- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #2.721
Saglikla mutlulukla buyusun insallahGünaydın arkadaşlarbugün benim için çoooook özel bi gün, geçen yıl bugün altıncı transferim yapıldı. O transfer şimdi evimi neşelendiriyor Transferden iki ay önce glütensiz beslenmeye başlamıştım. Yumurta rezervime hiç etki etmememişti ama transfere girdiğimde doktorum çok çok çok kaliteli bi yumurta diye üstüne basa basa söylemişti Glütensiz beslenme sayesinde kızıma kavuştuğuna inanıyorum ve herkese anlatıyorum belki birilerine faydam dokunur diye Herkese mutlu bir gün diliyorum herkesin hayalleri gerçek olsun
Amin bütün çocuklarımıza inşallahNe mutlu size
İyi ki dünyanıza girmiş
Allah sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat nasip etsin inşallah.
Masum kaçamakÇokça karbonhidrat almışsın canım. 9daki çayın yanında biseyler yeme. Kötü bi alışkanlık. Ciss dediğin dondurma en masum kaçamak
Su 2 lt az değilmi . su ile yağ yakımı artar. Geçici Kilo yapsa da kalıcı Kilo verdirir . Bence tartı gününden önceki gece icmemek yweterliBu hafta hep fazla çıkmamın sebebını buldum galıba.
Bugün tartıldım tam 68 geldım.
Yeıdklerım aynı çünkü. Tek fark suyu fazlalastırmam oldu. Su ıcsem yarıyor mısalı
2 lt yı gecırmemek gerekıyormus onu anladım. Daha da sıcak havalarda bu oran artabılır tabıkı. Artıyorda zaten.
2 lt normal bence. Havalar cok sıcak olduğunda bu oran doğal olarak artacak.Su 2 lt az değilmi . su ile yağ yakımı artar. Geçici Kilo yapsa da kalıcı Kilo verdirir . Bence tartı gününden önceki gece icmemek yweterli
Hımm doğruöyleyse NO problem2 lt normal bence. Havalar cok sıcak olduğunda bu oran doğal olarak artacak.
Bıktı cayı normal cay ıctıgım ıcın sıvı mıktarı günlük 4 lıtre oluyordur suan. Bunun 2 si su 2 si dıger sulu ıcecekler oluyor.
Benim bi tık sonramsin. İnşallah senin kadar Kilo almdan 13 aylık lari gorurrz . Benim bebem 5 aylık olucak. Takımlardan geldim ben de. 60 ı görünce cozutmaya musait yapım var. Senin böy kaç . Beraber tutalım birbirimizi . Spor şart !!kızlar merhaba daha önce cuma zayıflama takımlarında yarıştım doğum sonrası kilolarımı atmak için .istediğim ilk hedefe ulasınca diyeti ve sporu malesefki bıraktım.suan 67 max acken 66 aralığında gidip geliyorum.bayrama tabiki zayıf ve fit girmek istiyorum.işten döndükten sonra spora pek fırsatım olmasada diyetle vermeye çalışacagım.benide aranıza alırsanız sevinirim.not.bebegim artık 13 aylık emzirsemde sık degil .sıkı diyet yapabilecegime inanıyorum.kremsokola
Hoşgeldin canım kendini tanıtmakla başlayabilirsinkızlar merhaba daha önce cuma zayıflama takımlarında yarıştım doğum sonrası kilolarımı atmak için .istediğim ilk hedefe ulasınca diyeti ve sporu malesefki bıraktım.suan 67 max acken 66 aralığında gidip geliyorum.bayrama tabiki zayıf ve fit girmek istiyorum.işten döndükten sonra spora pek fırsatım olmasada diyetle vermeye çalışacagım.benide aranıza alırsanız sevinirim.not.bebegim artık 13 aylık emzirsemde sık degil .sıkı diyet yapabilecegime inanıyorum.kremsokola
Yok canım farkındayım ama ben kendimi rahatsız hissettim açıkçası. Dediğim gibi kestirmeden gidiyormusum gibi oldu hep ama benim de yapabildiğim o tarz spor. Tabi ki birakmicam da yapsam da yazmam demek istemiştim. Neticede diğer tarafta yarış devam ediyorKızlar dünden beri uğraşamadım anca okudum yazılanları
cgdmk sen sporu bırakma, tavsiyeler sana yönelik değildi, bunun farkındasındır. Puanlarda Sıkıntı olduğunu hep düşünüyordum.
Değişmese de ben yaptıklarımı aynen uygulayacağım. Çünkü aerobik beni çok mutlu ediyor ama aşırı yoruyor. Dün de aletlerle çalıştım hesaplayamadım bile.
Hoşgeldin canım, boyun ve hedefin kaçkızlar merhaba daha önce cuma zayıflama takımlarında yarıştım doğum sonrası kilolarımı atmak için .istediğim ilk hedefe ulasınca diyeti ve sporu malesefki bıraktım.suan 67 max acken 66 aralığında gidip geliyorum.bayrama tabiki zayıf ve fit girmek istiyorum.işten döndükten sonra spora pek fırsatım olmasada diyetle vermeye çalışacagım.benide aranıza alırsanız sevinirim.not.bebegim artık 13 aylık emzirsemde sık degil .sıkı diyet yapabilecegime inanıyorum.kremsokola
BeklerizŞarjm bitiyo . Evde gelirim gene
Ne kadar azimlisin acaba1.65 boyundayım.hedefim 58 .önümüzde 2 ay var.bayramdan hemen sonra yaz tatiline gidecegiz ve bu sekilde gitmek istemiyorum.her hafta 1 kilo verirsem toplamda 8 kilo ediyor ve hedefime ulaşabiliyorum.çok zor degil biliyorum ama hırs lazım.beraber yapabilecegimize inanıyorum =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?