim kızlar, yine gelirim:KK200:
Tamam cnm.ben 21 gün ü bıtırırım zaten zorlanmıyorum.bu gun kaçıncı gündü unuttum ben:KK70:

Back