• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Bugunku menum
Oglen: 6 tane tavuk nugget, peynirli salata, 2-3 kasik sebze sote (cok yagliydi), 2 kepce domates corbasi
Aksam: 5-6 kasik yogurtlu kabak sote, tavuklu peynirli salata
Ara: yarim olcek protein tozu
Toplam: 1500 kalori

Benim sporum 20000 adim 300 puan
60 dk zumba 210 puan
30 dk aletli 105 puan toplam 615 puan

Aksam yemegim inegol kofte ve salata , spordan once de 1 kasik fistik ezmesi yemistim toplam 1120 kal oldu. cgdmk cgdmk su 1.5 henuz ama eve varinca 2 olur, totomdan akan terleri acil telafi etmem lazim
Dünkü sporun çok iyi ;)

Günaydın kızlar
Arkadaşımla simitçi var burda açık alan oraya kahvaltıya gidicez 11 gibi sonra da fitness a gideceğim şimdiden daha 7000 adım attım yani hızlı tempolu 40 50 dakika yürümüş oldum metroda erken indim epey yürüdüm
herşey bize kar blnmynkllncı bence tebrikler... tüm hareketler süper olmuş

kremsokola kremsokola ilk sayfaya beni de alsanız geç mi kalmış olurum..

İlk İki haftaya isterseniz 68.7 yazalım aynıyım değişmedim, isterseniz boş bırakalım önümüze bakalım..

Ben kendi sayfamda takılacağım ama haberiniz olsun kızlar, artık haftasonu biriken mesajları cevaplamak için strese girip ter de dökmek istemiyorum.. ilk sayfanızda kilo bildirip olabilecek her vakitte sizlerle iletişimde kalırım, iki çocukla iş ve evle ancak yetişebiliyorum.

Iyı akşamlar efemHoppa
Yeklerimi yazayım
SAbah
MErcımek çoraba ve Karatay kahvaltısı
Akşam
2 kase kısır,ayran
Su
2,5
Spor
1:30 dk yürüyüş ve callen 2. Gün
Verano_porteno Verano_porteno cnm hesaplamayı sen yapıyorsun ama ben yanlış hesap yaparım dıye yapmıyorum.yınede zamanın olmuyorsa yaparım :KK36:
Menü de spor da şahane
Ancak araya az da olsa kuru meyve fındık eklesek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum Karatay diyeti mi yapıyorsun , Karatay kahvaltısı nasıl ?

Ekledim canim siftah yaptin supersin
Devamı gelir umarım ama burda herkes çok azimli :) gördükçe benim de yapasım geliyor bi 5 kg versem yeterli

Canım suyun çok az, 2lt yi tamamliyoruz en azından.
Evet ya ofiste çay kahve derken projelere dalıyorum su içmeyi unutuyorum bugün 2 ye tamamlarım inşallah teşekkür ederim :KK25:

Günün özeti :)
Kahvaltı
Omlet
Domates
Salatalık
Peynir

Akşam
Tavuk kapama
Yoğurt
2800 su
800-900 bitki çayı

Spor
1030 bölgesel hareketler 618 puan
270 sn plank 90 puan
1000 adım 15 puan
Toplam 723 puan
Menü spor çok iyi kızlar ya maşallah :)

Kahvaltım
Omlet
Peynır zeytın domates salatalık

Öğlen 1 kepçe yayla çorbası

Akşam
Kıymalı bezelye yemeği cacık

Sporum
1500 adım
250 bölgesel hareket
60 sn plank
Verano_porteno Verano_porteno
Bu menüyle sporu da çok beğendim :)

Bugün ben fenalardayımm yaa sürekli bişey yiyesim var bütün gün böyle geçti :KK43: ve tabikiii irademe yenik düştüğüm anlar oldu :KK43: 2 dilim kek yedim mesela :silah: oooooofff offf :mad:
Kaçamakların peşine telafi amaçlı spor iyi gelir en azından yendiğini eritirdin ama regl dönemi gelince beni de zorluyor :(

Günaydın kızlar ...

kremsokola kremsokola ilk sayfaya beni de alsanız geç mi kalmış olurum..

İlk İki haftaya isterseniz 68.7 yazalım aynıyım değişmedim, isterseniz boş bırakalım önümüze bakalım..

Ben kendi sayfamda takılacağım ama haberiniz olsun kızlar, artık haftasonu biriken mesajları cevaplamak için strese girip ter de dökmek istemiyorum.. ilk sayfanızda kilo bildirip olabilecek her vakitte sizlerle iletişimde kalırım, iki çocukla iş ve evle ancak yetişebiliyorum.
Hosgeldin kralicem:) tabiki eklerim:)) spor yarismamiz da var bak, ona da katilmak istersen spor bildirimine Verano_porteno Verano_porteno yu etiketleyebilirsin. onun disinda cuma ve pazartesi kilo bildirimi var, puanlar pazartesi uzerinden hesaplaniyo. kilo bildirimine de beni etiketleyebilirsin. onemli noktalar bunlar sanirim. tekrardan hosgeldiiin:)

Hosgeldin kralicem:) tabiki eklerim:)) spor yarismamiz da var bak, ona da katilmak istersen spor bildirimine Verano_porteno Verano_porteno yu etiketleyebilirsin. onun disinda cuma ve pazartesi kilo bildirimi var, puanlar pazartesi uzerinden hesaplaniyo. kilo bildirimine de beni etiketleyebilirsin. onemli noktalar bunlar sanirim. tekrardan hosgeldiiin:)

Oooo süpermiş, haftada iki gün tartılmak iyi gelir ;)
Sporumu da yazarım seve seve...
Teşekkürler kızlar..
:KK36:

Oooo süpermiş, haftada iki gün tartılmak iyi gelir :KK66:
Sporumu da yazarım seve seve...
Teşekkürler kızlar..
:KK36:
eveet kacamaklari en aza indirmek icin iki gun tartilalim dedik:-) soyle yapalim mi kralicem, cuma tartildiginda hedef kilonu da yazarsin butun bilgileri o gun girerim hem guncel olur, nasil? bu hafta eklenen iki kisi daha var onlara da oyle yapicaktik:)

eveet kacamaklari en aza indirmek icin iki gun tartilalim dedik:-) soyle yapalim mi kralicem, cuma tartildiginda hedef kilonu da yazarsin butun bilgileri o gun girerim hem guncel olur, nasil? bu hafta eklenen iki kisi daha var onlara da oyle yapicaktik:)

ni demekkkkk..
bana her yol paris.. :KK49:
sizi zorda bırakmayacak şekil neyse ben ona uyarım.
ilk sayfayı da incelerim bu arada.. haydi sen dinlen kremsokola kremsokola cığım..

Back