Hedef 15 Haziran!

Böyle herkes fikrini söylerse biseyler yoluna girer. Sporun önemini gerçekten çok daha iyi anladim ben bu yarışta. Kilom sabit hatta bu aralar artıli falan ama üst kat komşum bile vermişsin kiloları, bişey kalmamis diyor. Çok daha mutluyum. Asıl hedefim 50 ama vücudum daha da incelirse, 54-55te bırakırım.
Diğer arkadaşların da bu hazza ulaşmalarını isterim. Bu arada şurada altiustu 2 haftadır düzenli, her gün spor yapıyorum, basindan beri yapsam demek ki 60 bile yetecekmis :KK45:
Hangi programı uyguluyorsun egzersiz olarak ben sadece 50 squat 50 mekik birkaç set de kalça ve karın egzersizleri yapabiliyorum hergün

Ben de başladım bugün diyete. Bakalım 15 hazirana kadar kaç kilo verebileceğim. Az önce 15 dakika kalça hareketleri yaptım. 64-65 kiloyum. Şu aldığım 9 kiloyu tekrar vermek istiyorum. Umarım hepimiz bir an önce istediğimiz kiloya ulaşabiliriz.

Yok canım nasıl ikna edebilirim bilemiyorum ama cidden alinmadim, yani alinmak çok komik olmaz mı? Ben sadece diğer arkadaşlar da kopmasın istiyorum, yarışa asılan bir kaç kişi var. Diğer arkadaşları da motive etmeliyiz spor için.
Bu arada lafım sana değildi lütfen, kimseyle bi sıkıntım yok, olmasın da. Küçücük şirin bi grubuz biz:KK200:
O zaman şöyle yapalım, herkea fikrini söylesin, katılımı sağlamak için neler yapabiliriz, puanlama degissin ya da başka bi fikir? Ben böyle kısa yoldan tüyüyor gibi hissediyorum kendimi :p
Benım ıcın hıc onemlı degıl.
Ben yaptıgım sporuma bakıyorum. Bugünde yıne spor yaptım mutlu oldum. Kılolarımın gıtmesı ıcın çabalıyorum.
O yüzden Benım bı onerım yok.

İyi akşamlar kızlar hafta sonu olan bisiklet maceramdan sonra bütün kaslarım ağırıyor , yürürken bile zorluk çekiyorım :ruh:
Bugün yürüyüşüm yok dinlenmece
Menüm şöyle
3FA05723-7BC7-4CE3-91B8-126C6482A961.png

Ben bugün 1000kaloriyi bile geçtim yazmıcam :( bana bir dur deyin kızlar memlekete geldim cozuttum :( iki gün sonra gidicem ama

Menu yazsam. . Kim yorumcu kızlar . Onu etiketle sem. Diyet é çok uygun menu veremesem dé yorum almadan motive olamıyorum

Sabah ılık limonlu su
Saat 12. 20
Yarım koz biber patlıcan.
2 kk beyaz peynir
4 tel Cecil peynir
Yeşillik
2 yağda kaşarli yumurta
1 dilim yaz helvası

Aksam 17.00
1 tavuk dürüm içinde patates de vardi.
Avm dé en masum bunu buldum. Lavaslarinj siyirdim baya
1 top sade cııss