- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #2.061
Sağol canım. :)Afiyet olsun, bezelye cacık ikilisi harika oluyor
Bugün Bende oyleydım zor tuttum kendımı.Bugün ben fenalardayımm yaa sürekli bişey yiyesim var bütün gün böyle geçtive tabikiii irademe yenik düştüğüm anlar oldu 2 dilim kek yedim mesela oooooofff offf
öyle kötü denk geldi ki komşu yapmış getirmiş olmasa daha sağlıklı şeyler atıştırırdımBugün Bende oyleydım zor tuttum kendımı.
En azından ınce 1 dılım yeseymıssın keşke.
Neyse olan olmuş afıyet olsun :)
bu da harika menu vallaKahvaltım
Omlet
Peynır zeytın domates salatalık
Öğlen 1 kepçe yayla çorbası
Akşam
Kıymalı bezelye yemeği cacık
Sporum
1500 adım
250 bölgesel hareket
60 sn plank
Verano_porteno
yarin telafi edersin biseycik olmaz tatlim. zigzag yontemi yapiyorum dersin:))Bugün ben fenalardayımm yaa sürekli bişey yiyesim var bütün gün böyle geçtive tabikiii irademe yenik düştüğüm anlar oldu 2 dilim kek yedim mesela oooooofff offf
yarin telafi edersin biseycik olmaz tatlim. zigzag yontemi yapiyorum dersin:))
Beni etiketlemeyi unutmussun canim yerim bak puaniniGünün özeti :)
Kahvaltı
Omlet
Domates
Salatalık
Peynir
Akşam
Tavuk kapama
Yoğurt
2800 su
800-900 bitki çayı
Spor
1030 bölgesel hareketler 618 puan
270 sn plank 90 puan
1000 adım 15 puan
Toplam 723 puan
demokrasilerde care tukenmezhmmm bak hiç bu açıdan düşünmemiştimm aynen yarın telafii edicem inşallaaah tabiii
ortmeniiim,Beni etiketlemeyi unutmussun canim yerim bak puaniniBaska turlu gecemicez zaten
192.5 puan yapio ekledim canim. Guzel menu afiyet olsun. Bezelye ozledigimi farkettimKahvaltım
Omlet
Peynır zeytın domates salatalık
Öğlen 1 kepçe yayla çorbası
Akşam
Kıymalı bezelye yemeği cacık
Sporum
1500 adım
250 bölgesel hareket
60 sn plank
Verano_porteno
Allah kabul etsin canım. Ben de çok istiyorum oruç tutmayı ama evvelki yıl 3. Gün taş düşürdüm (geçen sene 4-5 günlüktü oğlum ramazan başladığında, tutamadım yani)Bende yarın oruç tutmayı düşünüyorum. Sımdıden yıyıp yatacağım.
2 yumurtadan kaşarlı omlet yapıyorum. Tarçınlı sütümü ıcerım. Peynır zeytın yerım.
Veeee bol su ıcıp yatarım.
Dimi ya kaydiralim ayagini olmicak boleortmeniiim,cgdmk nin puanini kirin ortmenim. sizi etiketlememis ortmenim.
Beni etiketlemeyi unutmussun canim yerim bak puaniniBaska turlu gecemicez zaten
ortmeniiim,cgdmk nin puanini kirin ortmenim. sizi etiketlememis ortmenim.
Tutarsın ıns ileride. Bızım aılede de böbrek rahatsızlığı var. Hatta babam dıyalıze gırıyor. Cok şükür sımdılık bende bırsey yok. Sende dıkkat et.Allah kabul etsin canım. Ben de çok istiyorum oruç tutmayı ama evvelki yıl 3. Gün taş düşürdüm (geçen sene 4-5 günlüktü oğlum ramazan başladığında, tutamadım yani)
Susuz kalmaya gelmiyor böbreklerim. kışın dedim çok su istemez bünye, bi deneyeyim, bir gün tuttum, bir süre sonra bir hafta arayla iki kez taş düşürdüm. Çok borcum var, fazlasıyla hem de. Allah affetsin. Ara ara tutarım.
evet ya sporda kendime meydan okuyorum ben de hep:))Verano_porteno
30 dk Leslie = 90 p
390 bölgesel = 234 p
240 sn plank = 80 p
Toplam = 404 puan
Plankta 90 snye çıktımm önceden 60 sn zor duruyodum vallaaspor konusunda kendimi aşınca çok seviniyorum yaa bide yememe konusunda aşsam süper olcak
Geçmiş olsun canım. Bol su içiyorum tabi yormadan. Bu yüzden içilen su miktarına karışıyorum milletinTutarsın ıns ileride. Bızım aılede de böbrek rahatsızlığı var. Hatta babam dıyalıze gırıyor. Cok şükür sımdılık bende bırsey yok. Sende dıkkat et.
Bazen hastalığa yakalanacaksan yakalanıyorsun. Babam kadar su ıcenı bılmıyorum ve gunde cok cok fazla yürüyüş yapıyordu.Geçmiş olsun canım. Bol su içiyorum tabi yormadan. Bu yüzden içilen su miktarına karışıyorum milletin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?