- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #2.541
Afiyet olsun canim, ben de doymadim ya hafif bisey dusunmem lazimBen de diğer haftasonlarına göre bu hafta daha dikkatliydim canım. Fazla fark etmez gibi ama olsun. Ben kendimi bi nebze de olsa tuttum Yani.
Bugün geç kahvaltı yaptım ama sağlam yaptım kahvaltıyı. Birazcık da kaçamaklı oldu.
Akşam da 17:30 da yedim
Karnıyarık cacık bi kaç kaşık kayısı hoşafı
Su 1.5 lt
Spor hala devam ediyorum yazarım birazdan
BeeennnnKizlar baska spor yapan varsa soylesin bugun listeyi yapcam yarina hazir olsun
Beni geciosun mu ne dur bakim hemen kac puan olmussssBeeennnn
Yemegı bırAzcık fazla yıyınce spora dayandım.
1 saat pilates
15 dk leslıe
10 dk ağırlık
50 bölgesel hareket
Ay bu orucun bu gün bozulacağı varmış deseneŞeker orucunda, buğday/bulgur yasak kuzum. boşver, ilk denemen, olacak o kadar. Devam
Dogru canim guzel spor yapmissin tebriklerVerano_porteno
Leslie 3 mil 225 p
300 ip 60 p
200 bölgesel 120p
405 toplamda
Kontrol eder misin canım
Önceden hesaplıyordum ama zor oluyordu. Sımdı sen hesaplıyorsun dıye bende hesaplamıyorum. Cok sağol cnım uğraşıyorsun sureklı.Beni geciosun mu ne dur bakim hemen kac puan olmussss
Sağol canım uğraştım valla. Şu anda da acayip acıktım. Uyumayı düşünüyorum artıkDogru canim guzel spor yapmissin tebrikler
Kaç saat spor ve puan az. :))))gonulll 290puan
Onu okuyunca benim aklıma da çubuk tarçın geldiVerano_porteno cnm Almancadan cevırdıgım zaman tam adı tatlı odun(tahta) oluyor hatta Google de baktım bıldıgımız odun,kızkardeşıme gösterdim benım kocaya benzıyor dedı
Bende ilk defa duydum.içerıgıne bakmadım hıc sonra bakayım şeker varmı
Geçmiş olsun dinlen canım sen. Yarın tartıyla gelirsin. İyi gecelerBugün kahvaltı
İstahsizdim bugün
Az az domates salatalık iki catal peynir 4-5 zeytin çok az da sucuklu yumurta
Akşam
Küçücük bi kase(çerez kasesi) taze fasulye
2400 su
800-900 ml bitki çayı
SporVerano_porteno
Haftanın son günü diye hasta masta kastım kendimi yaptım.
1035 bölgesel hareketler 621 puan
1000 adım 15 puan
Toplam 636 puan
Daha fazlasını yapamazdim bu gece.
Hepinize iyi mögeceler
İlaçla duruyorum, etkisi geçmeden uyuyayim.
Yarına ben kayipsam bilinki artı yüzünden saklanıyorumdur
Soğan suyu içiyorlardı galıba regl için cnm.bı dene istersenselaam kızlaarr, hala regl olamadığımdan benimm fena üstümdeler bugünno yüzdende biraz fenalıklar yapmış olabiliriimmm sabah yediğim muzu saymazsak bi öğün yapmış onu da fazlasıyla yapmış oldumm neyse şuan kilodan çok regliye takık durumdayım reglimle ilgili bi sıkıntım olmasında varsın kilom aynı olsun durumundayım yanii
Evet tavlada yenilen gibi kol altıma kıstırıp gelicemGeçmiş olsun dinlen canım sen. Yarın tartıyla gelirsin. İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?