• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

gayet normal bisey bence, bunyeden bunyeye degisiyodur. bi ara da insanlar bu ust bacaklarin ayrik durmasina takmisti, millet zayifliktan oluyodu bacaklari ayrik dursun diye. diyetisyenler-sporcular falan aciklama yapiyodu artik "bacaklarinizin birbirine degmesi sisman oldugunu gostermez" tadinda.
Ya benim diğer takintim da o :kızgın:
Bacaklarım inceldi, oranın haberi yok.
Tamam tamam şeettmiim ben de o zaman:işsiz:

Sabah 3/4 simit üçgen peynir
Akşam 5-6 kaşık pirinç pilavı
Bikaç kaşık mercimek çorbası içtim. Yeşil mercimek çorbasını sevemiyorum nedense
Fırında pişmiş tavuk kalça eti
3-4 çilek
Süt nesfit
Bugünü 850 kalori gibi bişeyle tamamladım yine
Yarın tartı günü heyecan var:bicak: aynı çıkıcakmışım gibi hissediyorum

30 squat 20 mekik yarım saat de karın kalça çalıştım 4bin adım atmışım sadece
Squat ve mekik 30 puan yapio, yarim saat karin kalca calistim demissin onada aerobik dicem 90 puan yapio. 4000 adim 60 puan toplam 180 puan cnm.Ama hareketleri sayarsan iyi olur, daha cok puan getiriomus.

Squat ve mekik 30 puan yapio, yarim saat karin kalca calistim demissin onada aerobik dicem 90 puan yapio. 4000 adim 60 puan toplam 180 puan cnm.Ama hareketleri sayarsan iyi olur, daha cok puan getiriomus.
Bidaha sayayım :)) o zaman nefesi başka yerlerimden aldığım için ne kadar yaparsam kar diyorum onları saymıyorum

Kvalıdeye gıttıgımde bende az yıyorum. Şundan ye bundan ye dıye söylüyor ama yemıyorum.
Benım kvalıde de bana elletırmez bulaşıkları çocuklarla cok yoruluyorsun der. Annemde de herşey önüme gelır.

Yalnız bu pazar Benım dıyet gıdebılır. Annem yemek yapıcak. Senede bı kaç defa yapılan bı yemek. Az yemeğe calıscam. :))
Hadi yaa. Siz de kız yada gelin bolluğu mu var peki anacum. Ben tek gelinim ve kızı yok hiç kv nin
Ben tek değilim eşim de yardım eder ama yük bende tabii.
Annemin evinde de kimse yok. Ben de anneme kıyamam. Hasta ikisi de bizde. Kismetime bak :(
yakınmı kaynanan cnm.sureklı mutfaktaymışsın zaten kendıne göre kolay yapılacak bişeyler yapamazmısın orda.

Tek gelın senmisin.biz 5 geliniz ,şanslıyım o yüzden :KK70:
cnm Karatay mutfağı da var.degısık tarıfler için.bende oopsi ekmegi yapacagım yarın.aslında şimdi yapacaktım 8 i gectı mikseri calıştıramam :63:

oh ne güzel cnm.fırsatın varken gez,ne gezersen baba evinde gezıyon:KK70:
Çocukları okuldan alırken yarım saat yürüdüm sadece.bu gün cok tembelim:KK76:

Cnm ben yıyorum meyve bu 21 günlük şeyden dolayı kestım.

Korkma ye cnm.saglıklı yağlar kilo yapmaz mış:kk77:
az daha yeseydın gıdaklayarak gelırdın buraya.neysekı kurtuldun:KK70:

akşam yemekleriyle aram çok iyi ama .isimlerini söylemim istersen:KK70:
Yakınız canım. Onlar diyet yaptığımı bilmiyor. Sorsan çok zayıfım Yemem lazım kilom yok hic. :)) ama kv kendisi de zayıftır 65 kilo

Kizlar bugunku menum
Verano omleti cok guzel oluo tavsiye ederim. Yarim avokado, 4 yk yulaf, 2 yk sut, 2 yumurta robottan cekip pisiriorum .krep gibi oluo 440 cal civari yanina peynir zeytin
Ara 1 buyuk muz
Oglen 1 tabak zeytinyagli kabak, 1 konserve sardunya
Bugun spordan once yicem cunku sabah fazla cikiorum. Malum yarin tarti gunu.

Back