• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Günaydın herkese ben bugün kaçamak yaptım ekmeği iki ince dilim yedim ama tam buğday ve ekşi maya :kk77: Yanında haşlanmış yumurta ve peynir ayrıca 1 lt su :KK76:
Ekmek olarak en sağlıklısı ekşi maya dan yapılan ve siyez buğdayından yapılan . Siyez çok dayanıklı bi buğday olduğundan onun genetiğini değiştiremiyorlar , o yüzden ne zaman ekmek istesem siyez ekmeğini alırım diğer ekmeklere oranla bir inçe dilim tok tutuyor , tavsiye ederim .Diğer glisemik indeksi yüksek ekmeklerse yedikçe acıktırıyor o yüzden Canan Karatay bu beyaz ekmeğe düşman :)) ama siyez ekmeğini yiyin der

Ekmek olarak en sağlıklısı ekşi maya dan yapılan ve siyez buğdayından yapılan . Siyez çok dayanıklı bi buğday olduğundan onun genetiğini değiştiremiyorlar , o yüzden ne zaman ekmek istesem siyez ekmeğini alırım diğer ekmeklere oranla bir inçe dilim tok tutuyor , tavsiye ederim .Diğer glisemik indeksi yüksek ekmeklerse yedikçe acıktırıyor o yüzden Canan Karatay bu beyaz ekmeğe düşman :)) ama siyez ekmeğini yiyin der
Bi de kolay bulunsa ne güzel olur di mi ama :bicak:

Menü de spor da şahane
Ancak araya az da olsa kuru meyve fındık eklesek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum Karatay diyeti mi yapıyorsun , Karatay kahvaltısı nasıl ?
.
Evet Karatay dıyetı yapıyorum.ara öğün Yok karatayda.kahvaltıda peynır,yumurta,zeytın,yeşillik,1 cay bardağı çiğ kuruyemiş,yoğurt,süt... yanı şekersiz ve unsuz olan gıdalardan doyana kadar yoyebıloyorsun.mevsımınden bır meyve veya kuru meyve yıyebılırsın.ben 21 günlük şeker orucu yapıyorum şimdi o yüzden meyve yemıyorum.

Bu sabah uyandığımda karnım çok fecı şişti. Hem gaz hem ödem gıderıcı bı tarıfınız varmı. Bu hafta ben hıc ılerlıyemedım. Aynıyım hatta dün 68 gelıyordum bugün 68.4 çıktım. Sabah yürüyüş de yaptım hızlı sekılde.
Kendımı şiş hıssedıyorum zaten. Neden böyle oluyorum anlamadım.
Kaçamak YÖK yedıgıme ıctıgıme dıkkat edıyorum.

Bu sabah uyandığımda karnım çok fecı şişti. Hem gaz hem ödem gıderıcı bı tarıfınız varmı. Bu hafta ben hıc ılerlıyemedım. Aynıyım hatta dün 68 gelıyordum bugün 68.4 çıktım. Sabah yürüyüş de yaptım hızlı sekılde.
Kendımı şiş hıssedıyorum zaten. Neden böyle oluyorum anlamadım.
Kaçamak YÖK yedıgıme ıctıgıme dıkkat edıyorum.
Fazla spor yaptıysan bu ara o da etkili olabilir yank bende oluyor. Bir haftadır spora asildim, kilomda çok değişme olmadi. Ama sabret iner gider bi anda.

ben de öyle bakalım anneme gidicem, hemen dönmem lazım. sen çalışoypr muydun? neler yaparsın anlatsana
ben hafta içi tam zamanlı çalışıyorum, o nedenle foruma öğlen , ve akşam 4 ten sonra bakabiliyorum
öğlen yemeğini burada yemek zorundayım
akşam evde eşim geç geldiği için geç yemek yiyoruz, 8 gibi yani
leslie ve squat yapmaya başladım
düzenli olarak hareket ettiğim bir işim yok, bu nedenle akşam evde az da olsa hareket etmek istiyorum
şekerle pek aram yok, ekmekle de öyle
ama nedense cgdmk cgdmk beni baya ekmek canavarı falan sanıyor :KK70:

ben hafta içi tam zamanlı çalışıyorum, o nedenle foruma öğlen , ve akşam 4 ten sonra bakabiliyorum
düzenli olarak hareket ettiğim bir işim yok, bu nedenle akşam evde az da olsa hareket etmek istiyorum
o ekmeğe çok karşıı..
cgdmk cgdmk sen de diyeceksin, bu kız benden ne istiyor yazıp duruyor diye, seviyorum seni..

:D yok canım, ekmekler hep gözüme batar

selammm kızlaar sabahtan beri bi muzla duruyorum şimdi ne yesem diye düşünüyorumm :KK64:yine dişçiye gittim geldim 2 saat yürüdüm :halay: hava da inanılmaz güzeel eve geldiğimde sırtım su gibiydi. Bende de garip bi şişlik var acaba havalardan mı oluyor nedir anlamadımm ki :işsiz:

Back