Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Inşallah canım.yarin hamilesin oyle düşün kalbim seninle artık hamile olduğuna gore bize de dua edersin :)
Insallahh tatlim benimbunu denicem hamile gibi dusuncem insallah hepimiz hamile kalicaz ve bebislerimizi kucaklarimiza alicazz...inaniyorum bunadualarimm hep varr hepimiz icininsallah guzell Allahim kabul edicek

Merhaba kizlar..benimde eger bir aksilik cikmazsa..yarin gerceklescek transfeeim.1 adet 3. Gun embriyosu taze..bugun 2. Kalite oldugunu solediler..sizce sansim varmidir..
Bu kalita olayı nedir ya bana hicbir şey demediler üç tane cozdurduk iki tane koyacağız dediler bugün de aradılar embriyolarıniz canliligini koruyor bir sorun yok dediler neden 3 tane cozduruyorlar ki

Bu kalita olayı nedir ya bana hicbir şey demediler üç tane cozdurduk iki tane koyacağız dediler bugün de aradılar embriyolarıniz canliligini koruyor bir sorun yok dediler neden 3 tane cozduruyorlar ki
Canim gun gun bolunme durumuyla alakali..hergun embriyonun belli bir oranda bolunmesi gerekiyo..mesela 2. Gun 4 hucreli..3. Gun 6 ila 8 arasinda hucre olmasi gerekiyomus sanirim..tabi sadece buda degil baska faktorlerde var sanirim..3 tane olayida bazen cozdurme esnasinda kayip olabiliyomus..belki bir tanesini kaybetmis olabilirler.sorun yarin size solerler..kacinci kalite felan oldugunu

Teşekkür ederim canım sen transfer oldun mu hiç nasıl.oluyor neler.yapiyorlar o.sirada

Teşekkür ederim canım sen transfer oldun mu hiç nasıl.oluyor neler.yapiyorlar o.sirada
Canim benim daha once subatta negatif deneyimim oldu..3. Gun embriyosuydu 2. Kalite..1 tane transfer oldu..simdi 2. Deneyimim..cuma toplandi..bugun 2. Gunuydu..aradilar yine 2. Kalite dediler.yine 1 tane embryo var taze ama benim hic sondurulmusum olmadi cunki her opuda 1 tane toplandi.yarin aricaz dediler transfer yarin yapabilirler hersey yolunda giderse...insallahh

Hadi inşallah tutar bu sefer transfer sırasında neler yapıyorlar çok merak.ediyorum benim tansiyon fobim var tansiyon olculuyorlar.mi panik ataktan dolayı kötü oluyorum

Hadi inşallah tutar bu sefer transfer sırasında neler yapıyorlar çok merak.ediyorum benim tansiyon fobim var tansiyon olculuyorlar.mi panik ataktan dolayı kötü oluyorum
Hayır tansiyon falan olcmuyolarlar normal 3 4 dk süren bi işlem ağrı sızı hicbir şey olmuyo. Ekrandan izliyorsun zaten

Yarim saat.falan cok fazla yatırmıyorlar çünkü çok etkisi olmuyor günlük hayatınıza geri dönün diyorlar. Idrara sıkışık oluyorsun zaten sürekli tuvalete gitmek istiorsun

Yarim saat.falan cok fazla yatırmıyorlar çünkü çok etkisi olmuyor günlük hayatınıza geri dönün diyorlar. Idrara sıkışık oluyorsun zaten sürekli tuvalete gitmek istiorsun
Çok yordum.seni gerçekten çok teşekkür ederim Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza almayı nasip.etsin ben durum bildirimi yaparım transfer sonrası panik atagim tutmazsa yazık valla eşime

Çok yordum.seni gerçekten çok teşekkür ederim Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza almayı nasip.etsin ben durum bildirimi yaparım transfer sonrası panik atagim tutmazsa yazık valla eşime
Ilaç kullanmıyorsan sorun yok:) âmin insallah

Merhaba kizlar..benimde eger bir aksilik cikmazsa..yarin gerceklescek transfeeim.1 adet 3. Gun embriyosu taze..bugun 2. Kalite oldugunu solediler..sizce sansim varmidir..
Var tabi ki içini refah tut canım iyi haberlerini bekliyoruz galiba burada ilk transfer sensin ilk hamiş sen olacaksın inş

Ne bileyim hamilelikte depresan olmaz diye düşündüm belki de oluyordur emin olamadım smdi
Ya haklısın doktor şimdilik devam dedi iki günde bir aliyorum aslında tam birakacaktim ki korona portledi transferden sonra bakicaz bakalım bırak derse bırakırım

Ya haklısın doktor şimdilik devam dedi iki günde bir aliyorum aslında tam birakacaktim ki korona portledi transferden sonra bakicaz bakalım bırak derse bırakırım
Kullananlar illaki vardır ona gore bi hap verir ya da. Öyle konular vardı çünkü

Kullananlar illaki vardır ona gore bi hap verir ya da. Öyle konular vardı çünkü
Evet canim stresin vereceği zarar haptan buyuk olabiliyor ama ben yine de deneyeceğim insan beyni tuhaf işte hiçbir sorunu yokken bile sorun yaratiyor iki senedir anksiyete ile uğraşıyorum bu iyi hallerim.evden dışarı cikamiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…