• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Hadi yaa. Siz de kız yada gelin bolluğu mu var peki anacum. Ben tek gelinim ve kızı yok hiç kv nin
Ben tek değilim eşim de yardım eder ama yük bende tabii.
Annemin evinde de kimse yok. Ben de anneme kıyamam. Hasta ikisi de bizde. Kismetime bak :KK43:

Yakınız canım. Onlar diyet yaptığımı bilmiyor. Sorsan çok zayıfım Yemem lazım kilom yok hic. :)) ama kv kendisi de zayıftır 65 kilo
Gizli yapıyorsan bişey dıyemem .ben olsam gızleyem herhalde:KK53:

Kizlar bugunku menum
Verano omleti cok guzel oluo tavsiye ederim. Yarim avokado, 4 yk yulaf, 2 yk sut, 2 yumurta robottan cekip pisiriorum .krep gibi oluo 440 cal civari yanina peynir zeytin
Ara 1 buyuk muz
Oglen 1 tabak zeytinyagli kabak, 1 konserve sardunya
Bugun spordan once yicem cunku sabah fazla cikiorum. Malum yarin tarti gunu.
Şimdiden afıyet olsun cnm.bol bol kalorı yakmalar❤️

Kizlar bugunku menum
Verano omleti cok guzel oluo tavsiye ederim. Yarim avokado, 4 yk yulaf, 2 yk sut, 2 yumurta robottan cekip pisiriorum .krep gibi oluo 440 cal civari yanina peynir zeytin
Ara 1 buyuk muz
Oglen 1 tabak zeytinyagli kabak, 1 konserve sardunya
Bugun spordan once yicem cunku sabah fazla cikiorum. Malum yarin tarti gunu.
sardunya ne kiz sardalya mi o:KK70:

Hadi yaa. Siz de kız yada gelin bolluğu mu var peki anacum. Ben tek gelinim ve kızı yok hiç kv nin
Ben tek değilim eşim de yardım eder ama yük bende tabii.
Annemin evinde de kimse yok. Ben de anneme kıyamam. Hasta ikisi de bizde. Kismetime bak :KK43:

Yakınız canım. Onlar diyet yaptığımı bilmiyor. Sorsan çok zayıfım Yemem lazım kilom yok hic. :)) ama kv kendisi de zayıftır 65 kilo
Tek gelınım görümce dışta. Annemlerde de tek bı gelın var. Kızlığımdan berı bana ıns yaptırmaz kendı yapar gelınımız.
kvalıde de her zaman degılde çoğunlukla iş yapmam. Ama annemlerde hıc bırsey ellemem.

Ben yapamadim yaa. Yarın hem gündüz hem de gece ayrı ayrı kişiler gelecek misafirliğe. Temizlik yaptım. Şimdi de oturdum kaldım.
Totomu kaldirirsam 500 puanlik yapaydim iyiydi
Aha bugun arayi kapadik kapadik , yarin da ben yapmicam gerci arada dinlenme gunu yapmak gerekiomus

C6A16D10-ECC5-4C9B-9639-806BC5CAC090.png
İyi akşamlar kızlar bugün koşturmam vardı akşam eve geç geldim spor yapamadım ama yürüyüşlerim var , akşam da geç olunca yoğurdun içerisine çiğ fındık badem zencefil zerdeçal ekleyip yedim yanına da salatalık kırmızı biber :))
Su maalesef 1 lt.
Sabah filtre kahve
Akşam Türk kahvesi
Öğle şekersiz çay
@Verano_porteno 4000 adım 60 puan

Back