Hedef 15 Haziran!

cgdmk acaba şok diyetler mi işe yaramıyor. Çok aç kalıp sonra yiyorsun ya, vücut mu şaşırıyor
Ama şok diyetten sonra da yemedim ki kuzum. Sutten sonra bile +700 yani. Hem İsveç diyeti şok diyet değil bence, düşük karbonhidrat diyetinin listelenmis hali ve ben 13-14 kilonun çoğunu düşük karbonhidrat diyeti ile verdim. Adet donemine girdim, daha olamadım. Ondan olabilir.

Sana katilamicigim cgdmk cim isvec sok olmaz olur mu gunluk kalorisi 700 bilemedin 800. 1000kalori alti sok diyettir. Ha detoks fln baska bisey

Canım teşekkür ederim ben hafta sonları aktif olabiliyorum hafta içi 6 da çık eve git yemek hazırla kaldır derken saat 9 oluyor :) 9 buçukta da yarım saatlik yürüyüş yapıyorum sonra dinlenmece :)) hafta sonları daha aktif olmaya çalışıyorum birazdan yediklerimi ve sporumu yazarım teşekkürler ilgin içinnnn canım

Kaloriye hiç bakmadım desem doğru olur, düşük karbonhidrat diyetinde puana bakiyorsun aslında bi çeşit kalori hesaplama. 20-30 puan arası beslendim.
Onun sistemi farkliymis ben hic bilmiorum weight watchers i biliorum ama onda ayrim yoktu herseyden yiebiliodun. O sok diyet deildir bence surekli oyle beslensen allah korusun bi sikinti olurdu.

Ay bugün hiç katılamadım sizlere bütün günüm benim kıza bebek arabası ve mama sandalyesi almak, kurmak silmekle geçti. Şimdi de başka markaların bebek arabalarına bakıyorum offff inşallah aldığımdan pişman olmam bugün sabah bir yumurta biraz peynir bir dilim ekmek akşam da bi tabak çorba bi dilim ekmekle geçti yaktın beni bebek arabası, ne zormuş beğenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…