- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.140
- 398
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #2.201
Evet cnm.normal kisirdan bi farki yoktu lezzet olarak.artik sik sik yaparim herhaldeBegendin mi kisiri pegasuuus:)
Ayyy unuttum etiketlemeyi cnm.cocuklar Gec uyudu onlarla ilyilenirken aceleye geldiBugun kimse spor yapmadimi yahu listeyi yapiorum hic etiket yokkkk
Sabah sadece 1 buçuk saat tempolu yürüyüş yaptım.Bugun kimse spor yapmadimi yahu listeyi yapiorum hic etiket yokkkk
Sevinsemmi bilemedimSeninkini aldimpegasus07 baska da yok walla saat 11 oldu bugun kimse spor yapmamis mi ne
Sevınme sevınme yetıscem bırazdan :))))Sevinsemmi bilemedim
Tüh hevesim kursagımda kaldıSevınme sevınme yetıscem bırazdan :))))
Ya benim diğer takintim da ogayet normal bisey bence, bunyeden bunyeye degisiyodur. bi ara da insanlar bu ust bacaklarin ayrik durmasina takmisti, millet zayifliktan oluyodu bacaklari ayrik dursun diye. diyetisyenler-sporcular falan aciklama yapiyodu artik "bacaklarinizin birbirine degmesi sisman oldugunu gostermez" tadinda.
30 squat 20 mekik yarım saat de karın kalça çalıştım 4bin adım atmışım sadeceSeninkini aldimpegasus07 baska da yok walla saat 11 oldu bugun kimse spor yapmamis mi ne
Squat ve mekik 30 puan yapio, yarim saat karin kalca calistim demissin onada aerobik dicem 90 puan yapio. 4000 adim 60 puan toplam 180 puan cnm.Ama hareketleri sayarsan iyi olur, daha cok puan getiriomus.30 squat 20 mekik yarım saat de karın kalça çalıştım 4bin adım atmışım sadece
Bidaha sayayım :)) o zaman nefesi başka yerlerimden aldığım için ne kadar yaparsam kar diyorum onları saymıyorumSquat ve mekik 30 puan yapio, yarim saat karin kalca calistim demissin onada aerobik dicem 90 puan yapio. 4000 adim 60 puan toplam 180 puan cnm.Ama hareketleri sayarsan iyi olur, daha cok puan getiriomus.
Hadi yaa. Siz de kız yada gelin bolluğu mu var peki anacum. Ben tek gelinim ve kızı yok hiç kv ninKvalıdeye gıttıgımde bende az yıyorum. Şundan ye bundan ye dıye söylüyor ama yemıyorum.
Benım kvalıde de bana elletırmez bulaşıkları çocuklarla cok yoruluyorsun der. Annemde de herşey önüme gelır.
Yalnız bu pazar Benım dıyet gıdebılır. Annem yemek yapıcak. Senede bı kaç defa yapılan bı yemek. Az yemeğe calıscam. :))
Yakınız canım. Onlar diyet yaptığımı bilmiyor. Sorsan çok zayıfım Yemem lazım kilom yok hic. :)) ama kv kendisi de zayıftır 65 kiloyakınmı kaynanan cnm.sureklı mutfaktaymışsın zaten kendıne göre kolay yapılacak bişeyler yapamazmısın orda.
Tek gelın senmisin.biz 5 geliniz ,şanslıyım o yüzden
cnm Karatay mutfağı da var.degısık tarıfler için.bende oopsi ekmegi yapacagım yarın.aslında şimdi yapacaktım 8 i gectı mikseri calıştıramam
oh ne güzel cnm.fırsatın varken gez,ne gezersen baba evinde gezıyon
Çocukları okuldan alırken yarım saat yürüdüm sadece.bu gün cok tembelim
Cnm ben yıyorum meyve bu 21 günlük şeyden dolayı kestım.
Korkma ye cnm.saglıklı yağlar kilo yapmaz mış
az daha yeseydın gıdaklayarak gelırdın buraya.neysekı kurtuldun
akşam yemekleriyle aram çok iyi ama .isimlerini söylemim istersen
seetme kuzum:)) kalca yapisiyla alakali diyolar onun icinYa benim diğer takintim da o
Bacaklarım inceldi, oranın haberi yok.
Tamam tamam şeettmiim ben de o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?