- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #2.181
Ben de sendenim :) babası yedirir neyse ki çocuklara, Allah'tan çocuklar bana cekmemisler.Benım meyve ıle aram YÖK o yüzden yemiyorum. Çocuklara bıle unutuyorum vermeyı
reglin yakin mi canim? ben de hafta basinda balon gibiydim regl olucam diye.Bu sabah uyandığımda karnım çok fecı şişti. Hem gaz hem ödem gıderıcı bı tarıfınız varmı. Bu hafta ben hıc ılerlıyemedım. Aynıyım hatta dün 68 gelıyordum bugün 68.4 çıktım. Sabah yürüyüş de yaptım hızlı sekılde.
Kendımı şiş hıssedıyorum zaten. Neden böyle oluyorum anlamadım.
Kaçamak YÖK yedıgıme ıctıgıme dıkkat edıyorum.
gayet normal bisey bence, bunyeden bunyeye degisiyodur. bi ara da insanlar bu ust bacaklarin ayrik durmasina takmisti, millet zayifliktan oluyodu bacaklari ayrik dursun diye. diyetisyenler-sporcular falan aciklama yapiyodu artik "bacaklarinizin birbirine degmesi sisman oldugunu gostermez" tadinda.Kızlar Merhaba keyfim hiç yok.. oturunca karnın 2ye katlanması normal mi.. Bugün bir arkadaşım Zayıflamam lazım Karnım ikiye katlanıyor dedi benim de öyle.. olmayan var mı ki
hahahha ben de hic meyveci degilim, anneme cekmisim:)) annemlere gittigimde hala babam zorla meyve yedirir hatta, saka gibiBen de sendenim :) babası yedirir neyse ki çocuklara, Allah'tan çocuklar bana cekmemisler.
Otururken dikkatlice baktım aslında katlanmıyor pek altıma giydiğime bağlı sanırım Tayt varken katlanıyorgayet normal bisey bence, bunyeden bunyeye degisiyodur. bi ara da insanlar bu ust bacaklarin ayrik durmasina takmisti, millet zayifliktan oluyodu bacaklari ayrik dursun diye. diyetisyenler-sporcular falan aciklama yapiyodu artik "bacaklarinizin birbirine degmesi sisman oldugunu gostermez" tadinda.
cipsle aram cok iyi ama benim, onu napcazyaa ne güzell yaa meyveyle aranız yok tatlıyla yokk miss vallaa . tatlıdan vazgeçmek zaten işkenceydiii bide meyveden mi geçicemmmm amaann allahıımm
Benimde dızıme değmiyor tatlım.sadece katlanmış gıbıHm o zaman vücut tipi ile alakalı. Ben de pegasus gibi basen den alıyorum. Hiç karnım dizime değmiyor :)) ama popom her yere değiyor :)
yakınmı kaynanan cnm.sureklı mutfaktaymışsın zaten kendıne göre kolay yapılacak bişeyler yapamazmısın orda.Kızlar biz 2 gündür kaynanamda yiyoruz. O yüzden bu hafta pek diyet yapamadım. Umudum yok tartıdan.
Yediklerimi de yazmadım canınız çekmesin diye
Tek gelın senmisin.biz 5 geliniz ,şanslıyım o yüzdenDikkat ediyorum bebiiim ekmek yemiyorum. Geçen hafta ne güzel 5. Olmuştum. Bu hafta kaçıncı olcam ki.
