- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
- #2.701
Hepimiz yorumlarız canım sen yazMenu yazsam. . Kim yorumcu kızlar . Onu etiketle sem. Diyet é çok uygun menu veremesem dé yorum almadan motive olamıyorum
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz yorumlarız canım sen yazMenu yazsam. . Kim yorumcu kızlar . Onu etiketle sem. Diyet é çok uygun menu veremesem dé yorum almadan motive olamıyorum
ŞahaneSabah haşlanmış yumurta domates bıber salatalık peynır
Öğlen yoğurt
Akşam iç baklalı etlı engınar yoğurt.
1 saat pilates
20 dk cardıo
Çokça karbonhidrat almışsın canım. 9daki çayın yanında biseyler yeme. Kötü bi alışkanlık. Ciss dediğin dondurma en masum kaçamakSabah ılık limonlu su
Saat 12. 20
Yarım koz biber patlıcan.
2 kk beyaz peynir
4 tel Cecil peynir
Yeşillik
2 yağda kaşarli yumurta
1 dilim yaz helvası
Aksam 17.00
1 tavuk dürüm içinde patates de vardi.
Avm dé en masum bunu buldum. Lavaslarinj siyirdim baya
1 top sade cııss
21.00 kuru üzüm ve leblebi ile çay
Spor 30 dk bisiklet
25 dk tempolu yürüyüş
Su 2lt
Guzelmis menun tamam canim kaydettim puaniniSabah haşlanmış yumurta domates bıber salatalık peynır
Öğlen yoğurt
Akşam iç baklalı etlı engınar yoğurt.
1 saat pilates
20 dk cardıo
Aynen bide aksam yediginde leptin salgilanmasini yavaslatmis oluosun. Son yemekten sonra bisey yememeye calisÇokça karbonhidrat almışsın canım. 9daki çayın yanında biseyler yeme. Kötü bi alışkanlık. Ciss dediğin dondurma en masum kaçamak
Evet malesef ikisi kotu denk geldi, bende tarti gunleri bi gevseme oluo zaten cok kilo veriomusum gibiKizlar sabah sosisli yumurta, zeytin ve 1 cay bardagi kefir. Aksam 1 tabak istiridyeli makarna, salata ve buharda brokoli yedim Toplam 1300 kalori civari
Ingilizce derdimi o kadar anlatabilir miyim bilmiorumkızlar bence spor puanlamasını en iyi spor hocası çözerVerano_porteno sen salona gidiyordun değil mii orda bi hocaya sorsan yardımcı olmaz mı acabaa
yani aslında mesela ip atlama koşu spining te birer cardiodur diye biliyorum ben oralarda da bi dengesizlik var
seniinn ingilizcenii yiriiiimmm bennIngilizce derdimi o kadar anlatabilir miyim bilmiorumAslinda elimde bi liste var kaloriye gore, guvenilir bi universitenin. . Ama eksikleri var tabi. Kalorileri sadelestirerek bi liste cikarim bi bakin isterseniz. Ikisinin ortasi bisey yapalim.
Yoo ben seviorum bole seyleri issizim ya buaralarseniinn ingilizcenii yiriiiimmm bennçok uğraştırmayalım canım seni de yaa
tamam canım o zaman sen bilirsin yardım edebileceğimiz yapabileceğimiz bişi varsa bir işsiz olarak bende burdayımYoo ben seviorum bole seyleri issizim ya buaralarbi denerim guzel olmassa olmadi derim zaten
Ooo super tamam canim fikirlerini alirim bazi spor dallari yok bazilari karisik vs.tamam canım o zaman sen bilirsin yardım edebileceğimiz yapabileceğimiz bişi varsa bir işsiz olarak bende burdayım![]()
tamamdır canım o zaman sen istediğin bişi olunca yaz bende araştırırım saat farkından tabii biraz gecikmeli olur ama olsunOoo super tamam canim fikirlerini alirim bazi spor dallari yok bazilari karisik vs.![]()
Cok saol super olur , iyi gecelerrrrtamamdır canım o zaman sen istediğin bişi olunca yaz bende araştırırım saat farkından tabii biraz gecikmeli olur ama olsunseve sevee yaparımm bende elimden ne gelirsee
ben şimdilik kaçaar ağrım tekrardan başlamadan uyumaya çalışayım
herkesee iyi geceleeer sana iyi günleeer canııımm
![]()
Yolculuk nasildi sokolacim
Iyi gezmelerrr yolculuk nasıldı
Çok özendim sana gezmeye çok severim benim yerime de gez ye iç lütfenSagolun kizlar. ne diyim yolculuk uzundu ama degdi ya hawaii acayip guzelmis, hava guzel, deniz guzel, sehir guzel, yemekler guzel:)) turkiye sahillerinin de asagi kalir yani yok gerci:)
Ne mutlu sizeGünaydın arkadaşlarbugün benim için çoooook özel bi gün, geçen yıl bugün altıncı transferim yapıldı. O transfer şimdi evimi neşelendiriyor
![]()
Transferden iki ay önce glütensiz beslenmeye başlamıştım. Yumurta rezervime hiç etki etmememişti ama transfere girdiğimde doktorum çok çok çok kaliteli bi yumurta diye üstüne basa basa söylemişti
Glütensiz beslenme sayesinde kızıma kavuştuğuna inanıyorum ve herkese anlatıyorum belki birilerine faydam dokunur diye
Herkese mutlu bir gün diliyorum herkesin hayalleri gerçek olsun
![]()