- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #2.441
İyi yapmışsın, boşver alma kalsinlar dışarıdaCanim medine, parte ve dennisim hic gelmedikleri icin cikardim. Gelmeye karar verirlerse tekrar eklerim ama:)
Eveeet seyahat hazirligi, deniz sezonunu acicam:))Hoşgeldin :)
Seyahat hazırlığı mı
Eksinin ardından çok çiğ köfte yemesen iyi olur aslında. 5 tanede anlaşalım
İyi hatirlattin canım suyu yazmayı unuttumBugün Arada baktım fakat yazamadım. Çok işim vardı.
Şişkinliğime çare arıyorum :))
Senın ıctıgın bıtkı çaylarının mıktarı dıkkatımı cekmıstı.
Bende bugün sabah cevız suyu ıçtım. Ardından kahvaltı haşlama yumurta zeytın peynır domates salatalık.
Maydonoz lımon tarçın kaynattım onun suyunu ıctım.
Öğlen acıkmadım ama çocukların kalan azıcık omletı vardı onu atıştırdım.
Sonra form çayı aldım onu ıctım. Aradan zaman gecınce yesıl cay ıctım.
Akşam yemegım ezogelın çorbası 1 kepçe. Bıraz tavuk sote. Kendı yaptıgım koyun yoğurdundan yedım.
Böyle bı kaç gün devam edecegım. Ins bıtkı çaylarının faydası olur.
Sende dünkü mısafır yorgunluğunu bugün dışarıda kahvaltıyla atmışsın ıyıde olmuş.
Marulun içine inceeee uzun yay bi tanesini, ağzına çiğ köfte geldikçe anlamazsın azı çoğuEveeet seyahat hazirligi, deniz sezonunu acicam:))
Cigdem aci bana ya baska yemek yokmarula sarip yicem ama bak:)
Ayrıca denizzzzz dedi biriii yaaaaa denizzzzzMarulun içine inceeee uzun yay bi tanesini, ağzına çiğ köfte geldikçe anlamazsın azı çoğu
Böyle böyle 5 taneyi bilem zor yersin
Eveeet deniz valla:)) konferans diye gidiom ama du bakalimAyrıca denizzzzz dedi biriii yaaaaa denizzzzz
Ay resmen acliktan oldurcek bu kiz beniMarulun içine inceeee uzun yay bi tanesini, ağzına çiğ köfte geldikçe anlamazsın azı çoğu
Böyle böyle 5 taneyi bilem zor yersin
Hemen gel yıyelım beraber. :)İyi hatirlattin canım suyu yazmayı unuttum
3lt geçti su
Bitki çayı bugün hep dışarıda olduğumdan 200 ml ile kaldı
Evet canım yorgunluğu biraz attım ama şimdi de gezmekten bacaklarım ağrıyor
Menün çok başarılı
Afiyet olsun. Koyun yoğurduna da bayılırım, özledim
bana da ayır, yemeye geliyorum yoğurdundan
Sanki deniz diye gidip de bi konferansa ugrayayim havasındasınEveeet deniz valla:)) konferans diye gidiom ama du bakalim
Tamam ya çift marul olsunAy resmen acliktan oldurcek bu kiz beni
Denız memleketınde olmama rağmen hıc Denız alışkanlığım olmadı. Bekarken senede 1-2 defa gıderdım o da arkadaşların ısrarıyla. Denızede girmezdim guneslenırdım. Kaç yıldırda denıze gırmıyorum. Çocukları götürüyoruz o kadar.Eveeet deniz valla:)) konferans diye gidiom ama du bakalim
Ayyyy deme şimdi öyleHemen gel yıyelım beraber. :)
Tam biDenız memleketınde olmama rağmen hıc Denız alışkanlığım olmadı. Bekarken senede 1-2 defa gıderdım o da arkadaşların ısrarıyla. Denızede girmezdim guneslenırdım. Kaç yıldırda denıze gırmıyorum. Çocukları götürüyoruz o kadar.
Aaa gercekten mi? Ben Turkiye’deyken yazlari gunde 7-8 saat denizdeydim valla her gun:))Denız memleketınde olmama rağmen hıc Denız alışkanlığım olmadı. Bekarken senede 1-2 defa gıderdım o da arkadaşların ısrarıyla. Denızede girmezdim guneslenırdım. Kaç yıldırda denıze gırmıyorum. Çocukları götürüyoruz o kadar.
İnşaallah canım ya hepimiz verelim. Ben çok yeme potansiyel liyim almaktan korkar oldumAy bişey kalmamış yaa, hazirana verirsin rahat, birakmazsan ipin ucunu. Ben de 62 de takıldım bir aydır yaa
Gel gel bugün de gidiyorum ben :) etrafında o kadar insan spor yapıyor ki istemesen de bi bakmışsın sporun içerisindesin saatlerce yürümüş bisiklet sürmüş oluyorsun :)Ben de gitsem ya hiç gitmedim Eymire.
Marulu boş köftesi minnak olandan demiBen geldiiim. Pedikur yaptiriyorum elim bosken yaziyim dedim:)
Bu sabah cok guzel bi eksi gordum insallah boyle devam eder. Aksam cigkofte partisine gidicem gerci, cozuturum diye korkuyorum
Yeşil çayların içerisine biraz da zencefil katarsan metabolizmayı hızlandırır tavsiye ederim ben her yeşil çaya atıyorum artıkBugün Arada baktım fakat yazamadım. Çok işim vardı.
Şişkinliğime çare arıyorum :))
Senın ıctıgın bıtkı çaylarının mıktarı dıkkatımı cekmıstı.
Bende bugün sabah cevız suyu ıçtım. Ardından kahvaltı haşlama yumurta zeytın peynır domates salatalık.
Maydonoz lımon tarçın kaynattım onun suyunu ıctım.
Öğlen acıkmadım ama çocukların kalan azıcık omletı vardı onu atıştırdım.
Sonra form çayı aldım onu ıctım. Aradan zaman gecınce yesıl cay ıctım.
Akşam yemegım ezogelın çorbası 1 kepçe. Bıraz tavuk sote. Kendı yaptıgım koyun yoğurdundan yedım.
Böyle bı kaç gün devam edecegım. Ins bıtkı çaylarının faydası olur.
Sende dünkü mısafır yorgunluğunu bugün dışarıda kahvaltıyla atmışsın ıyıde olmuş.
Deniz memleketinde olanlar nedense gitmek istemiyorlar bunu çok duydum biz de tatili bekliyoruz ki bi denize girelim artık rahatlayalım stres atalım diyeDenız memleketınde olmama rağmen hıc Denız alışkanlığım olmadı. Bekarken senede 1-2 defa gıderdım o da arkadaşların ısrarıyla. Denızede girmezdim guneslenırdım. Kaç yıldırda denıze gırmıyorum. Çocukları götürüyoruz o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?