Pazartesiye toparlamaya calisicem. Yemek çay bulaşık derken aksam saat 10 da mutfaktan çıkıyorum çok yoruldum çok gelin olmak ne kötü
cnm Karatay mutfağı da var.degısık tarıfler için.bende oopsi ekmegi yapacagım yarın.aslında şimdi yapacaktım 8 i gectı mikseri calıştıramamtamam canım
amacım gerçekten kilo vermek değil, sağlıklı beslenmeyi yaşam felsefesi haline getirmeye çalışmak
paketli ürün tüketmemek, makarna pirinç ekmek kırk yılda bir belki misafirlikte ayıp olmasın diye yemek
evde yapılabilecek farklı doyurucu ve lezzetli tarifler öğrenmek
bunları yapabildikten sonra çok kilolu ya da yağlı insanlar olacağımızı sanmıyorum
karataya baya güveniyorum ben ama uygulamıyorum işte
oh ne güzel cnm.fırsatın varken gez,ne gezersen baba evinde gezıyonpegasus07 evet miss gibi hava valla bütün gün yürüyebilirdim ama çok acıkmıştımm sen naptın çıktın mı bugünn çocukları götür getirde olsa
Cnm ben yıyorum meyve bu 21 günlük şeyden dolayı kestım.çoğunluk heraldee meyve bile yemiyorr ben burda mı hata yapıyorum acabaa
Korkma ye cnm.saglıklı yağlar kilo yapmaz mışKaratay kuyruk yağı yıyın hayvanın ıç yağını yığın dıyor. Severım ama korkuyorum yemeğe.
az daha yeseydın gıdaklayarak gelırdın buraya.neysekı kurtuldunbende de aksam menusunde balik var cok mutluyumevdeki tavuklar bitti cok sukur, ne tavuk yedim ya
akşam yemekleriyle aram çok iyi ama .isimlerini söylemim istersenyaa ne güzell yaa meyveyle aranız yok tatlıyla yokk miss vallaa . tatlıdan vazgeçmek zaten işkenceydiii bide meyveden mi geçicemmmm amaann allahıımm
evet ya acayip baymistim zaten de bitsin diye yiyodum iste napiyim:) 2 kisi 4 gun yedik valla ne tavukmus:))az daha yeseydın gıdaklayarak gelırdın buraya.neysekı kurtuldun
Ben kırmızı et ve balık severım.kırmızı ette kuzu yanı dana degılevet ya acayip baymistim zaten de bitsin diye yiyodum iste napiyim:) 2 kisi 4 gun yedik valla ne tavukmus:))
Kuzuya bayiliriiiiimmm. Tavuklar erken bitseydi kuzu yapcaktim zaten bu hafta ama bitmediler bi turlu. Simdi kuzuyu yapsam o da bitmicek. Pazar yola gidiyorum gene, cumartesi aksam da yemege davetliyim. o yuzden bu iki gun balik var menudeBen kırmızı et ve balık severım.kırmızı ette kuzu yanı dana degıltavuk eve yaptığımda ufak bır parça alırım sadece.
Uzun bir süre tavuk yemezsın herhalde
Reglımın 15. Günü yarın. Az da olsa devam edıyor Benım. Sabah uykudan uyandığımda daha karnım fecı sekılde şişmişti.reglin yakin mi canim? ben de hafta basinda balon gibiydim regl olucam diye.
Bol bol protein yanı en sevdıgımKuzuya bayiliriiiiimmm. Tavuklar erken bitseydi kuzu yapcaktim zaten bu hafta ama bitmediler bi turlu. Simdi kuzuyu yapsam o da bitmicek. Pazar yola gidiyorum gene, cumartesi aksam da yemege davetliyim. o yuzden bu iki gun balik var menude
Begendin mi kisiri pegasuuus:)Yedıklerımı yazayım aklımdayken
Sabah
Ispanaklı yumurtalı Karatay kahvaltısı
Akşam
Dünden kalan 1 kase kısır,bır parça tavuk,kabak yemeği,yoğurt
Su
2,5 lt
Spor
30 dk tempolu yürüyüş,callen 40 dk
Şimdi yeşil çay
Hmm o zaman bilemedim ki. Ayin yarisini regl olarak gecirmek de zor olsa gerek be canimReglımın 15. Günü yarın. Az da olsa devam edıyor Benım. Sabah uykudan uyandığımda daha karnım fecı sekılde şişmişti.
Bı daha kı reglıme 15 gün kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?