Hedef 15 Haziran!

Sabah ılık limonlu su
Saat 12. 20
Yarım koz biber patlıcan.
2 kk beyaz peynir
4 tel Cecil peynir
Yeşillik
2 yağda kaşarli yumurta
1 dilim yaz helvası

Aksam 17.00
1 tavuk dürüm içinde patates de vardi.
Avm dé en masum bunu buldum. Lavaslarinj siyirdim baya
1 top sade cııss
21.00 kuru üzüm ve leblebi ile çay
Spor 30 dk bisiklet
25 dk tempolu yürüyüş
Su 2lt
Çokça karbonhidrat almışsın canım. 9daki çayın yanında biseyler yeme. Kötü bi alışkanlık. Ciss dediğin dondurma en masum kaçamak

kızlar bence spor puanlamasını en iyi spor hocası çözer Verano_porteno Verano_porteno sen salona gidiyordun değil mii orda bi hocaya sorsan yardımcı olmaz mı acabaa :KK64:yani aslında mesela ip atlama koşu spining te birer cardiodur diye biliyorum ben oralarda da bi dengesizlik var

kızlar bence spor puanlamasını en iyi spor hocası çözer Verano_porteno Verano_porteno sen salona gidiyordun değil mii orda bi hocaya sorsan yardımcı olmaz mı acabaa :KK64:yani aslında mesela ip atlama koşu spining te birer cardiodur diye biliyorum ben oralarda da bi dengesizlik var
Ingilizce derdimi o kadar anlatabilir miyim bilmiorum :KK70:Aslinda elimde bi liste var kaloriye gore, guvenilir bi universitenin. . Ama eksikleri var tabi. Kalorileri sadelestirerek bi liste cikarim bi bakin isterseniz. Ikisinin ortasi bisey yapalim.

Ingilizce derdimi o kadar anlatabilir miyim bilmiorum :KK70:Aslinda elimde bi liste var kaloriye gore, guvenilir bi universitenin. . Ama eksikleri var tabi. Kalorileri sadelestirerek bi liste cikarim bi bakin isterseniz. Ikisinin ortasi bisey yapalim.
seniinn ingilizcenii yiriiiimmm benn :KK200::KK48: çok uğraştırmayalım canım seni de yaa

Ooo super tamam canim fikirlerini alirim bazi spor dallari yok bazilari karisik vs. :KK50:
tamamdır canım o zaman sen istediğin bişi olunca yaz bende araştırırım saat farkından tabii biraz gecikmeli olur ama olsun :D seve sevee yaparımm bende elimden ne gelirsee :KK50: ben şimdilik kaçaar ağrım tekrardan başlamadan uyumaya çalışayım :işsiz: herkesee iyi geceleeer sana iyi günleeer canııımm :D

tamamdır canım o zaman sen istediğin bişi olunca yaz bende araştırırım saat farkından tabii biraz gecikmeli olur ama olsun :KK70: seve sevee yaparımm bende elimden ne gelirsee :KK50: ben şimdilik kaçaar ağrım tekrardan başlamadan uyumaya çalışayım :işsiz: herkesee iyi geceleeer sana iyi günleeer canııımm :KK70:
Cok saol super olur , iyi gecelerrrr

eveeet gelelim bana, otelde tarti aranamadigim icin pazar sabahi gordugum kilo 63.1 i yazdim, gene eksiyim yani:işsiz: yarisma basindan beri duzenli sekilde kilo almisim :KK70: bu aralar menu paylasamiyorum cunku ne yedigimi ben de bilmiyorum... hareketliyim ama baya. bugunku sporum 2 saat yavas yuzme, yarim saat yuruyus Verano_porteno Verano_porteno

Günaydın arkadaşlar :KK54: bugün benim için çoooook özel bi gün, geçen yıl bugün altıncı transferim yapıldı. O transfer şimdi evimi neşelendiriyor :anne: :emir_bebek: Transferden iki ay önce glütensiz beslenmeye başlamıştım. Yumurta rezervime hiç etki etmememişti ama transfere girdiğimde doktorum çok çok çok kaliteli bi yumurta diye üstüne basa basa söylemişti :anneadayı: Glütensiz beslenme sayesinde kızıma kavuştuğuna inanıyorum ve herkese anlatıyorum belki birilerine faydam dokunur diye En Büyük KK Herkese mutlu bir gün diliyorum herkesin hayalleri gerçek olsun :dua:

Günaydın arkadaşlar :KK54: bugün benim için çoooook özel bi gün, geçen yıl bugün altıncı transferim yapıldı. O transfer şimdi evimi neşelendiriyor :anne: :emir_bebek: Transferden iki ay önce glütensiz beslenmeye başlamıştım. Yumurta rezervime hiç etki etmememişti ama transfere girdiğimde doktorum çok çok çok kaliteli bi yumurta diye üstüne basa basa söylemişti :anneadayı: Glütensiz beslenme sayesinde kızıma kavuştuğuna inanıyorum ve herkese anlatıyorum belki birilerine faydam dokunur diye En Büyük KK Herkese mutlu bir gün diliyorum herkesin hayalleri gerçek olsun :dua:
Ne mutlu size :KK68:
İyi ki dünyanıza girmiş :KK200:
Allah sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat nasip etsin inşallah.

Back