Hedef 15 Haziran!

evet ya sporda kendime meydan okuyorum ben de hep:))
şimdide şınav ve mekik konusunda takıldım kaldım yok arkadaşş beceremiyorum ben olmuyor bu ikisii. hadi şınav evet zoor bedeni öle indir kaldır kolay değil bide kiloma aldanmayın bileklerim çok zayıf kaldırmıyor bedenimi ama mekik neden beceremiyorum anlamıyorum boynuma yükleniyorum hep buda doğru değilmiş çözemedim mekik mantığını

Aynen oyle allah korusun, cok et fln yermiydi peki ?

Evet canım, genetik olunca ve piyango da sana vurduysa kaçınılmaz oluyor. Benim de babamdan geldi ama çok şükür diyalizlik durum yok. Suyu azaltinca çok farkediyor bende. Hemen yandan durtuyorlar

yani mekik de super kolay bi hareket degil simdi. ben de mesela barfiks cekmeye calisiom 1 senedir ama 1 tane bile yapamiyorum yaaa

bobrek onemli valla ya, hele protein agirlikli beslenenlerin daha da dikkat etmesi lazim. ben daha lisede bobrek tasi problemi yasamistim sonradan duzeldi neyse ki.
Evet önemli ve rahatsızlığı zor. Allah özellikle diyalizde olanların yardımcısı olsun. Allah acil şifalar versin tüm hastalara. Benim de üniversiteyi bitirdiğim yıl başladı 2008de. On yıl olmuş.

Sabah 1 dilim chialı tam buğday ekmek,1 haşlanmış yumurta,peynir zeytin iki üç salam
Akşam et kavurma 5-6 kaşık.pirinç pilavı o da bir kaseden azdır. Yanında 3-4 kaşık da irmik helvası yemiş olabilirimmm
Az önce 1 minnak hüptrik yedim.
Onun dışında yine çok az su tabi. yatana kadar daha içmeye çalışıcam 1ltyi geçerim ama
Verano_porteno 60 mekik çektim 50 squat 4bin adım yürüdüm
Mekikler çok zorladı hissettim yandığını

110 bolgesel 66
4000 adim 60 toplam 126 yapio ekledim canim

Ben asla yazdıktan sonra bir şey yemeden duramıyorum
İki tam buğday ekmeği bir salam bir bardak da süt

Benim sporum 20000 adim 300 puan
60 dk zumba 210 puan
30 dk aletli 105 puan toplam 615 puan

Aksam yemegim inegol kofte ve salata , spordan once de 1 kasik fistik ezmesi yemistim toplam 1120 kal oldu. cgdmk su 1.5 henuz ama eve varinca 2 olur, totomdan akan terleri acil telafi etmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…