- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #2.161
Benim doğumdan önce de böyleydi canım ya. İç karınla daha çok alakası olabilir çünkü iç karnı geniş olanların hamileliklerinde falan çok karnı çıkmaz.Sen doğum yaptığın için canım. 2 senemiz var. Vücudun eski haline dönmesi için
Hm o zaman vücut tipi ile alakalı. Ben de pegasus gibi basen den alıyorum. Hiç karnım dizime değmiyor :)) ama popom her yere değiyor :)Benim doğumdan önce de böyleydi canım ya. İç karınla daha çok alakası olabilir çünkü iç karnı geniş olanların hamileliklerinde falan çok karnı çıkmaz.
Dikkat ederek ye en azından o zaman. Azar azarKızlar biz 2 gündür kaynanamda yiyoruz. O yüzden bu hafta pek diyet yapamadım. Umudum yok tartıdan.
Dikkat ediyorum bebiiim ekmek yemiyorum. Geçen hafta ne güzel 5. Olmuştum. Bu hafta kaçıncı olcam ki.Dikkat ederek ye en azından o zaman. Azar azar
Yerini koru bari bu hafta :)Dikkat ediyorum bebiiim ekmek yemiyorum. Geçen hafta ne güzel 5. Olmuştum. Bu hafta kaçıncı olcam ki.
Pazartesiye toparlamaya calisicem. Yemek çay bulaşık derken aksam saat 10 da mutfaktan çıkıyorum çok yoruldum çok gelin olmak ne kötü
karatay ı ben de okumak anlamak uygulamak istiyorumKaratayda sadece bu şekilde yemek serbest
Kapaginda sarı mezureli olandan başla, yeşil mezureliyi de oku amakaratay ı ben de okumak anlamak uygulamak istiyorum
hangi kitabından başlamamı tavsiye edersiniz kızlar
tamam canımKapaginda sarı mezureli olandan başla, yeşil mezureliyi de oku ama
Ahahha inşallah sen de yerini korursun canommmYerini koru bari bu hafta :)
Çok doğru canım. Yaşam tarzı haline getirmeliyiz karatayi.tamam canım
amacım gerçekten kilo vermek değil, sağlıklı beslenmeyi yaşam felsefesi haline getirmeye çalışmak
paketli ürün tüketmemek, makarna pirinç ekmek kırk yılda bir belki misafirlikte ayıp olmasın diye yemek
evde yapılabilecek farklı doyurucu ve lezzetli tarifler öğrenmek
bunları yapabildikten sonra çok kilolu ya da yağlı insanlar olacağımızı sanmıyorum
karataya baya güveniyorum ben ama uygulamıyorum işte
:) Ay inşallah canım ama benim bu hafta çokk eksili geçmediAhahha inşallah sen de yerini korursun canommm
Ben de yiyorum hatta bu hafta 3 çeşit meyve aldım diye yedim bayaçoğunluk heraldee meyve bile yemiyorr ben burda mı hata yapıyorum acabaa
Kvalıdeye gıttıgımde bende az yıyorum. Şundan ye bundan ye dıye söylüyor ama yemıyorum.Dikkat ediyorum bebiiim ekmek yemiyorum. Geçen hafta ne güzel 5. Olmuştum. Bu hafta kaçıncı olcam ki.
Pazartesiye toparlamaya calisicem. Yemek çay bulaşık derken aksam saat 10 da mutfaktan çıkıyorum çok yoruldum çok gelin olmak ne kötü
Karatay kuyruk yağı yıyın hayvanın ıç yağını yığın dıyor. Severım ama korkuyorum yemeğe.tamam canım
amacım gerçekten kilo vermek değil, sağlıklı beslenmeyi yaşam felsefesi haline getirmeye çalışmak
paketli ürün tüketmemek, makarna pirinç ekmek kırk yılda bir belki misafirlikte ayıp olmasın diye yemek
evde yapılabilecek farklı doyurucu ve lezzetli tarifler öğrenmek
bunları yapabildikten sonra çok kilolu ya da yağlı insanlar olacağımızı sanmıyorum
karataya baya güveniyorum ben ama uygulamıyorum işte
Benım meyve ıle aram YÖK o yüzden yemiyorum. Çocuklara bıle unutuyorum vermeyıçoğunluk heraldee meyve bile yemiyorr ben burda mı hata yapıyorum acabaa
Kilo verme aşamasında pek önerilmiyor meyve, yiyeceksen de yeşil elmayı tercih etçoğunluk heraldee meyve bile yemiyorr ben burda mı hata yapıyorum acabaa
Ben kurban kavurmalarında severim iç yağı yemeyi. Bi de bu taraflarda tava diye yemek çeşidi var, onun içine de koyarız biz.Karatay kuyruk yağı yıyın hayvanın ıç yağını yığın dıyor. Severım ama korkuyorum yemeğe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?