- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
Canım benzer sorunları yasıyoruz bende pko var hafıf derece esimde morfoloji sorunu tüp bebek yaptırırken rahim dinlendirmede dogal yolla gebe kaldım ama 8.haftasında kalbi durdu düşük yaptım benimde eylül gibi belki transferim olucak bende cok korkuyorm tutarsa gene kalbi dururmu dyemerhaba kizlar. Esimde morfoloji bozuklugu var bende polikistik over. Ilk denememde tuttu ama kalbi atmadigi icin kurtaj olmak zorunda kaldim malesef.. ikinci icin gitmeyi dusunuyorum. Ve ayni seyi yasamaktan cok korkuyorum. Benimle ayni yada benzer durumda olan var.mi..
Evet prednol yazdığımı düşünmüştüm kusura bakmayın, organ naklini okuyunca bu sonuca varmıştım, yanlış yorumadım o zaman.Prendol dediginiz ilacın ismi prednol yanlış yazmışsınız. Baskiliyici ilaç derken öle bisey anlamda değil. Multipi skleroz,iltihap ve alerji rahatsizliklik tedavisinde kullanılıyor.
Cnm doktorum düşük materyalinden bebeğin kromozom analizini yaptırdı .Sorun çıkmadı pıhtılaşma ile ilgili bişey istemedi cnm bilmiyorumki ilk gebeliklerde oluyor diye avutuyorum kendimi inşallah bu sefer herşey yolunda giderCanım benzer sorunları yasıyoruz bende pko var hafıf derece esimde morfoloji sorunu tüp bebek yaptırırken rahim dinlendirmede dogal yolla gebe kaldım ama 8.haftasında kalbi durdu düşük yaptım benimde eylül gibi belki transferim olucak bende cok korkuyorm tutarsa gene kalbi dururmu dyesende pıhtılasma varmı ona baktır kromozom tahlili verin eşinle
Yok canım.ne kusuru ilacın üstünde iltihap olmaması için bu vijinal jel kullanıyoruz falan ya mikrobu önlemek içinEvet prednol yazdığımı düşünmüştüm kusura bakmayın, organ naklini okuyunca bu sonuca varmıştım, yanlış yorumadım o zaman.
eşindemiydi sorun tüp bebekte kaç embrıyon oluştu pıhtılasmaya baktır illakiCnm doktorum düşük materyalinden bebeğin kromozom analizini yaptırdı .Sorun çıkmadı pıhtılaşma ile ilgili bişey istemedi cnm bilmiyorumki ilk gebeliklerde oluyor diye avutuyorum kendimi inşallah bu sefer herşey yolunda gider
Cnm 10 yumurtam toplandı 7 tanesi işleme alındı 6 tanesi 3 güne geçti 3 tanesi 5 güne kaldı.3 de en iyi kalite dediler 1 tanesini kullandık .2 kaldı.Yaşım 35 .Düşükten sonra tekrar rahim filmi çektirdim.Sorun çıkmadı doktorum bu sefer pıhtılaşma için iğne verecek.Geçen sefer coasprin kullanmıştım.eşindemiydi sorun tüp bebekte kaç embrıyon oluştu pıhtılasmaya baktır illaki
Ben sağlıkçı değilim keşke kendi yorumumu buraya yazmasaydım, kimsenin kafasını karıştımak istemem kusura bakmayın.Yok canım.ne kusuru ilacın üstünde iltihap olmaması için bu vijinal jel kullanıyoruz falan ya mikrobu önlemek için
Yok canım olabilir internette çok farklı şeyler çıkabiliyor o yüzden.Ben sağlıkçı değilim keşke kendi yorumumu buraya yazmasaydım, kimsenin kafasını karıştımak istemem kusura bakmayın.
