Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kızlar sizde bu süreçte estrofem kullanıyomusunuz tablet, bana doktorum verdi 10 gündür falan kullanıyorum

Kızlar sizde bu süreçte estrofem kullanıyomusunuz tablet, bana doktorum verdi 10 gündür falan kullanıyorum
Ben de kullanıyorum 9 gündür filan ama çok baş ağrısı yapıyor

Ben de kullanıyorum 9 gündür filan ama çok baş ağrısı yapıyor
Hadi ya bende bi yan etki göstermedi inşallah işe yarar her doktor ilaç vermiyo embriyo tutunması için faydalı bi ilaçmış iyi oldu bizim doktorlarımızın yazması bize

ben de haziran adetimle başlayacak tedavi ay sonuna transferim olur heralde şuan doğum kontrol hapı ile vitamin kullanıyorum çift dondurulmuş konacak inşallah hepimiz seviniriz hayırlarla sağlıcakla inşallah amin

ben hergun yuruyus yapiyorum, doktor ignelere ek olarak aspirin almami soyledi, kan dolasimi icin. Galiba transferden 3-4 oncede bagisiklik baskilayici ilac vericeklermis. Insallah ise yarar.
Bana protestan iğnesi verdi. Vijinal jel estrofem coraspin bide prednol olarak kullanmaya başladım. Hayırlısıyla bakalm bisey kalmadı salı gununue

Hadi ya bende bi yan etki göstermedi inşallah işe yarar her doktor ilaç vermiyo embriyo tutunması için faydalı bi ilaçmış iyi oldu bizim doktorlarımızın yazması bize
Genelde estrofem hep veriyorlar sana başka iğne vs verdi mi? Ben de 3 haziranda kontrole gideceğim gebelik aşısı yapacaklarını söylediler başka da ilaçlar vercez dediler hayırlısı
merhaba 8 haziran adetle birlikte kaçıncı gün oluyor transfer adetle irlikte kaçıncı gün transferiniz olacak inşallah
Merhaba ben 17 mayısta adet oldum adetin 4.günü estrofeme başkadım 23.cü gün olacak kısmetse

BEnim ekstrofemin 17. Günü olacak transfer inşallah bir aksilik olmazsa. 10. Günde 12 mm olmuştu.

BEnim ekstrofemin 17. Günü olacak transfer inşallah bir aksilik olmazsa. 10. Günde 12 mm olmuştu.
her doktor farklı uyguluyor heralde ben estrofemin 15.gününde kontrole gideceğim ona bi 5 gün ekleyin dediler 8 haziran şimdilik ama belki kontrolde değişir :) transfer için kaç mm olmalı rahim kalınlığı?

Başka vermedi bana canım, hayırlısı olsun hepiniz için hayırlısı da bebek olsun inşallah

Bayanlar virüs nedeniyle gittiğim araştırma hastanesi yumurtalarımı dondurdu transfer yapmadi yasak denildi siz nasıl gittiniz nasıl kabul ettiler sizi

Başka vermedi bana canım, hayırlısı olsun hepiniz için hayırlısı da bebek olsun inşallah
Aynen canım hayırlısı inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmasın senin ilk denemen mi?

Bayanlar virüs nedeniyle gittiğim araştırma hastanesi yumurtalarımı dondurdu transfer yapmadi yasak denildi siz nasıl gittiniz nasıl kabul ettiler sizi
Canım özel.hastaneye gittiğimiz için özeller mayısda başladı devlet hastaneleri bildiğim kadarıyla daha acilmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…