Hedef 15 Haziran!

Benim doğumdan önce de böyleydi canım ya. İç karınla daha çok alakası olabilir çünkü iç karnı geniş olanların hamileliklerinde falan çok karnı çıkmaz.
Hm o zaman vücut tipi ile alakalı. Ben de pegasus gibi basen den alıyorum. Hiç karnım dizime değmiyor :)) ama popom her yere değiyor :)

Dikkat ederek ye en azından o zaman. Azar azar
Dikkat ediyorum bebiiim ekmek yemiyorum. Geçen hafta ne güzel 5. Olmuştum. Bu hafta kaçıncı olcam ki.
Pazartesiye toparlamaya calisicem. Yemek çay bulaşık derken aksam saat 10 da mutfaktan çıkıyorum çok yoruldum çok gelin olmak ne kötü

Kapaginda sarı mezureli olandan başla, yeşil mezureliyi de oku ama
tamam canım
amacım gerçekten kilo vermek değil, sağlıklı beslenmeyi yaşam felsefesi haline getirmeye çalışmak
paketli ürün tüketmemek, makarna pirinç ekmek kırk yılda bir belki misafirlikte ayıp olmasın diye yemek
evde yapılabilecek farklı doyurucu ve lezzetli tarifler öğrenmek

bunları yapabildikten sonra çok kilolu ya da yağlı insanlar olacağımızı sanmıyorum
karataya baya güveniyorum ben ama uygulamıyorum işte

pegasus07 evet miss gibi hava valla bütün gün yürüyebilirdim ama çok acıkmıştımm sen naptın çıktın mı bugünn çocukları götür getirde olsa

Çok doğru canım. Yaşam tarzı haline getirmeliyiz karatayi.

Kvalıdeye gıttıgımde bende az yıyorum. Şundan ye bundan ye dıye söylüyor ama yemıyorum.
Benım kvalıde de bana elletırmez bulaşıkları çocuklarla cok yoruluyorsun der. Annemde de herşey önüme gelır.

Yalnız bu pazar Benım dıyet gıdebılır. Annem yemek yapıcak. Senede bı kaç defa yapılan bı yemek. Az yemeğe calıscam. :))

Karatay kuyruk yağı yıyın hayvanın ıç yağını yığın dıyor. Severım ama korkuyorum yemeğe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…