Olsun ne olacak biz tüp bebek ananeleri en pinpirikliyiz aman o eksik kalmasın aman bu yanlış olmasın sonuç olarak anladığım bağışıklık baskılayıcı gibi bişeye gerek yokBen sağlıkçı değilim keşke kendi yorumumu buraya yazmasaydım, kimsenin kafasını karıştımak istemem kusura bakmayın.
iyi bak en azından bikaçtane embrıyon var gene benm oda olmadı 20 yumurtadan 17 si döllendi sadece 1 tanesi 5.gune geldi onuda dondurdular eylül gibi transfer dedi doktor ben dusuk yasadm gene normal kalırm diye erteledi braz sanırımCnm 10 yumurtam toplandı 7 tanesi işleme alındı 6 tanesi 3 güne geçti 3 tanesi 5 güne kaldı.3 de en iyi kalite dediler 1 tanesini kullandık .2 kaldı.Yaşım 35 .Düşükten sonra tekrar rahim filmi çektirdim.Sorun çıkmadı doktorum bu sefer pıhtılaşma için iğne verecek.Geçen sefer coasprin kullanmıştım.
Kendiliğindenmi hamile kalıp düşük yaşadın cnm .Rahim filmi istedimi düşükten sonra istiyorlar yapışıklık olmasın diye rahimde .Ben Ocak başında düşürdüm.Baya oldu o yüzden Haziran’da başladımiyi bak en azından bikaçtane embrıyon var gene benm oda olmadı 20 yumurtadan 17 si döllendi sadece 1 tanesi 5.gune geldi onuda dondurdular eylül gibi transfer dedi doktor ben dusuk yasadm gene normal kalırm diye erteledi braz sanırım
kendiliğimden evet evde düşürdüm ilaçla eğer kürtaj olsa isterdi rahim hiç işlem görmedi yaniKendiliğindenmi hamile kalıp düşük yaşadın cnm .Rahim filmi istedimi düşükten sonra istiyorlar yapışıklık olmasın diye rahimde .Ben Ocak başında düşürdüm.Baya oldu o yüzden Haziran’da başladım
Merhaba onecleikle cok gecmis olsun..3. Gune kac tanesi gelmisti..biliyomusunuz..birde cok fazla kayip olmus bunun sebebini soledilermi size..iyi bak en azından bikaçtane embrıyon var gene benm oda olmadı 20 yumurtadan 17 si döllendi sadece 1 tanesi 5.gune geldi onuda dondurdular eylül gibi transfer dedi doktor ben dusuk yasadm gene normal kalırm diye erteledi braz sanırım
Merhaba bana 17 side 3.gunde dediler canım keske dondursalardı 3.gune gideni yani nden öyle yapmadılar blmiyorum 5.günede 1 tanesi ulaştı 6.gune bitane beklettiler oda gelişmedi sebebi söylenmedi malesefMerhaba onecleikle cok gecmis olsun..3. Gune kac tanesi gelmisti..biliyomusunuz..birde cok fazla kayip olmus bunun sebebini soledilermi size..
Ya cok sacma en azindan bi kismini dondursalardi 3. Gunde bole bisey olabilirmi..zatrn cok acili ve manevi sureclerden geciyoruz..Merhaba bana 17 side 3.gunde dediler canım keske dondursalardı 3.gune gideni yani nden öyle yapmadılar blmiyorum 5.günede 1 tanesi ulaştı 6.gune bitane beklettiler oda gelişmedi sebebi söylenmedi malesef
aynen öyle bende çok snirlendm ve üzüldümm maddi manevi süreclerden geciyoruz zor bi süreç ben sperm kaynaklı oldgnu dusunuyorm ama sebebi söylenmedi bana elimzde bi embriyo var transfere odaklanalım dendi hep transferde virüs sebebiyle ertelendi o ara normal yolla gebelk yasadm ama onunda kalbi durdu 2.ayında malesefYa cok sacma en azindan bi kismini dondursalardi 3. Gunde bole bisey olabilirmi..zatrn cok acili ve manevi sureclerden geciyoruz..
Cok cok gecmis olsun..ben doktor degilim tabikide ama sperm kaynakli degildir..cunki dogal yollada gebelik yasamissiniz..demekki tekrar gebe kalabilirainiz...insallah guzel guzel haberler alirsiniz..hepimiz geciyoruz bu sureclerden..aynen öyle bende çok snirlendm ve üzüldümm maddi manevi süreclerden geciyoruz zor bi süreç ben sperm kaynaklı oldgnu dusunuyorm ama sebebi söylenmedi bana elimzde bi embriyo var transfere odaklanalım dendi hep transferde virüs sebebiyle ertelendi o ara normal yolla gebelk yasadm ama onunda kalbi durdu 2.ayında malesef