- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #2.101
ben de ayniyim veranocum agirlik+cardio dersine katildim, kac squat yaptim kimse bilmiyo valla. simdi aminoasit ve protein tozu aldim, etki etmezlerse yarin pertim benBen uyumadim oluorummmm. Bugun bi derse katildim halatla fln calismali poffff cok fenaydi sokolacim
Dünkü sporun çok iyiBenim sporum 20000 adim 300 puan
60 dk zumba 210 puan
30 dk aletli 105 puan toplam 615 puan
Aksam yemegim inegol kofte ve salata , spordan once de 1 kasik fistik ezmesi yemistim toplam 1120 kal oldu.cgdmk su 1.5 henuz ama eve varinca 2 olur, totomdan akan terleri acil telafi etmem lazim
Ohhh afiyet olsun :)Günaydın kızlar
Arkadaşımla simitçi var burda açık alan oraya kahvaltıya gidicez 11 gibi sonra da fitness a gideceğim şimdiden daha 7000 adım attım yani hızlı tempolu 40 50 dakika yürümüş oldum metroda erken indim epey yürüdüm
herşey bize kar blnmynkllncı bence tebrikler... tüm hareketler süper olmuşGünaydın kızlar
Arkadaşımla simitçi var burda açık alan oraya kahvaltıya gidicez 11 gibi sonra da fitness a gideceğim şimdiden daha 7000 adım attım yani hızlı tempolu 40 50 dakika yürümüş oldum metroda erken indim epey yürüdüm
Menü de spor da şahaneIyı akşamlar efem
Yeklerimi yazayım
SAbah
MErcımek çoraba ve Karatay kahvaltısı
Akşam
2 kase kısır,ayran
Su
2,5
Spor
1:30 dk yürüyüş ve callen 2. Gün
Verano_porteno cnm hesaplamayı sen yapıyorsun ama ben yanlış hesap yaparım dıye yapmıyorum.yınede zamanın olmuyorsa yaparım
Devamı gelir umarım ama burda herkes çok azimli :) gördükçe benim de yapasım geliyor bi 5 kg versem yeterliEkledim canim siftah yaptin supersin
Evet ya ofiste çay kahve derken projelere dalıyorum su içmeyi unutuyorum bugün 2 ye tamamlarım inşallah teşekkür ederimCanım suyun çok az, 2lt yi tamamliyoruz en azından.
Menü spor çok iyi kızlar ya maşallah :)Günün özeti :)
Kahvaltı
Omlet
Domates
Salatalık
Peynir
Akşam
Tavuk kapama
Yoğurt
2800 su
800-900 bitki çayı
Spor
1030 bölgesel hareketler 618 puan
270 sn plank 90 puan
1000 adım 15 puan
Toplam 723 puan
Bu menüyle sporu da çok beğendim :)Kahvaltım
Omlet
Peynır zeytın domates salatalık
Öğlen 1 kepçe yayla çorbası
Akşam
Kıymalı bezelye yemeği cacık
Sporum
1500 adım
250 bölgesel hareket
60 sn plank
Verano_porteno
Kaçamakların peşine telafi amaçlı spor iyi gelir en azından yendiğini eritirdin ama regl dönemi gelince beni de zorluyorBugün ben fenalardayımm yaa sürekli bişey yiyesim var bütün gün böyle geçtive tabikiii irademe yenik düştüğüm anlar oldu 2 dilim kek yedim mesela oooooofff offf
Hosgeldin kralicem:) tabiki eklerim:)) spor yarismamiz da var bak, ona da katilmak istersen spor bildiriminekremsokola ilk sayfaya beni de alsanız geç mi kalmış olurum..
İlk İki haftaya isterseniz 68.7 yazalım aynıyım değişmedim, isterseniz boş bırakalım önümüze bakalım..
Ben kendi sayfamda takılacağım ama haberiniz olsun kızlar, artık haftasonu biriken mesajları cevaplamak için strese girip ter de dökmek istemiyorum.. ilk sayfanızda kilo bildirip olabilecek her vakitte sizlerle iletişimde kalırım, iki çocukla iş ve evle ancak yetişebiliyorum.
Hosgeldin kralicem:) tabiki eklerim:)) spor yarismamiz da var bak, ona da katilmak istersen spor bildirimineVerano_porteno yu etiketleyebilirsin. onun disinda cuma ve pazartesi kilo bildirimi var, puanlar pazartesi uzerinden hesaplaniyo. kilo bildirimine de beni etiketleyebilirsin. onemli noktalar bunlar sanirim. tekrardan hosgeldiiin:)
eveet kacamaklari en aza indirmek icin iki gun tartilalim dedikOooo süpermiş, haftada iki gün tartılmak iyi gelir
Sporumu da yazarım seve seve...
Teşekkürler kızlar..
Ohhh afiyet olsun :)
Teşekkür ederim kızlarrrrr açlıktan ölücem dün en son 3.30 gibi bir şeyler yemiştimherşey bize kar blnmynkllncı bence tebrikler... tüm hareketler süper olmuş
Hoşgeldin canım ben iyi ki geldinOooo süpermiş, haftada iki gün tartılmak iyi gelir
Sporumu da yazarım seve seve...
Teşekkürler kızlar..
eveet kacamaklari en aza indirmek icin iki gun tartilalim dediksoyle yapalim mi kralicem, cuma tartildiginda hedef kilonu da yazarsin butun bilgileri o gun girerim hem guncel olur, nasil? bu hafta eklenen iki kisi daha var onlara da oyle yapicaktik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?