- 2 Nisan 2018
- 411
- 1.078
- 113
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #2.141
Aslında bende genellıkle sekersız dıyette sayılırım.Ohhh süpersin
Balığın üstüne illa tatlı istiyorsan bir kibrit kutusu tahin helvası ye canım, balıktaki ağır metallerden kurtulmuş olursun1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) 80 kcal
0.50 x 1 Adet Salatalık 6 kcal
0.50 x 1 Adet Domates 7 kcal
0.25 x 100Gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir 56 kcal
2.00 x 1 Adet Siyah Zeytin 16 kcal
0.25 x 1 Adet (330Ml) Burger King Çilekli Limonata 37 kcal
0.50 x 1 Adet Yeşil Biber 6 kcal
2.00 x 1 Çay Bardağı (100Ml) Çay (Şekersiz) 2 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200Gr) Balık Tava 330 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200Gr) Çoban Salata (Yağsız) 42 kcal
Toplam
582 kcal
bence iyi gidiyorum
öğlen mercimek çorbası da vardı ama almadım
balık salata
yanında içecek yok
ama şu an başım sıkışıyo resmen
balık yediğimde üzerine tatlı bişey yemezsem hep böyle oluyor
ben de bir adet sultani burçak bisküvi yedim
bugün yaptığım tek kaçamak bu oldu
akşamı da salata ve yoğurtla geçiştirmeyi düşünüyorum
Kuru fasulye ve mercimek tercihlerin arasında olabilir canımAslında bende genellıkle sekersız dıyette sayılırım.
Ekmek tatlı meyve ve yemıyorum. Dıyete başladığımdan berı baklıyat grubundan bı kuru fasulye yedım. Çay kahve şekersız yıllardır.
Ya bugünkü kıloyu görünce şoookkk oldum. Bu gece erken yatayım bakalım yarın nasıl olcak.
cok güzel cnm yürüyüşte çıkmış aradanselammm kızlaar sabahtan beri bi muzla duruyorum şimdi ne yesem diye düşünüyorummyine dişçiye gittim geldim 2 saat yürüdüm hava da inanılmaz güzeel eve geldiğimde sırtım su gibiydi. Bende de garip bi şişlik var acaba havalardan mı oluyor nedir anlamadımm ki
asıl sen harıkasın tatlım.bız fıkır verdık sadece sen ıradelı davrandın.daha çok verırsın umarım
afıyet oldun cnm.mercımek sağlıklıdır aslında yıyebılırsın1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) 80 kcal
0.50 x 1 Adet Salatalık 6 kcal
0.50 x 1 Adet Domates 7 kcal
0.25 x 100Gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir 56 kcal
2.00 x 1 Adet Siyah Zeytin 16 kcal
0.25 x 1 Adet (330Ml) Burger King Çilekli Limonata 37 kcal
0.50 x 1 Adet Yeşil Biber 6 kcal
2.00 x 1 Çay Bardağı (100Ml) Çay (Şekersiz) 2 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200Gr) Balık Tava 330 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200Gr) Çoban Salata (Yağsız) 42 kcal
Toplam
582 kcal
bence iyi gidiyorum
öğlen mercimek çorbası da vardı ama almadım
balık salata
yanında içecek yok
ama şu an başım sıkışıyo resmen
balık yediğimde üzerine tatlı bişey yemezsem hep böyle oluyor
ben de bir adet sultani burçak bisküvi yedim
bugün yaptığım tek kaçamak bu oldu
akşamı da salata ve yoğurtla geçiştirmeyi düşünüyorum
cnm yanlış hatırlamıyorsam sen suyu az içiyorsun demı.karıştırmış ta olabılırım bu arada.Aslında bende genellıkle sekersız dıyette sayılırım.
Ekmek tatlı meyve ve yemıyorum. Dıyete başladığımdan berı baklıyat grubundan bı kuru fasulye yedım. Çay kahve şekersız yıllardır.
Ya bugünkü kıloyu görünce şoookkk oldum. Bu gece erken yatayım bakalım yarın nasıl olcak.
15-17 gun müpegasus07 suyu ıcıyorum en az 2 lt. Dıyete başladığının ılk zamanları az ıctıgım oldu ama artık suyu da çoğalttım. Bırde Benım hala regl donemındeyım bıtmıs degıl onunda etkısı olurmu bılmıyorum. 15-17 gün sürüyor.
