Hedef 15 Haziran!

Bu aralar grupta pek hareket yok, demirbaşlar arada uğruyor, ben de üç gündür yoğundum ugrayamadim pek. Diğerleri de sagolsunlar pek gelmiyorlar
Oysa ki aktif bir grup insanı çok Motive ediyor. Ben iki bebeynen anca bu vakitte fırsat buluyorm da

Walla ben artik cok umitsizlesiorum, bu spora bu yemeye gitmio arkadas. 60 larda takildim kaldim. Ptsi 1 kilocuk gitse baska bisey istemem. Sen ne alemdesin koleracim cozutmadin dimi haftasonu
Hedef 52 mi.. boyun kaç. Sanirim iyi de spor yapiosun. Ben de 25 dk bisiklet sürdüm 10 dk koşu bandinda tempolu yürüys m var . Bugun

Ben geldiiim. Pedikur yaptiriyorum elim bosken yaziyim dedim:)

Bu sabah cok guzel bi eksi gordum insallah boyle devam eder. Aksam cigkofte partisine gidicem gerci, cozuturum diye korkuyorum
Amaan amaan sakın kaçırma ipin ucunu bak ne güzel eksilmişsinnn . bakalım ben pazartesi kaç artı çıkıcam

gonulll hemşerim nerelerdesin? Nasıl gidiyor?
Rakiplerim degisimdonusum ve Verano_porteno ya sizlerin nasıl gidiyor?
Bugün Arada baktım fakat yazamadım. Çok işim vardı.
Şişkinliğime çare arıyorum :))
Senın ıctıgın bıtkı çaylarının mıktarı dıkkatımı cekmıstı.
Bende bugün sabah cevız suyu ıçtım. Ardından kahvaltı haşlama yumurta zeytın peynır domates salatalık.
Maydonoz lımon tarçın kaynattım onun suyunu ıctım.
Öğlen acıkmadım ama çocukların kalan azıcık omletı vardı onu atıştırdım.
Sonra form çayı aldım onu ıctım. Aradan zaman gecınce yesıl cay ıctım.
Akşam yemegım ezogelın çorbası 1 kepçe. Bıraz tavuk sote. Kendı yaptıgım koyun yoğurdundan yedım.
Böyle bı kaç gün devam edecegım. Ins bıtkı çaylarının faydası olur.
Sende dünkü mısafır yorgunluğunu bugün dışarıda kahvaltıyla atmışsın ıyıde olmuş.

Ben geldiiim. Pedikur yaptiriyorum elim bosken yaziyim dedim:)

Bu sabah cok guzel bi eksi gordum insallah boyle devam eder. Aksam cigkofte partisine gidicem gerci, cozuturum diye korkuyorum
Hoşgeldin :)
Seyahat hazırlığı mı
Eksinin ardından çok çiğ köfte yemesen iyi olur aslında. 5 tanede anlaşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…