Arkadaşlar şimdi farkettim, biz fark hesaplarken neden 100 le değil de 1000 le çarpıyoruz?
Cnm bende sormuştum.100 ile çarptığımızda yızdelerı buluyoruz,tekrar puan için çarpma yapmayalım dıye 1000 ile çarpıyoruz.yanı ben böyle anladım yanlış anlamadıysanGeçen haftaki fark bana çok fazla gelmişti de tekrar bakayım dedim, dikkatimi çekti.
Dr ye gıttım sureklı normal dedı. Az az sureklı gelıyor 20 günü bıle buluyor.15-17 gun mücok fazla.rahatsızlıgınmı var cnm yoksa her zamanmı öyle
Zayıfken katlanmıyordu çünkü ben genelde basenden alıyorum.şimdi bıldıgın ıkı kat oluyor.Kızlar Merhaba keyfim hiç yok.. oturunca karnın 2ye katlanması normal mi.. Bugün bir arkadaşım Zayıflamam lazım Karnım ikiye katlanıyor dedi benim de öyle.. olmayan var mı ki
Bı tanıdığım öyleydı fakat onda cok gelıyordu rahım den rahatsızmış sonradan çıktı o yüzden dedım cnmDr ye gıttım sureklı normal dedı. Az az sureklı gelıyor 20 günü bıle buluyor.
Ya bu sorun bende de var, normal değilim diye düşünmüştüm. Yeni doğum yaptım ona falan bağladım ama demek ki pek alakası yok. Sanırım iç karnımız geniş diye düşünüyorum canım. Koleraya da bahsetmiştim. Ayaktayken pek sorun yok, tamam dümdüz değil ama oturunca hooop neredeyse bacaklarıma değecek. Neden acaba ben de merak ediyorum.Kızlar Merhaba keyfim hiç yok.. oturunca karnın 2ye katlanması normal mi.. Bugün bir arkadaşım Zayıflamam lazım Karnım ikiye katlanıyor dedi benim de öyle.. olmayan var mı ki
Himmm tamam konuşulmuştu, hatırladım o muhabbeti. Tamam o zamanCnm bende sormuştum.100 ile çarptığımızda yızdelerı buluyoruz,tekrar puan için çarpma yapmayalım dıye 1000 ile çarpıyoruz.yanı ben böyle anladım yanlış anlamadıysan
bunu sen mi söylüyorsunBalığın üstüne illa tatlı istiyorsan bir kibrit kutusu tahin helvası ye canım, balıktaki ağır metallerden kurtulmuş olursun
önerin için teşekkür ederim canımafıyet oldun cnm.mercımek sağlıklıdır aslında yıyebılırsın
Sen doğum yaptığın için canım. 2 senemiz var. Vücudun eski haline dönmesi içinYa bu sorun bende de var, normal değilim diye düşünmüştüm. Yeni doğum yaptım ona falan bağladım ama demek ki pek alakası yok. Sanırım iç karnımız geniş diye düşünüyorum canım. Koleraya da bahsetmiştim. Ayaktayken pek sorun yok, tamam dümdüz değil ama oturunca hooop neredeyse bacaklarıma değecek. Neden acaba ben de merak ediyorum.
Benin de oturunca öyle oluyor işteZayıfken katlanmıyordu çünkü ben genelde basenden alıyorum.şimdi bıldıgın ıkı kat oluyor.
Bilmiyorum ya özellikle su falan çok içince kat çok belli oluyorYa bu sorun bende de var, normal değilim diye düşünmüştüm. Yeni doğum yaptım ona falan bağladım ama demek ki pek alakası yok. Sanırım iç karnımız geniş diye düşünüyorum canım. Koleraya da bahsetmiştim. Ayaktayken pek sorun yok, tamam dümdüz değil ama oturunca hooop neredeyse bacaklarıma değecek. Neden acaba ben de merak ediyorum.
Karatayda sadece bu şekilde yemek serbestbunu sen mi söylüyorsun
gerçi o kadar tahin helvasının kalorisini bilmiyorum ama
azımsanmayacak kadar yüksek olduğunu düşünüyorum niyeyse
olsaydı yerdim bu arada
ama yoktu, elimde olanı az olarak yemeye çalıştım ben de
önerin için teşekkür ederim canım
mercimek te aklımda ama
ben mercimeği oturduğumda tek tabakla bırakmayıp 2 3 tabak yediğim için
yarına daha az yemiş olmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?